Igiena spirituală

Această tehnică va ajută ori de câte ori doriți să curățați toate impuritățile, negativitatea și să reduceți densitatea.

Dacă este necesar, realizați această tehnică de mai multe ori pe zi. Vizualizați cum se amestecă o flacără violetă a transmutării și raza de argint a îndurării și formează o minunată flacără violetă translucidă. Vedeti cum această lumină se revarsă în corpul vostru mental și îl umple complet. Apoi lăsați lumina să vă umple corpul emoțional, mental și spiritual unul câte unul. Inbăiați-vă în apa la care ați adăugat puțină sare de mare și în care ați indus razele flăcării translucide. Pentru a îndepărta reziduurile energetice din hainele și lenjeria de pat, spălați-le cu apă în care ați adăugat o mână de sare de mare. Din moment ce efectuați cea mai mare parte a lucrărilor de clarificare în somn, apelați aceste raze dimineața când faceți paturile, astfel încât acestea să transmute vechea energie.

Rugăciune de eliberare:
Mă eliberez de juramintele pe care le-am realizat dinainte de a mă trezi. Anulez prin aceasta toate juramintele pe care le-am făcut pentru a experimenta iluzia subconștientului. Ca purtător de lumină în strămoșii mei genetici, rup aceste jurăminte pentru mine și pentru toți strămoșii mei. Declar acestea ca fiind invalide în această întrupare, în toate celelalte încarnări de-a lungul spațiului și timpului, în realități paralele, universuri paralele, realități alternative, universuri alternative, toate sistemele planetare, toate dimensiunile și toate sistemele sursei. Cei 12 mari Arhangheli și Creator vă rog să mă ajutați să pot da drumul la toate formele gând și alte obiecte sau forme gand, emoții, matrice, văluri, amintiri celulare, imagini ale realității, limitări genetice și moarte. In numele legii harului, în numele decretului victoriei, în numele decretului victoriei, în numele decretului victoriei. Cer să mă pot trezi dacă spiritul dorește acest lucru. Dacă spiritul vrea, suntem treziți. la început- sunt ceea ce sunt!
Vă mulțumesc.


Încă sunt mulți cei care nu sunt pregătiți să afle adevărul. De aceea pentru mulți evadarea din matrice este un concept care depășește orice imaginație. De aceea cine poate să vadă, să vadă și cine nu, nu. Tratează totul așa cum vine, fii observator, astfel cauți și găsești adevărul tău.
Când toată umanitatea se trezește din visare atunci putem să spunem că suntem cu adevarat unitate. Până atunci… venim unii din viitor ca să susținem schimbarea care trebuie să fie realizată, aceasta este schimbarea și schimbarea vine din interiorul tău și nicidecum din exterior.
Dacă rămâi în conceptele predate de religii, conducători cu interese proprii, și alții cu interesele lor, atunci nu vei reuși să faci nici măcar un pas de furnică în evoluția integrală care pornește din inima ta și nu din labirintul minții. Trebuie sa faci diferența dintre ce înseamnă sa vezi cu ochii inimii si ce inseamnă să vezi și să judeci cu ochii minții. Este nevoie de acel declic pentru a merge mai departe, este nevoie de a învinge frica de moarte pentru a continua , este nevoie de a reveni din moarte pentru a continua. Pana ce nu ai invatat toți acesti pași și nu i-ai aplicat, nu vei putea sa gasesti ADEVARUL. Caută adevărul în tine si nu căuta adevărul în exterior deoarece exteriorul este doar un reper, interiorul iți va detalia pâna în cel mai mic detaliu ceea ce trebuie să fii cu exactitate în acum și aici, în prezent.
Dincolo de irealitate vei descoperi nemurirea ta, odată ce ai ieșit din matrice deoarece nu mai corespunzi adevarului matricei și continui să mergi în adevărul tău, iar în adevarul tau este inexistent conceptul de moarte. Încearcă să privești dincolo de tine, dincolo de tot ce te înconjoară, dincolo de toată existența deoarece acolo vei reusi sa regasești in toata anormalitatea cu adevarat ce este normalitate.
Aceasta evoluție trebuie să vină din ceea ce tu ești , din tine, lasa ceea ce esti sa se manifeste, sa iasa la suprafata si sa se manifeste cu adevarat. Sentimente suprimate, o inima inchistata si o alegere de a trai in minte nu te pot conduce la adevarata ta realitate, deoarece este imperios necesar sa cobori in inima ta sa deschizi usa inimii tale si sa intri, si aici nu ma refer la inima fizica , aici ma refer la inima a tot ceea ce suntem , o inima completa unita, care face legatura dintre camp si fizic , la acel punct zero care face lgatura cu tot ce suntem, la vid, la ceea ce este nici lumina si nici intuneric, el pur si simplu este, si se afla in fiecare din noi, se afla in noi insa drumul pana acolo este destul de lung si dureros. Pana ce nu vei fi învațat lecțiile tale nu vei reusi să ajungi. Tot ce ai nevoie este să te deschizi către tine, către lumea ta interioară, catre pasul de a trece dincolo de toate realitatile inconjuratoare, puse sau impuse, create sau auto-create.
Libertatea ta se afla în tine și este situata în inimă. Divinitatea se afla în tine. Ești capabil din Atomul Divin să te vindeci și poti să vindeci, să te recontruiești de la 0 , din zero să incepi sa lucrezi prin vindecarea a tot ce te reprezintă și prin ințelegere a deschiderii, din nou si din nou, clipă de clipă, moment de moment la ceea ce trebuie sa fii cu adevarat ceea ce ești cu adevărat.

Om Divin ești o minune!
Este o minune că exiști, este o minune că trăiești în acum și aici, în prezent.
Viata ta este o minune, tu ești minunea ta!
Ești o minune în viața ta, constientizeaza ceea ce ești. Ești lumină, iubire , perfectiune, cocreator, ești divinitate. Crede în tine, în ceea ce ești. Ridică-te și fii tu insuti!
Traiește așa cum trebuie să trăiești. Traieste minunea din viața ta, în care tu ești totul. Tu și numai tu ești esența a tot ceea ce te înconjoară. Tratează-ți viața astfel cum trebuie să fii. Adevărata minune tu ești. Adevarata esența, centrul universului tău, centrul iubirii, luminii, tu ești.Fii conștient de tine și de ceea ce ești. Traiește așa cum trebuie să trăiești. O minune în propria ta viață. Tu ești minunea din viața ta!

 

Un răspuns la „Igiena spirituală”

Lasă un răspuns