Tu ești cel mai important din viața ta

Ți-am spus cât ești de Divin? In Atomul Divin se afla Dumnezeu.


Respecta trupul tău deoarece el este altarul Sinelui tau Divin. Respecta natura și pământul.
Suntem incontinuu căutare de noi, iar ceea ce căutăm în exterior se află în interior, în noi, în inimă.
Un întreg Univers ne așteaptă să îl descoperim, în noi.
Caută clipă de clipă să lași inima să te conducă. Încearcă să trăiești în armonie și echilibru așa cum Dumnezeu dorește ca prin tine să privească în exterior. Să privească un om echilibrat și un om care a reușit să ajungă înapoi în adevărata sa esență, in Divinitate.
Fii tu dar fii tu cel care trebuie să fii. Fără mască, fără inferioritate, fii tu cel care trebuie să fii cu adevărat.
Respecta trupul tău prin tot ceea ce te înconjoară, prin ceea ce mănânci, manifești , simți, arăți. Respectă-te și respectă tot ceea ce te înconjoară.
Oferă compasiune și iubire pentru tot și toate, fii așa cum Dumnezeu este. Un Dumnezeu blând, bun și iubitor. Fii exact așa cu tot și toate cum tot și toate dorești să fie cu tine. În tine este oglinda ta. Ce vezi langa tine, in tine și în viața ta de zi cu zi este oglinda a ceea ce tu realizezi pas cu pas prin toate acțiunile pe care le faci moment de moment.
Fii iubire si oferă iubire, fii compasiune și oferă compasiune pentru ca toate acestea să ia formă zi de zi în viața ta și să trăiești așa cum tu cu adevărat îți dorești să trăiești. Totul se vindecă. Nu te teme să mergi in inima ta, ea este cea care îți va aduce vindecarea ta.
Caută-l pe Dumnezeu în tine și nu în afară. Dumnezeu nu este separat de noi.
Cum alegi sa trăiești? Alegi sa fii iubire și evoluție sau alegi sa revii din nou și din nou până ce vei fi învățat lecția?
Lecția pe care o avem de învățat și pentru care venim in principal este reconectarea la sursă. La Dumnezeu. Odată ce ai învățat lecția ești liber, devii eliberat și vei merge în înaltele energii și evoluatele planete pentru a savura energiile.
Poate crezi că este un joc sau poate îți pare ireal, dar este cât se poate de real și de adevărat că ceea ce vei face în acum și aici îți va decide exact evoluția spiritului tău Divin. Îl ajuți sau îl tragi in jos? Tu decizi. Te conectezi sau nu. Tu decizi. Revii  în altă viață din nou pe pământ sau nu. Tu decizi. Tu ai posibilitatea de a alege acum și aici cu exactitate cum evoluezi. Nu vrei? Ok. Vei reveni. Din nou și din nou până vei fi învățat lecția ta.
Dumnezeu este omniprezent. El este iubire . El este energie . Nu este separat de tine. Și așteaptă că tu sa te reintorci in conștiința universală. In evoluție.
Deschide-ți inima pentru a te regăsi pe tine așa cum ești, pentru a te vindeca și pentru a evolua. Totul pleacă din inima ta, toată puterea manifestării și esența a ceea ce ești cu adevărat nu o vei găsi căutând in exterior deoarece aceasta se află in tine și nu in mintea ta,  în inima ta.
Toți suntem Divin prin esență deoarece purtăm in trupurile noastre spiritul lui Dumnezeu partea divinității care este împărțită in miliarde de bucăți și care parțial ne aflăm pe acest pământ incarnați.
Scopul vizitei pe acest pământ este să ne regăsim în esența noastră, să aflăm cine suntem noi cu adevărat. Suntem aici pentru a evolua. Respectă pământul pe care te afli acum, temporar, acesta este căminul tău.
Trăiește viața ta așa cum tu dorești să fie, nu uita ca viața ta tu o construiești pas cu pas prin ganduri si acțiuni. Tu ești stăpânul vieții tale. Tu ești creatorul vieții tale pe pământ. Tot ceea ce trăiești acum tu ai creat acum, în trecut și înainte de a te naște.  Tu poți schimba viața ta, construind pas cu pas cu exactitate ceea ce dorești să experimentezi. Ceea ce dorești să simți, să trăiești. Trebuie sa rămâi conștient de propria ta viața și mai ales trebuie sa nu uiți că tot ceea ce tu creezi acum se manifestă în jurul tău după cum tu alegi să fii. Este extrem de important să experimentezi viața ta reală în care tu trebuie să fii tu. În inimă. În Sinele tău Divin. Trebuie să inveți să te reântorci la tine, la ceea ce esti tu cu adevarat, făra a te lăsa influențat din exterior deoarece trebuie să reții că cel mai important om din viața ta ești tu!

 

.

2 răspunsuri la „Tu ești cel mai important din viața ta”

Lasă un răspuns