Caută în interiorul tău tot ceea ce dorești să primești în exteriorul tău

Ca sa schimbi realitatea in afara ta trebuie sa schimbi prima data realitatea din interiorul tau.

De ce consideri ca adevarul meu nu este adevar si ca adevarul tau este adevar? Incearca sa crezi ca ambele adevaruri trebuie lasate deoparte pentru a descoperi cu adevarat adevarul tau.

Dragii mei toți suntem Divini. Suntem suflete , spirite evoluate care am venit să experimentăm viața pe acest pământ însă ca scop principal am venit să ne regăsim sursa a ceea ce suntem în esența noastră cu adevărat. Așadar nu suntem aici doar ca să trăim o viată după care sa murim că am îmbătrânit și gata, asta este,( și aici este o întreaga poveste dar o dezbatem cu alta ocazie), am venit aici pe acest pământ că sa ne regăsim pe noi, sa ne reconectam cu noi, cu divinitatea din noi, cu sursa creatoare Dumnezeu care se afla in noi, in fiecare dintre noi. Suntem Divini și trebuie să ne regăsim cu adevărat, iar ca sa ne regăsim cu adevărat trebuie sa mergem in inima noastră, trebuie să lăsăm iubirea infinita care se afla in inima noastră să ne ajute să ne regăsim pe noi. Odată ce ne regăsim pe noi vom deveni ceea ce trebuia să fim încă de la începuturile existenței noastre. Toți suntem unici și suntem Divini, însă că sa trăim cu adevărat ceea ce suntem trebuie să parcurgem toate etapele regăsirii cu noi, etape în care sunt implicate: vindecarea , autocontrolul, a fi stăpânul propriei vieți, a fi iubire , a fi energie și lumina, a fi cu adevarat ceea ce trebuie să fim. Toate măștile false, toate straturile grosiere care ne țin înlănțuiți trebuie sa fie date jos rand pe rand, până ajungem la noi, la sursa , la esență, la Divin.
Este necesar pentru evoluție, să poți ajunge în tine, să reușești să fii doar tu cu tine, sa nu te lași atras în labirintul mintii și asta o vei putea face daca îți vei pastra mintea ta coborâtă în inimă, să lași inima ta sa îți vorbească. Nu ai nevoie de nimic din exterior ca să pătrunzi în interior. Drumul este parcurs individual, intim, doar atunci când ești tu cu tine. Trebuie sa lași intuiția sa te ghideze sa pătrunzi în interiorul tau. Trebuie sa lași inima să te ajute să te redescoperi. Dacă te încăpățânezi să nu o faci atunci poți să revii din nou și din nou aici pe acest minunat pământ până ce vei fi învățat lecția ta. Și așa și este. Nu mă crezi? Accesează campul informațional universal Akasha și vei afla.
Ești foarte puternic iar în tine se afla o infinită putere care devine interminabila odată ce o descoperi și o folosești.

Am legat mintea mea cu un lant si am tras-o pana la usa inimii mele, am intrat cu mintea mea in inima si am spus: draga inima de acum tu esti stapana vietii mele. Astfel am permis minunatelor energii sa-mi invaluie intreaga fiinta si inimii sa conduca existenta mea. In inima se afla Spiritul, in Spirit se afla Dumnezeu.

Nu mă situa pe mine într-o poziție mai înaltă față de tine. Toți suntem egali. Avem aceleași abilități și suntem Divini. Diferența dintre noi o face dorința evoluției și implicarea în realizarea acesteia.
Dumezeu a spus: eliberează-te!
Și m-am eliberat.
Și a mai spus: spune oamenilor: veti fi apoi nu veți fi după care veți fi din nou!
Am ieșit.
M-am eliberat.
Am devenit ce sunt cu adevărat. Esență.
Sunt ceea ce trebuie sa fiu.
Cerurile s-au desfăcut și au coborât îngerii de lumina. Iar Dumnezeu a spus: sa îndeplinit și aceasta!
Am intrat în inima și m-am ridicat un nou eu.
M-am prăbușit în mine că sa mă renasc în mine. Să fiu ceea ce trebuie cu adevărat să fiu.

Am stat in întuneric deoarece nu știam cum sa-mi găsesc centrul.
Am alergat in întuneric ani la rând . Eram pe lângă mine.
Când am intrat în centru am știut că aceasta este calea.
Centru se afla in inima mea insa eu orbecăiam pe lângă.
Era atât de simplu!
Dumnezeu a acceptat că eu să mă desprind. Aceasta a trebuit sa se întâmple pentru că eu să conștientizez diferite lucruri, sa vad cu adevărat cum este sa fii cu adevărat tu . Astfel toate au un sens și nici o acțiune nu este necugetată , astfel am învățat extrem de multe și am reușit să mă desprind de vechiul eu. Trebuia să se întâmple pentru a mă ajuta sa merg mai departe. Pentru că nimic nu este important in aceasta viață în exteriorul tau decât ceea ce se afla in interiorul tau. Dumnezeu dorește să ajungi in interiorul tau și să înveți să te eliberezi(de trecut, de vechi, de fals,de toată negativitatea, de iluzii, de false impresii, concepții, creații ). De aceea am experimentat toate care m-au condus în aici. Pentru că atunci când am mers la Dumnezeu eu am spus că mă desprind de tot, iar el a spus că așa trebuie sa fie înainte de a fi cu adevărat eu. Ieri am mers pe dragonul meu de foc din nou la el și am vorbit cu el. Pentru că prin toată această experiență am învățat că eu trebuie sa devin cu adevărat eu. Dumnezeu vrea sa fim liberi în el. Înțelegi? Este un fel de paradox ești liber in el și totuși ești în el . Dar ești cu adevărat ceea ce trebuie sa fii . Iar acest adevar il găsești în cele mai adânci simtiri, in subconștient. El este Dumnezeu . El este tot. Este inima , punctul zero, atomul divin etc. Când refaci aceasta alergătură atunci devii cu adevărat ceea ce trebuia să fii inca de la început . Acesta este o parte din evoluție .
Sunt perfecta așa cum sunt în Atomul Divin din esența a ceea ce sunt cu adevărat dincolo de învelișurile exterioare ale existenței mele.
Merg in perfecțiunea mea zi de zi pentru a mă bucura de Mine. Pentru mine tot ceea ce este important se numește evoluție spirituală și conexiunea fermă și perfect echilibrata cu Sinele meu.
Suntem aceeași ființă eu sunt altarul Sinelui meu iar el este cel care îmi arată calea. In noi se află esență Dumnezeu.
Primesc cu brațele deschise toate posibilitățile de evoluție ale Universului in care exista și sunt conștientă că toate posibilitățile sunt create că sa mă conducă în evoluție .
Tu ai venit Ai bătut și eu Te-am lăsat să intri. Astfel am devenit ceea ce trebuia să FIM încă de la începuturi.
M-ai condus dincolo de lumi , iluzii, timpuri și spații pentru a-mi arăta cu adevărat ceea ce este cu adevărat , Tu Esență Divină Dumnezeul cel VIU.
Ai spus sa rămân în echilibru între cele două părți astfel că am rămas așa cum Mi-ai spus.
Cad în mine și de zi pentru a mă regăsi cu adevărata mea esență.
Eu sunt ceea ce sunt.

Am mers dincolo de trup , dincolo de mine , am incercat si am avut curaj să experimentez ceea ce este dincolo de a nu fi.
Am pătruns în cele mai adânci camere ale existenței mele pentru a face curat in mine deoarece drumul meu trebuia să rămână perfect.
In mine am ajuns sa fiu ceea ce nu eram in exterior deoarece eram și atât.
Acesta legătură știu, este neînțeleasă de foarte multi.
Cum să vorbești din Sine că doar tu ești!?Fals.
Atunci când Spiritul tau vorbește din tine aceste cuvinte vin din inima, vin de dincolo de mintea activa.
Cuvintele sunt puține simple și îți aduc la suprafață cele mai dureroase deziluzii pe care le-ai trăit deoarece ele sunt menite să te ajute sa redevii ceea ce ai fost trimis să fii!
Acestea trebuie sa fie pline de iubire și lumină iar în același timp sa te facă să înțelegi cu adevărat ceea ce trebuie să înțelegi cu adevărat că ești.
Cine sunt eu să-ți spun ție cum este mai ușor pentru tine, viața ta nu se poate identifica cu viața altei persoane și ceea ce tu trăiești este ceea ce tu dorești să trăiești. Că trăiești în adevăr sau neadevăr tu alegi cum o faci. Conștient sau inconștient vei alege și vei fi ceea ce vrei sa fii. Însă retine: trebuie sa fii ceea ce ești cu adevărat, dincolo de oglinzi, lumi, spatii, creații, trup. Trebuie sa redevii esență. Esență in adevărul tău. Atunci când ești esența vei ști cu exactitate ce trebuie sa faci pentru a evolua cu adevărat. Ești în esența ta?
Tot ce te înconjoară este o iluzie. Îndepărtează iluzia pentru a descoperi esența.

 

3 răspunsuri la „Caută în interiorul tău tot ceea ce dorești să primești în exteriorul tău”

Lasă un răspuns