Reprogramarea subconstientului- meditatie ghidata

Reprogramarea: cum sa devii un om nou, secretele afirmatiilor si remodelarea creierului – meditatie ghidata

Daca gandesti si actionazi in mod constant negativ, vei atrage negativitate in viata ta.
Daca gandesti si actionezi in mod constant pozitiv, vei atrage pozitivitate in viata ta.

Toata lumea iti recomanda afirmatiile insa nimeni nu-ti spune cu exactitate cum FUNCTIONEAZA acestea cu adevarat iar eu te voi ajuta ca afirmatiile pozitive sa aduca in viata ta tot ceea ce ti-ai dorit dintotdeauna.
In meditatia realizata pentru tine, te voi ghida pas cu pas in accesarea subconstientului, reprogramare si mai apoi revenirea inapoi in realitate.

Reprogrameaza-ti subconstientul pentru a deveni un om nou, un om de succes. Ceea ce gandesti se manifesta in viata ta, tu trebuie sa fii realist cu dorintele tale, cu telurile tale pe care le ai de atins: financiar, sentimental, profesional iar eu sunt aici sa te ajut pas cu pas in aceasta evolutie a ta.
Viata este complexa si este necesar sa stii pe care drum mergi iar pentru aceasta vei primi indicatii pas cu pas cum sa te reprogramezi iar aici vei primi reguli de baza pentru a fi proiectat in evolutia ta pozitiva.
Simturile tale vor deveni gandurile tale, gandurile tale cuvintele tale, cuvintele tale vor deveni actiunile tale, actiunile tale vor deveni obiceiurile tale, obiceiurile tale vor deveni caracterul tau, caracterul tau va deveni evolutia ta.
Creierul tau functioneaza pe anumite frecvente depinzand de situatie in care te afli in acel moment si anume:
-in functie de starea in care se afla o persoana(treaz, relaxat, adormit) undele sale de creier oscileaza in diferite benzi de frecventa ca de ex. undele alfa in stare relaxata.
Cu ajutorul stimulilor externi, undele cerebrale pot fi stimulate, ca urmare oamenilor le pot fi induse stari in care de exemplu pot invata mai bine sau se pot reprograma mental.
Masurarea undelor cerebrale
1 Undele Gamma
2 Undele Beta
3 Undele Alpha
4 Undele Theta
5 Undele Delta

Pentru reprogramarea subconstientului noi vom folosi undele Theta. Recapitulam: in somn vom avea undele Delta, la trezire va fi Theta iar in actiune vom avea Beta.
Acum totul devine mai clar.
Ca sa reprogramezi trebuie sa accesezi subconstientul tau.
Ca sa accesezi subconstientul tau ai nevoie de a aduce creierul in faza Theta. Ca sa aduci creierul in faza Theta ai nevoie de frecventele Theta si anume: 4-8 Hz.
Afirmatiile pe care le vei folosi acum, in reprogramarea ta se vor spune seara inainte de culcare si dimineata chiar in momentul in care te-ai trezit folosind meditatia mea ghidata.
Toate acestea le vei urma pas cu pas, zi de zi timp de 21 de zile, timp in care subconstientul tau lucreaza iar tu devii un om complet nou!
Ca sa ai o reusita in totalitate de 100% trebuie sa respecti intocmai toate acestea!

Tu decizi! Acum! Aici! Alegerea iti apartine in totalitate!

Extra:
Este bine de stiut ca in momentul in care te regasesti intr-un stres continuu acesta are efect negativ asupra corpului tau denumit si psihosomatie deoarece constientul tau functioneaza individual si independent fata de subconstient.
Constientul tau este dovedit stiintific – limitat. Subconstientul tau este puternic si extins ce poate prelucra o multime de procese ce se intampla zi de zi in corpul tau.

Recapitulam;
vom folosi: timp de 21 de zile afirmatii ce vor fi induse prin hipnoza subconstientului creierului tau in modul Theta. In milisecunde vei programa pozitivitatea in subconstientul tau. In restul zilei te vei axa pe pozitivitate.

Reține:
nu este indeajuns sa gandesti si sa actionezi pozitiv, este necesar sa actionezi la si in subconstientul tau atunci cand el se va afla in Theta, seara si dimineata, acolo vei reprograma.

Descarca meditatia de reprogramare a subconstientului aici: