Vindecarea liniei ancestrale

Cumulul energiilor negative, programe cu efect negativ, karmic, acumulate in campul cuantic și puse la dispoziție tuturor celor care se afla in experiența de viață , pe un arbore genealogic, sunt aduse la manifestare în viața celor întrupați(dinainte prestabilit de către spirit, potrivit alegerii din liber arbitru)și de foarte multe aceste energii negative ori rămânând în stare de inactivitate, începând sa fie activate în viața ființei întrupate într-un moment “sensibil” în care contextul vieții aduce aceasta posibilitate de acțiune în câmpurile energetice.Acesta este un motiv esențial pentru care traversează anumite experiențe pe parcursul existenței sale.Exista posibilitatea de a realiza propria vindecare pe arborele genealogic și tehnici care ajuta in acest sens, personal am explicat tehnicile cu care lucrez într-un mic filmuleț încărcat pe YouTube( tehnici cu care lucrez in evoluție), și aceasta posibilitate de a vindeca arborele fiecare ființă divină întrupata în acum, o poate dezvolta in manifestare, pentru a realiza procesul vindecării sale.Tehnica simpla este vizualizarea arborelui, copacul vieții prin care ești legat de toți cei care îți sunt predecesori copac in care aduci lumina universală permițând schimbarea definitiva in câmpul cuantic a energiei de natura inferioara in energie benefica, realizând astfel alchimizarea completa in campul de manifestare pentru a traversa tot procesul vindecării. Este absolut esențial să realizăm acest proces al vindecării in neam, după cum v-am scris și în alte texte, avem aceasta minunata capacitate de a ne îndeplini în tot procesul evoluției din viața în ACUM.

Eliberarea rezidurilor interioare,Tot cumulul care se regăsește în tine și care începe să-ți aducă prin diferite semnale de suferință fizică conștientizarea că ești preaplin și ai inceput deja sa dai pe afara necesită interiorizare, aducere la suprafață a acestor reziduri pentru a parcurge eliberarea.Când îți spun să te eliberezi, te trimit in interiorul tau pentru a parcurge regăsirea, confruntarea cu toate aspectele pe care le-ai acumulat in interior pentru a le vindeca.Furia, ranchiuna, disprețul, neîncrederea, lipsa de afecțiune și multe alte aspecte emotionale și stări afective au nevoie de atenție, răbdare și perseverență prin care începi procesul vindecării tale. Exista posibilitatea sa fie necesar o autoevaluare nu numai până în uterul mamei dar și autoevaluare in linia întregului tau arbore genealogic in care vei fi nevoit să accesezi informații potrivit cu ceea ce ai conștientizat și dorești să vindeci. Exista posibilitatea sa nu reușești de unul singur tot acest proces al vindecării de aceea căuta să ai langa tine un bun profesor care sa te conducă pas cu pas in vindecarea ta așa cum există posibilitatea sa reușești tot procesul vindecării tale deoarece ești setat în evoluție de la bun început chiar daca întâmpini pe parcurs diferite etape de stagnare evolutivă dar și așa după aceste etape vei primi întotdeauna roadele binemeritate ale perseverenței în vindecare iar aceste fructe le vei consuma tu cu deplină satisfacție că ai mai realizat încă un pas în regăsirea ta. Totul se întâmplă în sensul creșterii și susținerii tale in momentul in care permiți aceasta. Regăsirea îți aduce în lumină divinul iar divinul este cel care decide mai departe evoluția.

Sa fii autentic înseamnă să fii tu așa cum ești tu: partea ta pozitivă și partea ta negativă. După acceptare și integrarea acestora începi încet, cu răbdare să fii tu cu adevărat partea din tine in forma divină. După integrarea celor două părți și vindecarea totala parcurgi drumul tau.Destructurezi iar mai apoi restructurezi și pentru a accesa memoria ADN va fi necesar sa cobori pas cu pas in informația primordială. Toată structura informației primordiale îți oferă suma tuturor întâmplărilor și experiențelor din geneza umană și din arborele tau genealogic, păstrând informația primordială a ceea ce ești de la începuturile tale, iar tu nu te vei opri să rătăcești in labirint și vei incepe sa strălucești fără țintă pentru că totul se va întâmpla din evoluție iar strălucirea ta va curata și vindeca părțile uscate din genetica arborelui și va readuce lumina iar când nu vei mai avea ce sa cureți vei trece la aproapele tău pentru că suntem interconectati.

Un răspuns la „Vindecarea liniei ancestrale”

  1. Imi doresc aceasta vindecare cu toata fiinta mea, pentru ca mai apoi sa pot fi de ajutor in vindecarea celor dragi mie si celor care imi vor cere ajutorul. Multumesc cu recunostinta si iubire pentru aceasta oportunitate! Namaste!

Lasă un răspuns