Tipuri de programe de conștiință negativă. Eliminarea programelor de energie negativă.

Reprogramarea conștiinței și a subconștientului: cum eliminăm programele, atitudinile negative.

Buna ziua dragi prieteni! Îmi propun să continuăm studiul succesului și să vorbesc despre cum să înlăturăm atitudinile negative din noi înșine, folosind conștiința umană și subconștientul.

Practică: realizarea declarațiilor de succes
Vom vorbi despre reprogramarea conștiinței la nivel meditativ în următorul text, dar acum să revenim la pregătirea declarațiilor.

Conștientizare:Scrieți credințe negative, temeri despre sfera vieții pe care ai dori să o îmbunătățești.

Ințelegere:Scrieți cum a fost influențată în continuare această zonă, de ce nu a funcționat așa cum v-ați dorit înainte.

Suspensie:Trebuie să înțelegeți că aceste idei v-au fost impuse, că nu au nicio legătură cu simțul vostru de sine.

Declarație: Ne facem un obicei de declarare a programelor. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți o declarație similară cu cele care au fost date anterior și să o pronunțați cu voce tare, încrezător și tare, stând în fața oglinzii, de două ori pe zi, dimineața și seara.

O altă declarație, necesară pentru „succes” din cartea lui T. Harve Ecker „Gândiți ca un milionar”:

Punându-ți mâna pe inimă, spuneți: „Caut cunoaștere și creștere!”

Atinge-ți fruntea și spune: “Cred ca un milionar!”

Acesta este, în principiu, tot ce am vrut să vorbesc în acest text. Sper că s-a dovedit interesant și util.

Ce părere aveți despre reprogramare? Poate aveți o metodă proprie? Apoi, vă rugăm să împărtășiți comentariile. Multumesc mult!

Programe subconștiente negative – construcție informațională despre energie în biocâmpul creat de dvs. sau de alte persoane. Acesta are ca scop atingerea unui obiectiv distructiv. Crearea unui astfel de design implică utilizarea unei anumite cantități de energie, după ce a fost introdusă într-un biocâmp uman, este consumată fie pentru a rula programul și a se termina, fie începe să fie alimentată de energiile umane. În caz contrar, reîncărcarea poate fi organizată din exterior, aceasta se numește actualizarea programului de către executor.

Programele negative au o durată de 3 tipuri:
Pe termen scurt, o singură dată: s-a infiltrat în câmpul unei persoane, și-a făcut treaba și și-a atins scopul și a rămas fără sursă. Astfel de programe includ ochiul rău direcțional, unele tipuri de leziuni și blestemul neintenționat. Rețineți că cel mai adesea o persoană le poate crea pentru sine în mod independent, iar acestea vor fi numite deja: ochi rău de sine, corupție de sine, blestemare de sine.
Acțiune multiplă. Programe concepute pentru 3, 5 sau 7 acțiuni unice. Cade pe o persoană de câte ori este programată de atacator. După îndeplinirea funcției sale, se prăbușește și dispare. Desigur, nu fără consecințe. După o acțiune repetată a energiilor distructive, o persoană se transformă într-o creatură epuizată cu un biocâmp defect. Chakrele și energiile sale sunt blocate, persoana este lipsită de mecanismul de restaurare naturală a structurii informaționale bioenergetice. Dacă mai aveți forță, puteți încerca să vă recuperați singuri, există o mulțime de metode și tehnici, dar dacă sunteți complet la zero, atunci nu o puteți face fără ajutorul unui specialist.
Acțiune îndelungată. Acestea includ programele negative de gen, cele karmice. Acestea vizează distrugerea completă a vieții umane până la distrugerea rasei și moartea omului însuși. Programul distructiv al genului este o influență puternică, scopul său este de a priva o persoană de toate șansele pentru o viață fericită.

Cum să elimini un program negativ de la tine?
Pentru a scăpa de programele negative, este necesar să înțelegem clar principiul lor de acțiune. Programele distructive ale unui posesor sunt plantate pe subconștientul și biocâmpul tău numai în prezența emoțiilor negative, a gândurilor, a trăsăturilor de caracter din interiorul propriei persoane. Aceasta poate fi furie, invidie, nemulțumire, resentimente, frică, vinovăție, atitudine greșită față de viață, învinovățire pe tine sau pe altcineva, încredere de sine incorectă, trăsături negative ale caracterului, precum și gândire distructivă a unei persoane.

Programul va funcționa până când va fi eliminat, nu oprit. Programele realizate de un maestru puternic, precum și entități patrimoniale, karmice și de partajare, pot fi eliminate foarte rar. Aici avem nevoie de o practică care să lucreze cu metode sigure de corectare a karmei, a programelor de naștere și de a elibera o persoană de esențe de orice ordine. Însă micile enzime negative ale subconștientului, create de tine sau de alte persoane, pot fi eliminate independent. Pentru a face acest lucru, trebuie să conduci, să înțelegi motivul apariției lor, să stabilești ce lecție de viață trebuie să inveți, să schimbi atitudinea față de viață și de oamenii din jurul tău.

De asemenea, un terapeut realizează vindecarea programelor negative, oprește acțiunea lor și le îndepărtează de structura informațională energetică a pacientului. Dacă nu efectuați o muncă internă cu starea subconștientă și psiho-emoțională a unei persoane, nu trageți lecții din situație, atunci această muncă va deveni inutilă, deoarece o persoană va deveni cu siguranță din nou o victimă a programelor negativ distructive și într-o versiune îmbunătățită. Nimic personal – așa este LEGEA UNIVERSULUI!

Dacă bănuiți că ați devenit o victimă a acțiunilor energiilor distructive externe, atunci este o instrucțiune clară despre ce trebuie să faceți și de unde să începeți pentru a scăpa de influența distructivă.

Instrucțiuni despre cum să scapi de un program negativ

1.În cazul în care există programe negative în biocâmpul dvs.,terapeutul le va identifica, va da un nume și scopul lor.
2.Este necesar să găsiți cauza psiho-emoțională internă în interiorul dvs. care este predestinata să păstreze programul distructiv în domeniul dvs.
3.Determinați ce lecție de viață ar trebui să învățați din situație. Determinați sfera schimbării pentru dvs.
4.Analizați-vă viața și acceptați-vă greșelile. Iertați-vă.
5.Iartați-i pe ceilalți participanți la situație, rugați-i să vă ierte. Pentru a vă ajuta, tehnica iertării și a meditației este benefică pentru curățarea programelor negative subconștiente.
6.Începeți să vă schimbați în bine, ținând cont de concluziile făcute.

Implementarea fiecărui alineat al instrucțiunii va elimina programele subconștiente negative care blochează energiile benefice și nu lasă fericirea și bucuria în viața dvs. Pentru ca câmpul dvs. de informare bioenergetică să revină la o stare normală, sănătoasă și să-și recapete integritatea, este necesară o altă meditație de recuperare sau un curs de sesiuni de restaurare cu lansarea chakrelor, închiderea găurilor de energie și refacerea canalelor energetice.

Pace, bucurie și fericire! Amintiți-vă, mântuirea înecului, munca înecului!

Două surse de energii creează viața unei persoane: energia ușoară a sufletului și energia întunecată a programelor negative. Energia de lumină a Sufletului sau Lumina Sufletului face bine, pozitiv pentru o persoană. În funcție de rezistența sa, se întâmplă în trei moduri: fascicul redus, fascicul înalt și rază super lungă. Lumina de Mijloc face puțin bine pentru om, mijlocul îndepărtat face binele mijlociu și cel super-lung cel mai înalt. Forța Luminii Sufletului depinde de deschiderea Sufletului: ca sursă de lumină – cu cât este mai puternic, cu atât lumina mai puternică emană din ea.

Programele subconștiente negative (NPP) creează situații negative pentru o persoană în conformitate cu puterea energiei negative radiate. …

Programele negative ale subconștientului nu numai că creează situații și boli negative pentru o persoană, ci și suprimă Lumina Sufletului, o blochează, nepermițând Luminii să facă bine pentru o persoană.

Prin urmare, sarcina constă în aplicarea eforturilor în două direcții: întărirea Lumii Sufletului și îndepărtarea , eliberarea lui din programele negative ale subconștientului. NPP-urile sunt localizate în două zone ale naturii umane – în creier și în corp. Corpul, celulele sale, este o bancă uriașă de programe.

Recunoaștem cu ușurință negativul creierului și ne putem elibera de el. NPP-urile din organism sunt realizate, se găsesc cu mare dificultate, deoarece acesta este nivelul de inconștiență. Nu observăm cum bate inima noastră, cum respirăm, dar ele există și funcționează indiferent de conștiința noastră. În același mod, NPP-urile organismului există și creează negativitate în viața noastră. În viața noastră, apar probleme, dar nu reușim întotdeauna să ne dăm seama că sunt create de organele NPP. Evident, NPP-urile corporale sunt mai puternice și rădăcinoase, cauzale. Și, prin urmare, efortul principal de a scăpa de programele negative ar trebui să fie direcționat către organism. Vă oferim trei practici magice din Atelierul de lumină pentru a elibera corpul de programele negative.

Esența tuturor celor trei practici este simplă.

1. Găsiți în corp acea zonă, care este un cheag de NPP – simte presiune, durere, dureri, senzații inconfortabile.

2. Transformați acest cheag: adică eliminați presiunea, ameliorați tensiunea, dizolvați durerea.

1 Practică

Stai confortabil, închide ochii. Cufundă-ți atenția în corp, aruncă o privire mai atentă și ascultă senzațiile. Este probabil ca la început să-ți fie greu să înțelegi ce se întâmplă de fapt în corp, dar este necesar sa fii persistent. Corpul este o planetă necunoscută, cu propriile legi și ești ca un astronaut, intrând într-o lume misterioasă, cu dorința de a-l studia și de a vindeca zonele negative. Privește în corp și găsește în el ceea ce îl zdrobește, care este locul senzațiilor negative, incomode, dureroase. Această zonă: poate fi mică, poate fi mare, uneori surprinde întregul corp.

După ce găsești zona sentimentelor negative – repar-o. Poate vei vedea culoarea, structura. Continuă să transformi această zonă, adică să elimini negativul.
Fiecare persoană are propriile moduri de transformare a zonei negative, anumite opțiuni îți sunt oferite, dar este foarte probabil să-ți găsești propria cale, iar acest lucru va fi minunat, pentru că trebuie să fii creativ în acest proces. – Îți poți imagina cum lumina coboară din cer sau din inima ta, intră în zona negativă și o vindecă.

Poate că vei vedea în această zonă o imagine de disc – un disc obișnuit de computer, care este un program negativ, se învârte și creează un negativ. Poate fi rescris, adică scris din vechiul program negativ în pozitiv. Sau poți să-l arunci și să introduci unul nou cu un program pozitiv.

Dacă apare un obiect solid înainte de tine: piatră, cărămidă, lingou de fier, cerc și așa mai departe – găsește o modalitate de a scăpa de el, zdrobește-l cu un ciocan, cu o rază de sânge, topește-l cu un fascicul laser, macină-l cu pietre. Lasă-ți imaginația să nu cunoască limite, până ce acest obiect care creează greutate și presiune dispare din corpul tău.

Dacă este fluid, mobil, atunci îți poți imagina o pompă care pompează negativul din corpul tău în exterior. „Sau imaginează-ți că îndepărtezi buruiana din corpul tău, ca și cum a-i lua-o de pe trunchi și a-i trage rădăcinile care au intrat adânc în corpul tău: uneori din inimă până la cap și picioare.

Oricare ar fi densitatea zonei negative, o poți arunca din corp în foc: centrul pământului sau un cuptor explozibil văzând și simțind cum arde acolo.

Există un alt mod – de a merge în interiorul zonei negative și de a vedea sursa, epicentrul, nucleul programului negativ și a rupe, dizolva, topi, transforma.

Mai ales în cazurile în care întregul corp este acoperit de negativ, vă recomandăm să vă deplasați în interiorul întregului corp, să găsiți miezul, epicentrul și să îl transformați.

Dacă simțiți că nu puteți face față transformării regiunii negative sau a întregului corp acoperit de negativ, atunci cereți ajutorul forțelor superioare, creator, înger păzitor, lumină divină, rugați-i să vă elibereze.

Puteți vedea probabil cauza rădăcinii negativului sub forma unei celule – nucleul și inelul din jurul său. Inelul este un program, în acest caz negativ, dar este creat în reactor – nucleul celulei. Introduceți reactorul, miezul și schimbați substanța, energia sa negativă în pozitiv.

2. Exersați

Practica se face în același mod ca prima, dar nu doar îți examinezi corpul, ci creezi singur procesul: imaginează-ți o persoană sau o situație care ți-a provocat durere, resentimente, frică, a dat naștere vinovăției sau alte experiențe negative. Apoi transferă atenția asupra corpului, găsește zona în care au apărut senzațiile negative și transform-o așa cum am sugerat mai sus.

Imaginează-ți oameni diferiți, circumstanțe diferite pe care ți le-au adus experiențele negative. Astfel, vei elimina treptat subconștientul corpului, iar viața ta va fi plină de bucurie, fericire, lumină, libertate, succes.

Nu faceți multe procese simultan, doar două, trei vizualizări.

Se întâmplă adesea ca un singur proces să fie principal în acest moment, iar după acesta întregul corp să se relaxeze, ca și cum ar exista o reacție în lanț de eliberare din centru către toate celulele corpului. Apare căscatul, somnolența este prezentă. Dacă se întâmplă acest lucru, nu faceți altceva, completați practica, culcați-vă, odihniți-vă, lăsați-vă corpul să învețe starea de eliberare.

Căutați în trecutul dvs. persoane și circumstanțe, evenimente care v-au rănit. Este posibil să fi uitat deja și să nu vă mai amintiți despre asta, dar mai multe programe negative există în corpul dvs. ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic și ați crea un negativ în viața voastră. Și este probabil ca exact ceea ce nu vă mai amintești să fie motivul pentru noi leziuni, noi experiențe negative.

3. Exersati

Practica se face folosind tehnica celei de-a doua practici, singura diferență fiind aceea că reprezentăm oamenii pe care îi iubim, de care sufletele și inimile noastre sunt atașate. Aceștia sunt în mod natural copiii noștri, cei dragi, părinții noștri. Imaginează-ți persoana din fața ta pe care o iubești, simte în corp acel loc în care iubirea ta s-a concentrat. Această iubire este umană, ea trebuie transformată în iubire divină.

Iubirea umană este un atașament energetic puternic, ne aduce multă suferință, îi limitează pe cei pe care îi iubim în propria noastră dezvoltare, în propria noastră creștere, în cunoașterea proprie a lumii, formarea lor ca persoană independentă.

Iubirea divină necondiționată este ca dragostea pentru cer, soare, flori, marea, natura – ceea ce ne face fericiți, dă plăcere, dar nu dă naștere fricii de pierdere, durerii de neînțelegere, resentimentelor, vinovăției și așa mai departe.

Cum să transformăm iubirea umană în iubire divină? Acest lucru necesită o mare dorință și pricepere. Este posibil să transformăm iubirea umană în divin atunci când înveți să vezi în persoană o esență a sa ca o esență divină, lumina sa incontestabilă, sufletul său. Suntem oameni și suntem atașați atât de negativ cât și de pozitiv și este greu de spus ce este mai mult pentru prima sau a doua. Dar iată ce este important: pentru ca viața noastră să fie plină de bucurie, fericire și lumină, ar trebui să ne eliberăm de programele negative ale subconștientului, în special în corp. Atunci sufletul nostru se va deschide complet, lumina sufletului se va aprinde în modul îndepărtat și va face minuni pentru noi.

Ori de câte ori viața îți prezintă disconfort, stări negative – încearcă să privești direct în corp, să găsești zonele de disconfort și să le transformi.

Alții vor găsi modalități de a vă controla.
În lumea modernă, vă puteți îneca cu ușurință în fluxurile de informații care curg din abundență din diverse surse. Și dacă nu ești atent, poți cădea pentru trucurile celor care, prin manipulare, vor să-și impună voința.

Manipulare realizate prin introducerea de programe extraterestre în subconștientul uman. Introducerea unor astfel de programe se desfășoară imperceptibil pentru conștiința umană, deoarece nu are mecanisme care să le poată distinge în mod independent ideile de străinii inspirați la nivel subconștient.

Așadar, o persoană manipulată poate ajunge într-o sectă, să devină fan pentru un anumit stil de muzică, fotbal sau un fan religios, un jucător, un client obișnuit de spitale și farmacii, să cadă în capcana distribuitorilor de medicamente dubioase, diverse bioadditive sau bunuri etc.

Programele implementate suprimă conștiința unei persoane, ceea ce o face să nege prezența credințelor extraterestre în el.

Programarea începe în copilărie. Începând din momentul în care te naști, părinții îți așează mai întâi instalațiile în tine, apoi școala, universitatea, societatea înconjurătoare, formându-ți astfel după chipul și asemănarea cu tine însuți, pentru a-ți face mai convenabil gestionarea.

Oamenii din jurul tău te influențează . Dacă nu controlați procesul de programare a creierului dvs., atunci altcineva o va face pentru voi. Și nu este chiar atât de rău dacă vor fi prietenii sau rudele noastre, care o fac adesea fără să știe, din intenții bune. Și ce se întâmplă dacă aceștia sunt manipulatori care doresc să vă „zombificezeze” în mod deliberat pentru a vă controla pentru a profita? Gama de astfel de manipulatori este destul de largă – de la rude iubite la superiori la locul de muncă.

Creierul tău este programat de mass-media. Prin publicitate, milioane de oameni sunt manipulați în fiecare zi. Televiziunea, radioul sau internetul sunt capabili să formeze în mintea subconștientă orice setare, chiar contrar faptelor. Astfel, echipa subconștientă ascunsă încorporată în reclame te face să cumperi mărfuri de care nu ai nevoie.

Toate acțiunile tale se datorează programelor subconștientului tău. Aceste programe ar trebui să fie destul de perfecte, deoarece subconștientul dvs. le-a perfecționat de-a lungul vieții, astfel încât să puteți lua rapid și eficient decizii și să acționați în orice situație.

Tot ceea ce te înconjoară afectează formarea programelor tale. Acest lucru permite detractorilor să-și pună în aplicare programele și să administreze în subconștientul tău diferitele programe. În mare, mulți dintre noi am fost mult timp „zombi” – creaturi vii exterioare înghesuite cu programele altora, efectuând automat anumite acțiuni, căutând obiective întunecate și, în același timp, crezând că acestea sunt aspirațiile, dorințele și viața.

Studierea activității creierului uman și analizarea programelor stabilite sub formă de interdicții, credințe nu lasă nicio îndoială: fiecare este controlat mai mult sau mai puțin prin programele altor persoane.

Dacă calculezi câte programe străine ai primit pe parcursul vieții, obții o cifră astronomică. Iar aceste programe sunt suficiente pentru a manipula orice persoană, transformându-și viața într-o iluzie, o proiecție a unei vieți reale, unde aproape totul este străin, fals, cu excepția propriei persoane, a sentimentelor și a experiențelor sale.

Și dacă nu scapi de interdicțiile, credințele, credințele inerente străine, atunci acestea vor fi întotdeauna pârghiile pe care manipulatorii le pot folosi pentru a te controla.

Dar dacă ai dorința de a scăpa de manipulări și de a-ți controla singur viața, atunci pentru asta există practici speciale pentru a scăpa de interdicții și credințe străine. După ce le-ai stăpânit, vei înceta să intri în rețelele diferiților manipulatori și vei putea trăi o viață mai deplină.

Astăzi vom lua în considerare modul cel mai simplu care ajută organismul să restabilească funcționarea normală în starea în care simțiți că ați primit un șoc energetic sau că o formă de gândire străină a invadat propriile gânduri și nu există nici forța, nici capacitatea de a contracara programul implementat.
Cu ajutorul tehnicii Spinning Pyramid care funcționează perfect, revenindu-ne la un dialog cu noi înșine.

Purificarea conștiinței folosind tehnologie

Piramida de învârtire
Piramida de filare- Un obiect minunat pentru contemplație, capabil să încarce pe oricine cu energie de unul singur. Pentru a utiliza acest obiect pentru a șterge un program străin, trebuie doar să vă concentrați ochii asupra ochiului piramidei și nu vă luați privirea de pe el, ca și cum piramida nu se rotește.

Nu vă mirați dacă forma piramidei începe brusc să se schimbe dramatic în ochii dvs. sau direcția mișcării ei se schimbă brusc. Doar uită-te la ochi și încearcă să nu te gândești la nimic.

Dacă sunteți entuziasmat sau nu puteți să vă concentrați asupra desenului, închideți ochii și inspirați de trei ori adânci. Apoi deschide ochii și concentrați-vă privirea asupra ochiului.

De regulă, ușurarea apare de obicei în primele 5 minute ale unei astfel de meditații, astfel încât o concentrare mai lungă asupra unui obiect în mișcare poate să vă obosească pur și simplu vederea. Este recomandabil să limitați timpul maxim al acestei meditații la 20 de minute (adică, priviți ochiul nu mai mult de 20 de minute la rând).

Curățarea cu ajutorul mantrelor
Pentru cei care sunt ajutați de mantre, iată un alt obiect frumos pentru o astfel de meditație. Este capabil să vă curățeze nu numai dvs., ci și spațiul din jurul vostru.

Este util să spunem mantra „Ohm”. Mantra „Om” clarifică mintea, deschide canale energetice și întărește energia vitală, se extinde și purifică aura.

Sunetul „Aum” este împărțit în „A”, „U” și „M”. Mantra se citește în timp ce expiri, respirația trebuie să fie uniformă și măsurată. Mantra este de obicei vibrată. Și „Aum” se transformă în Ahhhhhhhhhmmmmmm. Într-adevăr, de fapt, mantra este vibrație sonoră, iar acest lucru oferă deja efectul unei pronunții. Sunetele trebuie pronunțate într-un singur cânt.

sursa: https://sushiandbox.ru/ro/osvaivaem-pk/vidy-negativnyh-programm-soznaniya-snyatie-chuzherodnyh.html

 

Un răspuns la „Tipuri de programe de conștiință negativă. Eliminarea programelor de energie negativă.”

Lasă un răspuns