Decret pentru eliberarea negativitatii stocate in subconstient

Eu Sunt Suveran (numele complet)anulez toată negativitatea care a venit asupra mea după aspectele interioare pe care le-am deținut, anihilez acum și aici, destructurez prin prezență Eu Sunt Suveran, tot ceea ce îmi aparține sau nu-mi aparține și este denumit ca fiind nebenefic.
Mă cobor în întunericul interior și îl aduc la suprafață, îmi alchimizez prin prezenta puterii interioare negativitatea prin acceptare, înțelegere și transmutarea sa in vid.
Dualitatea mea este acum transmutată in vid.
Sunt esență in manifestare in afara dualității negativ-pozitiv. Înțeleg și accept că totul este perfect așa cum este și mă manifest din acceptarea totala a Suveranului Spirit Eu Sunt. Accept, accept, accept! Iert, eliberez, iert, eliberez, înțeleg, înțeleg,înțeleg, iert, eliberez, iert, eliberez!
Mă detașez complet de tot ceea ce știu că sunt, sunt complet detașat de tot și toate, mă regăsesc în EU SUNT SUVERAN. Mă regăsesc complet in VID.
Mă identific cu sursa. Sursa se manifestă prin tot ceea ce Sunt.
Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! Așa să fie și așa și este! (rostit de trei ori)

Atenție aceasta este un decret extrem de puternic! Vei fi pus fata in fata cu întunericul interior, vei întâmpina fricile interioare și efectele minții dominante(unde este cazul). Realizează acest decret in întuneric total, când simți că ești pregătit să transformi toată nebeneficitatea interioara in vid și când simți că ești pregătit să eliberezi dualul.
Citește acest decret de pe ecranul telefonului tau sau învățat dinainte, apoi închide telefonul și rămâi in întuneric, in meditație.
Vidul este cel care alchimizeaza acest întreg proces.
Vidul este nimic potențial, zero, sursa tuturor posibilităților.
🙏Te rog, fa ceea ce simți! 🙏
Am scris ceea ce am realizat din ceea ce am simțit, ceea ce am Transmutat Alchimizat Transformat Regăsit Vindecat Acceptat EU SUNT in conformitate cu legile universale și în deplin acord divin!