Meditatia inimii – meditatie ghidata

Iti scriu aici in aceasta minunata zi de iulie, fiind fericita sa creez in mod constient lumina si iubire pentru mine, pentru tine si pentru intreaga lume.
Astăzi vă împărtășesc o meditație ghidata a inimii, o meditatie foarte specială, o oportunitate minunată de a regăsi iubirea necondiționată, compasiunea și pacea interioara. Pentru mine, această meditație este una dintre cele mai satisfăcătoare tehnici pe care le-am învățat in meditatiile mele pe care le-am realizat in ultima perioada.

Această meditație va avea un efect minunat asupra ta cum si asupra mea a avut. Are un efect extraordinar asupra inimii (funcționează pe chakra inimii!), conectarea și vindecarea sunt prezente in totalitate in aceasta minunata meditatie. Fiecare celulă din corpul tău este plină de frecvența iubirii și a compasiunii, care, printre altele, îți întărește sistemul imunitar devenin o meditatie benefica atat energetic cat si fizic iar mai apoi vei putea sa radiezi această minunata energie pozitivă în lume … observand singur schimbarea care se va instala in propria viata pas cu pas si care va conduce catre indeplinire si evolutie.

Găsește iubirea de sine cu meditații inimii
Majoritatea dintre noi ne dorim sa devenim tot mai echilibrati, sa traim din perspectivele si in rezonanta cu ceea ce suntem noi in esenta iar drumul inimii este o posibilitate prin care ne indeplinim evolutia pas cu pas.
Un punct central al meditațiilor inimii este iubirea. Principalul lucru este să permiti iubirii sa se desfasoare in viata ta deoarece percepand iubirea interioara si exteriorizand iubirea de sine și satisfacția cu tine însuți, în general îți este mai ușor să întâlnești alte ființe vii cu o energie pozitivă similară. 
Poate că inima sau iubirea au o culoare foarte specială pentru tine, oricum este aceasta culoare te va ajuta mai mult si mai mult de fiecare dată când inspiri, respiră în această culoare frumoasă și permite-i din inima ta sa plece in exterior in tot intregul.
Meditatia inimii te ajuta sa permiti sentimentului de iubire, compasiune si pace atat pentru tine cat si pentru cei din jur, sa se manifeste in viata ta de zi cu zi.