Meditație pentru regenerare celulară

Îți prezint aici o meditație simplă: Inițierea sferei de lumină curcubeu , descărcarea codurilor energetice de lumină curcubeu pentru activarea potențialului celular de vindecare și regenerare în întreg organismul

Așezat în poziție lotus cu palmele deschise, respiri adânc de 7 ori timp în care te relaxezi.
Vizualizezi acum cum primești doua sfere de lumină curcubeu care se vor așeza în palmele tale urmând să se încorporeze în întreaga ta ființă pentru a se descărca codurile de lumină energetică care activeaza potentialul celular in întreg organismul tău.
Cu fiecare respirație devii tot mai relaxat permițând sferelor de lumină să se descarce în întreg sistemul tău energetic cât și în fizic.
Eu( numele tau) permit Creatorului să-mi trimită lumină curcubeu în întreaga mea existență pentru a mă ajuta în evoluție și pentru a-mi activa potențialul celular în întreg organismul meu.
Activarea se face acum și aici, în prezent, conducându-mă până în cel mai mic detaliu celular la vindecarea și regenerarea întregului meu organism. Așa să fie și așa și este!
Vizualizează aceste sfere de lumină curcubeu coborând din sursa Divină încorporându-se in totalitate în ființa ta, aducandu-ți o stare de liniște, pace, iubire, fericire, vindecare. Imaginează-ți fiecare celulă din trupul tău fizic cum este acum și aici scaldată de lumina curcubeu regeneratoare care te conduce catre schimbarea pozitivă a intregului tău sistem celular.
Închide meditatia respirând adânc timp în care revii încet la activitatea ta obișnuită.