Chakra Ajna – Meditatie Ghidata

Iti prezint o meditatie ghidata pentru deschiderea si echilibrarea Chakrei Ajna sau cel de-al treilea ochi.
În viața noastră de zi cu zi agitată, cu atât de multe informații, un sistem de navigație intuitiv este intotdeauna foarte util. Uneori suntem în contact bun cu vocea noastră interioară, dar în alte zile ne confundam sentimentele intuitive cu alte ganduri sau nu acordam atentie acestui aspect și permitem interventia întorsăturilor greșite înainte de a ne atinge scopul.

Din fericire, intuiția noastră poate fi antrenată. Meditația asupra celui de-al treilea ochi este o modalitate minunată de a vă percepe mai bine întreaga realitate și de a vă consolida propria intuiție.
Intuiția noastră este asociată cu cea de-a 6-a chakră – chakra dintre sprâncene sau chakra Ajna (Aja = cunoaștere). Promovează contactul cu înțelepciunea interioară.

Al treilea ochi se află în centrul frunții. Îți poți găsi al treilea ochi punând un deget pe frunte între sprâncene și de acolo îndreptându-ți atenția spre interior, spre centrul capului. Chakra Ajna este sediul liberului arbitru și al cunoașterii de sine. Dacă te concentrezi asupra celui de-al treilea ochi în meditație, vei ajunge să te odihnești și să câștigi controlul asupra minții, precum și asupra emoțiilor tale în timp. În același timp, chakra al treilea ochi este strâns legată de capacitatea de a vizualiza și te ajută să găsești acces la vocea ta interioară. Sunt promovate claritatea gândirii și puterea de decizie.

Chakra frunții sau cel de-al treilea ochi este legătura dintre energiile tale subtile și conștiința ta – între lumea exterioară și mintea ta.

Când cel de-al treilea ochi se învârte în armonie, te poți simți în armonie cu această lume fizică și, în același timp, să privești în spatele fațadei și să vezi marea iluzie a lumii. Atunci faci parte din această lume dualistă, dar nu ești obligat la ea. Simți un adevăr interior profund pe care mintea ta nu îl va înțelege niciodată pe deplin și care nu poate fi explicat în mod adecvat cu ajutorul cuvintelor. Îți folosești percepția intuitivă și imaginativă la fel cum îți folosești simțurile fizice și, prin urmare, experimentezi o imagine mai cuprinzătoare a lumii tale din jurul tău.

Cu o chakră a fruntii echilibrată știi ce vrei în viață și cum poți ajunge acolo unde dorești. Îți poți lua deciziile dintr-un loc echilibrat de pace interioară. Visele tale sunt probabil vii și pline de culoare, este posibil să ai chiar mai des vise lucide (dacă îți dai seama într-un vis că visezi) și de obicei îți poți aminti unul sau chiar mai multe vise dimineața.

Deoarece cel de-al treilea ochi este strâns legat de glanda pituitară, o chakră Ajna deschisă nu numai că iti susține creativitatea și sensibilitatea, dar poate avea și un efect pozitiv asupra multor procese fizice controlate de glanda pituitară. Acest lucru te va face să te simți echilibrat la nivel psihologic, fizic și te poți bucura de viața ta ca persoană activă și intuitivă fără griji și frici.

Dacă vă plac postările mele, mi-ați face o mare favoare dacă le împărtășiți altora. Puteți partaja cu ușurință postările de pe site-ul meu direct.

Iti multumesc pentru increderea oferita, divinitatea din mine saluta divinitatea din tine, te iubesc neconditionat si te imbratisez cu inima!
Mihaela Malic Eona Nivid

Descarca meditatia ghidata chakra ajna aici: