Activarea procesului de autovindecare – meditatie ghidata

Dacă vrem să facem ceva noi înșine, poate pentru a depăși plângerile și bolile mentale sau fizice, subiectul „activării puterilor de autovindecare” merită să ne uităm mai atent.

Puterile noastre de autovindecare oferă un punct de plecare concret pentru a ne lua din nou viața mai mult în mâinile noastre.
Corpul tău este un instrument puternic: cu cât îți explorezi mai mult profunzimea emoțională și factorii de stres, cu atât îți poți activa mai bine puterile de auto-vindecare și rezolva blocajele.

Probabil că știi și tu asta: dacă ești stresat și simți o presiune mare, te îmbolnăvești mai repede și mai des. Și invers, ești mult mai în formă atunci când ești mulțumit și fericit. Deci, mintea și corpul par a fi strâns legate. Dar ceea ce mulți nu știu: corpul nostru are puteri puternice de auto-vindecare cu care se poate „face” sănătos. Puterea gândurilor ne poate proteja corpul și poate sprijini vindecarea în caz de boală.

Puterile de auto-vindecare semnifica: tot ceea ce ajută corpul să se facă din nou sănătos, esti propriul tău doctor interior. Acest lucru înseamnă în termeni concreti, de exemplu: oasele se regenereaza din nou, corpul ucide bacteriile și germenii straine, o rană se închide de la sine, celulele se regenereaza complet. Potrivit unui medic englez pe nume Coleman, corpul ar trebui să poată vindeca 90% din bolile în sine.

Gândurile pozitive pot sprijini procesul de vindecare. Oamenii de știință sunt de mult convinși că există o legătură între minte și corp și că auto-vindecarea este un plus util la medicina convențională. Aria subiectului se numește Psihoneuro-Imunologie.

In aceasta meditatie ghidata de activare a procesului de vindecare vom parcurge pas cu pas intregul proces de autovindecare pana la nivel celular, primind reprogramarea prin inductie la nivel subconstient pentru ca intregul proces sa se desfasoare in maxima eficacitate si sustinere pe parcursul vindecarii tale iar aceasta meditatie este ideal sa se realizeze timp de 21 de zile zi de zi.

Te afli in acest moment in fata oportunitatii de a te vindeca, de a alege ceea ce esti tu cu cu adevarat, iar eu sunt aici pentru a te ghida pas cu pas.
Iti multumesc pentru increderea oferita, divinitatea din mine saluta divinitatea din tine, te iubesc neconditionat si te imbratisez cu inima.