Nimic

Acest text poate îl vei înțelege acum sau poate mai târziu, te va contraria sau nu vei fi de acord cu el, dar el este astfel și nu se poate schimba deoarece vine din Spirit.
Sunt un mare nimic, un nimic intr-o lume care este un mare nimic.
Sunt astfel cum sunt și în nimicul meu am găsit bucuria mea, mi-am redat , redobândit libertatea in marele nimic, în infinit, în acest vid.
In tot ceea ce este mai important am găsit: nimic, un vid gol , transparent, fără formă sau culoare , fara timp și spațiu. El era dintotdeauna acolo, exista , pulsa în toata ființa mea așteptând răbdător de miliarde de ani sa îl regăsesc , sa îl recunosc , sa îl îmbrățișez și să mă identific cu el. Era și este dintotdeauna prezentă, al meu, eram un și aceeași și suntem și acum.
Între noi au fost o multitudini de bariere care mai de care mai abstracte, mai solide, mai dure, mai reci , care sa ne tina la distanta de regăsirea și contopirea noastră.
Atunci când l-am regăsit am învățat să respir, sa tip, și să trăiesc. Sa vad și să simt. Învățasem deja că dincolo de toate straturile strafudurilor mele era el. Marele.Nimic.Vidul.Esenta.Viata.
Atunci cand l-am regăsit inima a dorit să se oprească și să se abandoneze în EL.
Atunci am murit și am redevenit întreg.
Și dacă îl numesc NIMIC atunci înțelege că astfel este.
Îl mai poți numi vid, esență, existența, santeie, Divin, perfecțiune, nemurire, locul unde timpul nu pătrunde și unde gândurile nu au cum să ajungă .
Acest nimic nu înseamnă că ești doborât , că ești nimeni sau că nu reprezinți ceva . Acest NIMIC reprezintă toata forță ta, puterea , vitalul, existența, puritatea, desăvârșirea.
Toate drumurile , zbaterile, căutările , cugetările, plângerile conduc la EL. La NIMICUL PERFECT! EL nu are nevoie de modelare, putere , creație pentru că El însăși ESTE și reprezintă toate acestea la un loc.
Toate Spiritele speră să îl regăsească în căutările lor în vieți. Pentru că regăsirea cu EL în dimensiunea densa reprezintă mult mai mult decât regăsirea cu el în dimensiunea înaltă. Pentru că desăvârșirea sa este deplină acolo unde EL pătrunde în adâncurile sale spunând: Sunt Desăvârșit!
Nimeni și nimic nu te poate afecta in desăvârșirea ta! (Lecție învățată de mintea conștientă, nu de mult timp).
El este căutarea , EL este răspunsul.
Pe EL îl regăsești în ceea ce ești ESENȚA.

Modalitatea prin care poti schimba liniile temporale

Linia timpului nostru este una dintr-o multitudine de posibilitati care se petrec simultan. Toti avem capacitatea de a schimba linia temporala in care ne aflam, pentru a cauta sa intram prin alegerea din aceste posibilitati de linii temporale, pe cea care ne indeplineste in totalitate, conducandu-ne in realizarea potentialului care se regaseste in noi.

Cronologia ta, viața pe care o trăiesti acum, este doar una dintre multele posibilități potențiale.

Intrand în fluxul de linii temporale corespunzătoare prin concentrare, intenție și devotament total, vom aduce in manifestare cu precizie si cu exactitate, liniile care ne ofera cu ceea ce cautam.

Daca iti mentii intreaga atentie pe evenimentele deja intamplat, nu vei reusi sa sari liniile temporale deoarece trecutul nu va fi fost eliberat, astfel incat toate resursele energetice vor pleca intr-acolo unde si tu, prin gandire, esti deja.
La fel, judecându-te pe tine sau pe oamenii cu care împărtășești experiențe dureroase sau neplăcute, te vor mentine pe loc.

Cum sar liniile temporale?
De foarte multe ori aud oamenii spunând: „Ce pot face? Nu știu!” Vă rog să fiți foarte atenți aici! Pentru că nu este adevărat.

Poate că nu ești conștient de asta, dar Spiritul tău o face. El cunoaște calea care te va aduce pe tine și potențialul dorit într-un flux comun. Poti fi absolut sigur că toate cunoștințele realizate in pasul următor vor intra în conștiința ta imediat ce vei fi pregatit sa accepti si sa integrezi toate acestea.

Prin disponibilitatea și intenția ta clară, iti vei seta sistemul de navigare interior, care te va conduce direct în noul flux de timp.
Prezența ta completă în prezent, iti garantează accesul la cronologia dorită.

Alege cronologia la care doresti să treci iar mai apoi iti vei adapta starea vibrațională la această cronologie.
Stabileste această stare vibrațională astfel încât să nu fie supusă fluctuațiilor.
Te comporti ca și cum ai trăi deja în această cronologie. Cu acțiunile tale vei da expresie noii tale realități.
Persista în noua ta concentrare prin actiune in acest sens.

Este foarte important să persisti în a te asigura că frecvența noii cronologii pe care ai ales-o este menținută. Chiar dacă totul pare diferit la exterior. Încălcarea modelelor credințelor și obiceiurilor anterioare, necesită intenția și concentrarea ta clară.

Aminteste-ti, iti creezi acum viața din interior spre exterior. Realitatea noii cronologii se ajustează dacă păstrezi vibrația constantă la frecvența noii cronologii.

Una dintre cele mai mari provocări înainte și în timpul saltului într-o nouă cronologie este depășirea fricii. Mutarea într-un teritoriu necunoscut îi sperie pe majoritatea oamenilor. Dacă iti este frică, frica va încerca să-ti controleze viața și nu vei mai putea sa te desfasori liber iar astfel busola ta interioară va eșua.

Stapanirea fiintei libere care esti este in totalitate la indemana ta si tu esti singurul in masura care poate sa-si decida existenta pas cu pas. Incearca sa nu opui rezistenta schimbarilor pe care in mod constient doresti sa le realizezi pentru beneficiul tau inalt deoarece orice rezistență creează valuri dizarmonice. Concentreaza-ti atenția asupra libertății tale interioare și asupra valorilor și calităților pe care acum doresti să le trăiesti cu adevarat.

Instrucțiuni pas cu pas pentru schimbarea liniilor temporale:
conștiința de masă a depasit un prag critic iar trezirea colectivă a umanității este de neoprit. Avem motive să sărbătorim! De acum ne putem alege propria realitate pe care dorim sa o aducem in manifestare. Avem voință liberă și deci alegere liberă. Acum putem percepe instrumentul nostru electric interior care ne ajuta să simțim realitatea liniei cronologice nou alese cu toată intensitatea.

Aminteste-ti de ce esti aici: timpul tau este Acum!
O intenție clară combinată cu o emoție crescută acționează ca un catalizator; vorbind la modul figurat, aceasta este ca o piatră de temelie într-o nouă realitate.

Pe măsură ce te așezi într-o nouă cronologie, vei oferi în mod conștient un sentiment de recunoștință, compasiune, grijă sau apreciere iar toate aceste sentimente vibrează la frecvențe înalte si te vor ajuta sa te mentii in noua linie temporala aleasa.Cu cât îți exprimi mai des și mai consecvent aceste sentimente pentru tine și pentru semenii tăi în viața de zi cu zi, cu atât crește mai repede frecvența vibrațiilor tale. Cu cât vibrezi mai sus, cu atât mai conștient îți poți exprima calitățile creative.

Cronologia Noului Pământ include cunoașterea conexiunii intregului. Își găsește expresia în unirea iubirii neconditionate, o abordare respectuoasă și conștientă a planetei noastre și a tuturor ființelor vii. Aceasta este o comunitate care servește pentru binele cel mai inalt al tuturor ființelor vii.

Calatoria in Atlantida


Am ajuns urmând firicelul plăpând de apă, la o cascadă care curgea după ce adunase toate firicelele de apă, care Unite deveniseră o veritabilă cascada ce își lăsă picaturile de apă să cadă în timp și spațiu, coborând către rai, raiul cel pe care îl căutasem atât de mult timp și care îl regăsisem în atât de puțin și atât de jos dincolo de nivelurile pe care aș fi putut vreodată să îmi imaginez că le voi putea răzbate și atinge cu mintea și cu inima într-o fuziune completă.

Când valurile atingeau pământul se deschideau lumile nevăzute iar până să ajungă jos undeva in mijlocul lor îmi deschisesem portal pentru a călători. Acesta se unise cu acela al locului, poarta dintre lumi, iar eu Spirit curios am intrat.
Priveam in spate și observăm că portalul unit cu cel al creației mele era scos din timpuri și spații iar pe el observăm cu apa căuta informația asimila informația și pe când totul în jur apa din cascada își urma cursul firesc în coborâre, prin portalul pe care tocmai ce îl trecusem apa urca aidoma …în sus…contra a ceea ce era din minte că sa fie un mod firesc iar eu fascinata priveam încă aceasta minunata manifestare când deodată un zumzet îmi ajunse în ureche și am întors privirea sa vad ce este acela. Lângă mine era o ființă luminoasă conturata cu valurile a ceea ce puteam eu sa percep că fiind o rochie, formata dintr-un amestec de culori transparente albastru verde, ființa care îmi comunica telepatic.
-bine ai venit in Atlantida Spirit Divin… sa mergem…


Încă fascinată de acest portal prin care abia intrasem abia auzisem salutul de bun venit și îndemnul de a urma ghidul, acesta minunata ființa care avea o dimensiune extrem de mica în comparație cu ceea ce perceam a fi, însă aceasta era astfel creată pentru a observa mult mai ușor și pentru ca eu sa nu mă pierd în alte minunate detalii și să rămân concentrata către acest minunat ghid luminos.
Atlantida…de jur împrejur începea să se contureze o lume noua , o lume divină în care perfecțiunea creatoare pare că își dăduse examenul creației atunci când realizase acest minunat tărâm , un examen în care își pusese toată forța imaginației și născuse din El o lume perfecta plina de culoare nemaintalnita și care imediat îmi veni informația pe unda telepatica că această culoare așa cum eu o percepeam a fost odată pe acest minunat pământ pe care eu acum îl văd verde.
Atât de tare mă fascina acesta culoare încât am vrut sa o ating și cum eu inca mă percepeam cumva suspendată în aer am întrebat ghidul cum pot sa cobor mai jos iar ghidul meu de lumina a zâmbit și fără cuvinte sau alte lămuriri a început să coboare iar eu după acesta. Ajunși mai jos pe acest teritoriu minunat am inceput sa ating aceasta viața , aceste plante care emanau culoarea pe care eu o percepeam mai mult într-un amestec de lila dar cu marginile exterioare in alte culori care își schimbau aspectul și imediat sentimentul că aceasta natura se schimba in culori mi-a venit în minte instantaneu iar când am atins pământul acestui minunat teritoriu in fata mea sa luminat ceea ce arată că un drum și care ducea undeva in zarile portocalii ale acestui cer mirific. Portocaliul străbătea puternic prin norii albaștri și din el se revărsau alte mii de culori încât sunt sigură că am sesizat în acest spectru al luminii mai mult de o sută de culori pe care eu acum nu le voi putea detalia pentru că nu am asemănare in lumea noastră cu care sa le pot compara…
Partea 1

Va voi povesti scurt despre Separator

Va voi povesti scurt despre Separator

Aceasta formă fără formă, vidul, partea cea fără de formă, lumină sau întuneric, formată în momentul în care lumina a fost separată de întuneric de către Creator este singura forță supremă din care curge esență pură mai mult decât iubire necondiționată depășind orice altă manifestare a purității, beatitudinii și viceversa acestora.
In aceasta parte este ascunsă o putere atât de mare încât ea este capabila să distrugă lumile create ale lui Dumnezeu coborând în întuneric total – lumina, fiind singura forță care poate realiza lucruri mai presus de creație. De asemenea poate aduce lumina veșnic peste tot întregul alungând întunericul, dezechilibrând una din părțile esențiale ale balanței creației, cea care rămâne incontinuu așa cum Creatoarea o acceptă ( inclinata de o parte sau nu ).
Separatorul nu are nevoie de acceptul divin pentru a se manifesta, nu are nevoie și nu depinde de lumină , întuneric, creator pentru a se manifesta. Creatorul nu are putere de manifestare asupra sa precum nici o alta forța din întreg nu are putere de manifestare asupra sa. El este absorbit complet in propria sa definiție, creat sau recreat din propria sa creație.
Nu se regăsește în contradicție cu forta divina dar nici pe aceeași lungime de unda nu se afla cu aceasta. Neutru în esență! Centru! Imortal! Nemuritor! Deplin! Separator! Formator: atunci când dorește să se manifeste, se manifesta!
Forța sa incomensurabila nu poate fi descărcată total în ființă, în fizic, nu poate fi manipulată, nu poate fi absorbită , dar poate fi experimentata prin definiție, acceptare și integrare în întreg din întreg, din cele mai adânci profunzimi care se regăsesc în supraconstient. Etapele regăsirii se realizează treptat până la momentul integrării totale.
Din această neutralitate a luat naștere acum: un început, deplin Conștient de ceea ce va FI!
Poate pentru restabilirea echilibrului, sau poate pentru restabilirea centrului, el își aloca drepturile în Acum.
Tot sensul depășește uneori capacitatea de înțelegere a minții de aceea avem nevoie să rămânem deschiși către aceste informații esențiale venite din forțele primordiale.

URMEAZA-TI CALEA

Suntem Scântei Divine, Suntem Spiritul Puterea Divină și ea se regăsește in noi! Suntem creatorii noștri! Avem capacitatea de a alege, avem capacitatea de a discerne, suntem stăpânii vieților noastre! Suntem noi puterea noastră și nu o dam nimănui din exterior, nimănui, nimănui, nimănui! Suntem proprii noștri Suverani și nimeni și nimic nu ne poate lua aceasta! Avem nevoie sa știm când să refuzam! Nu tot ceea ce ni se pune în fața este adevărul însă noi AVEM minunata capacitate de a ALEGE!

Mediul acesta în care coboram este o păcăleală, de mici copii am fost păcăliți: cu religiile, cu concepte despre viață, despre lume și despre mediul înconjurător, strângem toate aceste informații și le acumulam in subconștientul tânăr până la maturitate apoi perpetuam aceste concepte macabre mai departe predandu-le copiilor noștri. Suntem atât de dresați încât îi învățăm și pe copiii noștri aceleași lucruri. Aceasta este un sistem de referințe care ne-a fost pus în fata de către persoane care și ele la rândul lor au primit toate acestea. Realitatea ta cea adevărată este realitatea pe care o regăsești în interiorul inimii tale. Realitatea adevărată este realitatea pe care o regăsești în Spiritul tau. Adevărul și realitatea se regăsesc în noi! Când noi vom alege să ieșim din acest mediu impus și vom decide sa punem stop joc acestui joc al iluziilor pentru a ne regăsi adevărul nostru atunci vom deveni și trăi cu adevărat în propria noastră viață! Nu contează ce simte și ce vede cel de langa mine, el are propriul său adevăr pe care îl respect însă tot ceea ce contează pentru mine este Adevărul Meu! Aceasta nu înseamnă ego, aceasta înseamnă CONȘTIENT în propria viață! Aceasta nu înseamnă ego, aceasta înseamnă EU SUVERAN STĂPÂNUL MEU! Da am ajuns aici! Să fiu eu stăpânul meu! Da am ajuns aici după o întreagă lupta cu mine, cu iluziile, cu tot și toate câte mi-au fost impuse din exterior! Da am ajuns aici! Când am dat deoparte absolut TOT TOT TOT ce m-a hrănit in iluzia unei vieți Șterse, false, incomplete! DA! am ajuns aici după multe lupte și după ce am murit de câteva ori cu adevărat! Și atunci când m-am predat în brațele Spiritului meu, atunci am aflat CE SUNT. DA am propriul meu adevăr iar el nu coincide cu al celor din jur însă asta este perfect normal! Amintiti-va v-am vorbit despre faptul că fiecare avem propria noastră dimensiune în care trăim și aceasta este perfect așa cum este! Am ajuns la acea liniște, pace, extaz al Spiritului meu pentru că MI-AM PERMIS abandonarea în Spirit! Când afli că ești tu creatorul vieții tale ești cu adevărat liber!Minunea pe care o cauți aceasta este, că să ajungi la propria ta minune ai nevoie sa te ELIBEREZI de tot și toate!

URMEAZĂ-TI CALEA!!!

Rugaciunea inimii

 

Doamne mă reîntorc la Tine, copil cu suflet pur, cum Știi.
Îți mulțumesc pentru tot ce-mi oferi și toate câte le primesc cu brațele deschise în viața mea, pentru că de la Tine toate sunt.
Îți mulțumesc pentru că Mi-ai permis în aici și acum: să Te ating, să Te privesc și să Te îmbrățișez devenind UNA și să curgem…în întreg.
Doamne îți mulțumesc că Mi-ai permis să-mi creez trupul meu cu care eu Am Venit la aceasta întrupare.
Seară de seară Te îmbrățișez din nou și din nou.
Lacrimile mele cele nepământene îmi curăță ca o minunată ploaie de vara toată suferința adunată cu voie sau fără de voie astfel încât devin din nou ceea ce Sunt in Adevăr și mă bucur împreună cu toată suflarea Ta de Tine.
Am plâns când am înțeles cât de minunat ești, am plâns când am înțeles cât de frumos ești și mai ales am plâns în extazul fericirii regăsirii cu mine, cu Tine și pe care Tu Ai Ales și Ai Permis, să îl trăiesc drept pentru care simt nevoie să îți mulțumesc.
Am plâns când îngerii au coborât și m-au ridicat pe aripile lor diafane in regăsirea mea cu Tine. Doamne Perfecțiune Puritate Iubire Beatitudine și toate cele care nu pot fi spuse în cuvinte Tu-mi Ești!
Îți mulțumesc pentru tot și toate in infinit.
Am tot ce am nevoie să Fiu cu Adevarat și mă bucur de tot așa cum vine.
Am tot pentru că parte din Tine Am in ceea ce sunt.
Templul Tau.
Deschide ochii in mine că și până acum și Privește-Ti creația așa cum Ai ales să Fie aceasta.
Doamne astfel cu Mine să rămâi, în puritatea deplină a inimii, pentru totdeauna!

Situația energetică noiembrie 2020

Situația energetică noiembrie

 


Energia aceasta care vine acum în perioada următoare odată cu deschiderea portalului 11:11 va va aduce intensificarea acuității vizuale dar în mod special a celui de-al treilea ochi.
Primele simptome pozitive după gradul de receptivitate și evolutie a fiecărui individ în parte(în fizic) la descărcarea , integrarea energiilor va fi: lumina intensa in campul vizual, ușoare amețeli, sentimentul că plutești, beatitudine, exaltare, sentimente profunde de regăsire in întreg, conexiune perfecta cu ghizii de lumină, canalizarea cu aceștia, deschiderea inimii pentru a permite energiilor sa curgă, motivare, regăsirea, aprofundarea și utilizarea unor abilități cunoscute dar mai puțin folosite și care au rămas într-o fază incipientă neacordandu-se atenția maxima, ele revin acum în actualitate, visele devin extrem de intense, lucide incadrandu-se in doua categorii: amintirea lor în detaliu cu primirea unor mesaje in desfășurare sau omiterea lor în totalitate, prin ștergere completa la momentul trezirii în fizic.
Simptomele mai puțin plăcute care se acutizează in aceasta perioada și durează astfel până la percepție, analiza , vindecare , pe toată durata energiilor timp de 3 săptămâni.
Pierderea parțială de auz, de vedere, de echilibru, a coerentei, acutizarea confuziilor sau pierderi secundare de memorie cu imposibilitatea de a-ti reaminti anumite evenimente petrecute în anumite momente ale existenței în viața de zi cu zi.
Acutizarea tuturor simptomelor in fizic(boli, dureri, tensiuni) dar și psihice pentru cei care nu conștientizează, nu se conectează la divin, nu înțeleg, nu percep sau pur și simplu nu le pasa.
Este reamintită atenție mărită la dieta și evitarea otrăvirilor alimentare genul: fast-food și alte alimente care vor provoca și contribui in aceasta perioada, la dizarmonii resimțite în fizic.
Rețineți: fiecare sunteți unici, aveți gradul vostru de evoluție și resimțiți in totalitate după cât de conectati sunteți- de tot ceea ce se întâmplă pe pământul vostru in aceste perioade optime de altfel și necesare pentru restructurarea completa a întregului și pentru reechilibrarea toatala a pământului și a tot ceea ce există pe acesta.
Ce puteți realiza?
Aveți nevoie de conștientizare a ceea ce sunteți pentru a lăsa energiile să străbată întregul și fizicul până în cel mai mic detaliu , celula, fara a opune rezistență și cu acceptarea a toată existența așa cum ea este , percepând și începând să vă regăsiți prin acceptare și vindecare a ceea ce sunteți cu adevărat!
Energiile sunt predominat de culori: albastru ușor mov – alb și sunt programate să curețe o alta parte din campurile extrasenzoriale nepercepute in 3D dar care sunt menținute în emisfera densa de deasupra, cu ajutorul stringurilor , interconectare între ființe și care prezintă extrem de multa geometrie dizarmonica. Toate acestea sunt realiniate la întreg in mod armonios, treptat și în mod cert pentru toată această perioadă în care energiile de curățare , reechilibrare și recalibrare curg in întreg.
Va mulțumim și vă dorim timpuri minunate, conștientizare și aprofundarea întregului din voi și din tot prin voința divină!
Channeling realizat de Mihaela Malic  –
Soare în soare ELYA

Meditatia curcubeului

Cu meditația curcubeului te conectezi cu puterea de vindecare a culorilor cu chakrele (nodurile energetice) din corpul tau.
Culorile au puteri naturale de vindecare. La fel ca energiile organelor noastre, culorile au lungimi de undă diferite. Prin vibrațiile diferitelor frecvențe, eficacitatea organului respectiv poate fi mărită cu culoarea potrivită.

Un curcubeu are secvența de culoare: roșu – portocaliu – galben – verde – albastru – indigo – violet. Exact această secvență de culori este atribuită și chakrelor noastre din corpul uman.

Vei găsi conexiunea culorilor vindecătoare și puterea chakrelor în meditația curcubeului.

Curcubeul este în toată lumea.

Roșu, portocaliu, galben, verde, albastru, turcoaz sau indigo și violet sunt culorile sau oțelul pe care ochiul uman îl poate percepe. Cu toate acestea, curcubeul conține alte douăsprezece culori în total, douăsprezece raze în toate fațetele lor nenumărate. Aceste 12 raze primare ne afectează mai mult sau mai puțin chakrele, ele sunt conexiunea cu divinul, ca să spunem curcubeul dintre Dumnezeu și fiecare ființă. Cu toate acestea, dacă razele cu toate aspectele lor sunt suprimate în viața de zi cu zi și nu trăite, are loc o comutare incorectă în zona fizică, psihologică sau noetică. Problemele care rezultă din aceasta sunt în mare parte fizice. Cu toate acestea, cauza trebuie căutată în tărâmurile karmice și subtile. (Semănăm ceea ce culegem) Razele divine trimit continuu energie armonioasă și perfectă în sistemul energetic uman. Cu toate acestea, gândirea și sentimentul haotic, nesănătos al persoanei afectează razele.

Mediteaza relaxat permitand razelor curcubeului vindecator sa-ti vindece fiinta.

Afirmatie: Permit razelor de lumină curcubeu să plece din ființa mea în întreg!

Vizualizeaza intuitiv, în meditație, cum din centrul inimii tale razele de curcubeu izvorasc rand pe rand si-ti îmbrățișeaza ființa, culorile ies rand pe rand din centrul inimii tale și curg peste tot întregul.
Rand pe rand culorile strabat din inima ta, din centrul ființei tale în exterior. Razele de curcubeu curs în întreg iar tu devenii o rază de lumină alb-galben intensa.

Vei percepe campul tau energetic ca fiind foarte intens impregnat in raze de curcubeu astfel devenind: echilibru. Bucura-te de tot și toate in Divinitate!
Totul este iubire!

Mesaj Soare in Soare ELYA

 

Este inexistent conceptul pe care unii dintre voi încearcă să îl inducă maselor de oameni și anume: îngerii de „întuneric” sunt cei care se încarnează pe pământ pentru prima dată!
Acesta este un fals iar cine aduce acest fals în atenția maselor de oameni încalcă grav liber arbitru !!! decăzând ireversibil din evoluția sa pentru că : nu ai voie sa încerci să oferi prin afirmații false o vibrație joasa spiritelor care vin la încarnare sau sunt incarnate deja.

Absolut toate spiritele provin din lumina din Creator esenta  incomensurabila dincolo de tot si toate  celelalte aspecte și după voie DIVINA ele se încarnează pe pământ în și pentru binele lor și pentru binele și evoluția întregului !!!
Este inconstienta sa afirmi că unele spirite provin din întuneric iar cei care își iau aceasta enorma responsabilitate pentru a aduce umanității un fals sunt pedepsiți prin decădere evolutionala!
Lumina primordială este pusă în toată suflarea  de la cel mai mic până la cel mai mare.
Lumina Primordiala provine din insusi Creator esenta !!!care o regăsești în tot și în toate dar o vei regăsi cu forma atunci când ai nevoie de EL in felul în care tu dorești!

Lumina primordială se regăsește în fiecare SPIRIT!
Acceptați că Spiritele venite pentru prima dată sunt SPIRITE SUPREME DEPLINE care NU AU MAI AVUT ÎNCARNĂRI pe acest pământ și care au venit PENTRU PRIMA data DIN VIITOR și din ENERGIILE Celeste cele mai Inalte pentru a aduce ajutorul după voia Divina!!!
Pastrati-va în inima cugetând bine înaintea cuvintelor!
Va îmbrățișăm cu inima și va dorim iluminarea minții și menținerea în inima!
Mihaela Malic
Channeling Soare în Soare ELYA.

Protectia energetica pe timpul noptii

In fiecare noapte suntem vulnerabili posibilelor energii care sunt fara voia noastră direcționate asupra noastră și care pot veni din orice posibilitate , cauza, persoana, dimensiune, timp, spatiu sau univers paralel , afectandu-ne campurile energetice sau în fizic.
Ai nevoie pe lângă intenția prin care îți readuci părțile de suflet înapoi, eliberezi părțile de suflet care nu-ți aparțin și utilizezi foarfeca de lumina pentru tăierea stringurilor energetice, și de intenția prin care să îți protejezi întreaga structură energetica fara a fi afectată călătoria australa a Spiritului tău iar totodată să rămâi în plasmă protectoare pe toată durata somnului, de următoarea intenție: îți vei imagina un buton de radio care este deschis iar tu îl vei închide astfel încât prin această operațiune nimeni și nimic cu energie străină nebenefica să poata ajunge în câmpurile tale și să te afecteze.
Pentru a nu uita a doua zi de dimineață să redeschizi butonul tau de radio vei imprima dorința ta de cu seara prin care el se va redeschide automat. Astfel poți să imprimi că toată operațiunea de recăpătare părțile tale de suflet, eliberare părțile de suflet care nu-ți aparțin, tăierea stringurilor energetice și butonul de închidere a câmpurilor tale, să fie realizată de la sine pentru o durată mai lungă de timp ca de exemplu: 30 de zile, timp în care tu vei ramâne perfect protejat și echilibrat.
Retine :aceasta este o forma de protecție pe timpul nopții în care ești protejat de energiile nebenefice care vin din exterior, neafectand in acest mod capacitatea de reîncărcare energetică , prana, care este realizata în mod natural, de către Spirit, in momentul in care dormi.
Este posibil ca imaginea să conţină: plantă şi în aer liber

Conexiune

 

Din ochii tai lacrimi au inceput sa curga,
Si te-ai intors cu fata catre mama ta,
Te-ai dus sa ii imbratisezi fiinta,
Si te-ai regasit in bratele ei.
Din tine au inceput sa curga aburi,
S-au ridicat incet, incet, la cer,
Si au cazut din nori sub forma  de ploaie,
Stropii plini de iubire si de dor.
Te-ai intors si ai sarutat pamantul,
Din tine crengi puternice au crescut,
Te-ai contopit cu intregul,
Te-ai regasit pe stanci, pe dealuri si pe langa munti.
Ai devenit una cu pamantul,
Ai curs la vale, cristalina si plina de energii,
Te-ai sarutat cu razele de soare,
Iar parul tau a devenit campii.
Te-ai intors in inima mamei tale,
Si ai plans iar radacinile au crescut;
Din inima ta a inceput sa curga valuri,
Te-ai intregit, te-ai contopit, ai renascut.
Ai devenit una cu pamantul,
Te-ai imbratisat in norii de pe cer,
I-ai zambit soarelui, iubindu-l,
Esti floare, fluturi sau pomi.
In toate te-ai intors, in ele te-ai regasit,
Ai plans si ai imbratisat pamantul,
Ai devenit TU inapoi esenta,
Ti-ai regasit fiinta si intregul.
Din inima ta valuri au inceput sa curga,
S-au intregit in toata mama ta,
Din ochii tai lacrimile au inceput sa curga,
Te-ai reintors in fiinta ta.
Ai devenit una cu pamantul,
Te-ai regasit asa cum tu erai,
Ai devenit una cu fiinta si intregul,
Ai devenit ceea ce cautai.
Din inima ta valuri au inceput sa curga,
Si inca odata te-ai sfintit,
Ai devenit una cu pamantul,
Cu Tatal si cu Mama Ta in asfintit!