Scrisoarea inimii

Tot ce te inconjoara este o iluzie in marea iluziilor, tot ce crezi ca este adevar este de fapt un mare fals.

Din Punctul Zero incepi cu adevarat sa experimentezi adevarul adevarat. Din inima , din Atomul Divin, din Spirit.

Cu cât mă apropii de Tine mai mult și mai mult cu atât observ marea de iluzii care mă înconjoară.
Ce credeam eu până nu demult? Că totul în viață se rezumă la experiența numita viață, însă Tu m-ai luat de mână și mi-ai arătat cu adevărat ce înseamnă un adevăr.
Unde a stat acesta ascuns ani la rând, clipă de clipă și moment de moment? Și de ce am fost atât de oarbă și nu am reușit să văd și să înțeleg? Lumina Ta.
Lumina Ta cea Sfântă. Lumina Ta cea vie. Din focul Tău mi-ai dat și m-ai îmbrăcat în el Spunându-mi primește focul viu și redevin-o ceea ce ai fost la începuturi.
Din iubirea ta mi-ai dat și m-ai îmbrăcat în lumină și iubire deoarece trebuia să fiu, să mă reîntorc la tine, din nou și din nou… până ce am înțeles că totul fără tine nu poate exista și că totul fără tine este iluzie. Eu Sunt Adevărul! Ai Spus. Acum am aflat am spus. A durat o vreme dar am înțeles.
Înțelegerea trebuia să vină din inima și nu din minte . Înțelegerea trebuia să vină din cele mai profunde simțiri, erau simțirile delicate ale inimii de copil nevinovat în care Tu stăteai așezat asteptându-mă să-mi revin din amorțeala în care eram cuprinsă.
Dar de ce nu ai intervenit până în acel moment și de ce m-ai lăsat să aștept, să te aștept atât de mult?
De ce ai așteptat să mă trezesc, eu singură? Și de ce nu ai intervenit mai devreme de atât? Toate la timpul lor și toate le vei înțelege când vor fi vremea lor pas cu pas, cuvânt cu cuvânt, atunci când vei fi pregătită să auzi ceea ce este cu adevărat adevăr.
O flacara a pătruns în inima mea și am simțit iubirea ta nemărginită. Atunci am simțit că am urcat într-un stadiu în care nu mai fusesem, unde totul era doar iubire și lumină iar energiile șoapteau un cântec Divin. Oare Ție-ți cântau? Să fie acesta o dimensiune mult mai înaltă, de ce cântă energiile acest cântec Divin și de-a dreptul angelic?
Ce energii sunt acestea?
Sunt energiile care Îmi învăluie existența a ceea ce Sunt, mi-ai răspuns. Sunt compasiunea, iertarea, iubirea și perfecțiunea, cele care sunt de neatins.
Și cum sa fie de neatins Doamne? Am întrebat?
Ele sunt cele mai pure energii care înconjoară Atomul Meu Divin- Ceea Ce Sunt. Ele vin din vid se întorc în vid și revin din nou și din nou în dansul lor perfect deoarece fac parte din Mine. Merg într-acolo unde trebuie să fie și se întorc acolo unde trebuie să se întoarcă.
Din acestea să fie creația Ta?
Din Lacrimile Mele.
Pântru că nu este un plâns cum tu plângi, este un plâns al iubirii care prinde viață.
Este plânsul creației existente in divinitate.
Dincolo de compasiune și iubire este esența, acestea sunt doar învelișurile exterioare a ceea ce trebuie sa fie cu adevărat . Vrei să simți?
Oare cine sa refuze mi-am spus în sinele meu.
Și am simțit, mintea se învăluise într-o ceață albă, trupul meu nu mai exista, eram doar o esență dezgolita și fragilă însă pe cât de fragilă pe atât de puternică deoarece TU erai Prezent.
Atunci am simțit. Dar trebuie sa ajungi să simți personal deoarece nu pot să-ți detaliez exact ce am simțit dragă cititor.
Imaginează-ți că te unești cu sursa ta creatoare divinitatea. Crezi că pot să găsesc cuvintele necesare să-ți detaliez? Este mai presus de orice sentiment, de iubire și toate celelalte care sunt pozitivitate la un loc. Toate. Toate. Amplificate de un milion de ori, de doua, de o mie… încearcă să-ți imaginezi. Să simți.
Însă cel mai bine este să urci acolo și să fii tu cu adevărat în acceptarea ta. Apoi vei simți exact.
Vei coborât si vei spune la fel: este mai presus de orice sentiment .
Rămâneți lumină și lumina să vă îmbrățișeze întreaga ființă moment de moment.

Am tot. Nu-mi lipsește nimic. Eu sunt împăcată cu ceea ce sunt. Eu sunt Divinitate.
Eu sunt Spiritul.
Apele mele sunt cristaline, calde și foarte adânci .
Nu exista final, nu exista delimitare. Sunt nelimitată. Sunt infinit. Suntem mii și așteptăm să vii și tu. Să ne regăsim intr-un tot. In Conștiința Universală.
Mă simt perfect așa cum sunt.
M-am vindecat. M-am eliberat. Și savurez energiile .
Continui sa merg cu energiile. Cad in mine din nou și din nou pentru a mă regăsi din nou si din nou. Un nou inceput. Sunt un nou inceput.
Sunt Eona Nivid. Vii cine sunteti? Oricine sunteți va iubesc și va apreciez așa cum sunteți. Sunteți Divini așa cum sunteți. Sunteți perfecți. Suntem perfecți. Trebuie sa existe doar perfecțiune.Energiile sunt despre iubire, lumina, compasiune, puritate, existența adevarului, divinitatea, creativitate, echilibru. Cine se împotrivește va fi nevoit să caute alte dimensiuni.
Avem energii care vin și care ne pregătesc treptat pentru noul început, aceste energii se vor finaliza în 2021 când o noua dimensiune va rămâne bine stabilită în totalitate pe acest pământ și anume 5D.
Unii au ajuns deja în 6 si 7D.
Continua să lucri la tine. Continua pe drumul pe care mergi. Știi că este ceea ce trebuie sa fie deoarece ești condus de inima ta. Ramai în inima ta .
Ramai în echilibru . Vindeca-te. Fii tu!
Atunci când nu mai sunt in minte și trup mă regăsesc în inima, în Sine. In Dumnezeu.
Astfel toate iluziile existenței dense dispar și sunt exact cum trebuie sa fiu. Prezența.
Mă regăsesc în vid. Sunt in Atomul Divin. In puritatea iubirii și a inocenței.
De aici pleacă o întreaga viață. Este viața vie. Este ceea ce trebuie să fim cu adevărat. Este imortalitatea. Nemurirea. Divinitatea. Lumina. Existența. Incomensurabil.
Trebuie sa-ti reamintesti mereu: gandurile, cuvintele si sentimentele tale se vor reflecta in aura ta. Atunci cand ești pozitiv, aura ta devine cristal clar. Atunci cand esti bine centrat(a) cei din jurul tau se vor simti in preajma ta ca un nou nascut. Afirmatie: Sunt deschis(a) și pozitiv(a) în gandire , cuvinte și actiune.
Am fost in suferință atât de mult timp deoarece nu conștientizam că ceea ce credeam că imi lipsește se afla in mine. Dezbraca toate învelișurile cu care te-ai acoperit pentru a observa adevărul din tine.
Am mers dincolo de trup , dincolo de mine , am incercat si am avut curaj să experimentez ceea ce este dincolo de a nu fi.
Am pătruns în cele mai adânci camere ale existenței mele pentru a face curat in mine deoarece drumul meu trebuia să rămână perfect.
In mine am ajuns sa fiu ceea ce nu eram in exterior deoarece eram și atât.
Acesta legătură știu, este neînțeleasă de foarte multi.
Cum să vorbești din Sine că doar tu ești!? Fals.
Atunci când Spiritul tau vorbește din tine aceste cuvinte vin din inima, vin de dincolo de mintea activa.
Cuvintele sunt puține simple și îți aduc la suprafață cele mai dureroase deziluzii pe care le-ai trăit deoarece ele sunt menite să te ajute sa redevii ceea ce ai fost trimis să fii!
Acestea trebuie sa fie pline de iubire și lumină iar în același timp sa te facă să înțelegi cu adevărat ceea ce trebuie să înțelegi cu adevărat că ești.
Cine sunt eu să-ți spun ție cum este mai ușor pentru tine, viața ta nu se poate identifica cu viața altei persoane și ceea ce tu trăiești este ceea ce tu dorești să trăiești. Că trăiești în adevăr sau neadevăr tu alegi cum o faci. Conștient sau inconștient vei alege și vei fi ceea ce vrei sa fii. Însă retine: trebuie sa fii ceea ce ești cu adevărat, dincolo de oglinzi, lumi, spatii, creații, trup. Trebuie sa redevii esență. Esență in adevărul tău. Atunci când ești esența vei ști cu exactitate ce trebuie sa faci pentru a evolua cu adevărat. Ești în esența ta?
Tot ce te înconjoară este o iluzie. Îndepărtează iluzia pentru a descoperi esența.

Sunt perfecta așa cum sunt în Atomul Divin din esența a ceea ce sunt cu adevărat dincolo de învelișurile exterioare ale existenței mele.
Merg in perfecțiunea mea zi de zi pentru a mă bucura de Mine. Pentru mine tot ceea ce este important se numește evoluție spirituală și conexiunea fermă și perfect echilibrata cu Sinele meu.
Suntem aceeași ființă eu sunt altarul Sinelui meu iar el este cel care îmi arată calea. In noi se află esență Dumnezeu.
Primesc cu brațele deschise toate posibilitățile de evoluție ale Universului in care exista și sunt conștientă că toate posibilitățile sunt create că sa mă conducă în evoluție .
Tu ai venit Ai bătut și eu Te-am lăsat să intri. Astfel am devenit ceea ce trebuia să FIM încă de la începuturi.
M-ai condus dincolo de lumi , iluzii, timpuri și spații pentru a-mi arăta cu adevărat ceea ce este cu adevărat , Tu Esență Divină CREATORUL cel VIU.
Ai spus sa rămân în echilibru între cele două părți astfel că am rămas așa cum Mi-ai spus.
Cad în mine și de zi pentru a mă regăsi cu adevărata mea esență.
Eu sunt ceea ce sunt.

Creatorul a acceptat că eu să mă desprind. Aceasta a trebuit sa se întâmple pentru că eu să conștientizez diferite lucruri, sa vad cu adevărat cum este sa fii cu adevărat tu . Astfel toate au un sens și nici o acțiune nu este necugetată , astfel am învățat extrem de multe și am reușit să mă desprind de vechiul eu. Trebuia să se întâmple pentru a mă ajuta sa merg mai departe. Pentru că nimic nu este important in aceasta viață în exteriorul tau decât ceea ce se afla in interiorul tau. Creatorul dorește să ajungi in interiorul tau și să înveți să te eliberezi(de trecut, de vechi, de fals,de toată negativitatea, de iluzii, de false impresii, concepții, creații ). De aceea am experimentat toate care m-au condus în aici. Pentru că atunci când am mers la CREATOR eu am spus că mă desprind de tot, iar el a spus că așa trebuie sa fie înainte de a fi cu adevărat eu. Ieri am mers pe dragonul meu de foc din nou la el și am vorbit cu el. Pentru că prin toată această experiență am învățat că eu trebuie sa devin cu adevărat eu. EL vrea sa fim liberi în el. Înțelegi? Este un fel de paradox ești liber in el și totuși ești în el . Dar ești cu adevărat ceea ce trebuie sa fii . Iar acest adevar il găsești în cele mai adânci simtiri, in subconștient. El este CREATORUL . El este tot. Este inima , punctul zero, atomul divin etc. Când refaci aceasta alergătură atunci devii cu adevărat ceea ce trebuia să fii inca de la început . Acesta este o parte din evoluție .
CREATORUL a spus: eliberează-te!
Și m-am eliberat.
Și a mai spus: spune oamenilor: veti fi apoi nu veți fi după care veți fi din nou!
Am ieșit.
M-am eliberat.
Am devenit ce sunt cu adevărat. Esență.
Sunt ceea ce trebuie sa fiu.
Cerurile s-au desfăcut și au coborât îngerii de lumina. Iar CREATORUL a spus: sa îndeplinit și aceasta!
Am intrat în inima și m-am ridicat un nou eu.
M-am prăbușit în mine că sa mă renasc în mine. Să fiu ceea ce trebuie cu adevărat să fiu.

Am viața pe care am creat-o. Trăiesc în viața mea in mod conștient.
Eu sunt stăpâna vieții mele.
Eu aleg ceea ce las sa intre și ceea ce nu las sa intre in viața mea.
Mai presus de viață este esența. Sunt conștientă de toată existența.
Eu aleg cu ce oameni mă înconjor și în ce mod de viață trăiesc. Viața nu înseamnă destin, înseamnă conștientizare și manifestarea emoțiilor , gândurilor și faptelor.
Sunt conștientă că tot ce gândesc și acționez in viață se manifesta in viitor creând existența mea.
Aleg sa fiu pozitivitate. Eu sunt lumina. Pentru mine nu exista dualitate, exist echilibru. Eu sunt echilibrul și armonia din viața mea.
Eu sunt esența.

 

Lasă un răspuns