Traseul evolutiei in constiinta

Numai cei luminați, nu se tem de umbre.
Immanuel Kant
Înțelepciune înseamnă a-i cunoaște pe alții, a te cunoaște pe tine înseamnă iluminare.
A te învinge pe tine înseamnă adevărata putere.
Dao

Calea din mine incepe cu inima, calea din mine pe care merg pas cu pas, incepe din inima mea. Controlul asupra minții cât și a inimii fizice îmi oferă posibilitatea autostăpânirii de sine in care mă regăsesc, este stăpânirea haosului în care cu toții venim la naștere, creștem îmbătrânind în iluzii. Această stăpânire a haosului aduce lumina interioară, crează vidul mental și oprește inima fizică, iar eu, ieșită din timp și spațiu, încep să redevin una cu întregul, cu universul și cu divinul prin care mă manifest.
Pe calea inimii mele se regăsește o flacără care arde începând din interiorul ființei și exteriorizându-se, mergând până în incomensurabil. Este calea adevărului după ce dezbrăcată de toate iluziile, după ce abandonând tot ceea ce credeam că sunt, îndepărtând valul gros al iluziei și sfărâmând zidurile groase compuse din blocajele pe care le-am găsit aici când am coborât, am regăsit adevarul, m-am regăsit pe mine, ființa divinității, divinul absolut pe care cu toții îl avem în noi, m-am regăsit cu puterea din nemanifestare, cu deplinul, iar în acele momente am prins aripi fără aripi și am zburat fără zbor pentru că eram și sunt dintotdeauna totul, întregul, divinul, universul meu, regăsirea, expansiunea, necondiționarea, fericirea, compasiunea, adevărul și viul, si în momentele regăsirii, viul din mine a început să fie cu adevărat, viul a început să fie viu, din moartea și învierea mea, eu viul, eu soarele meu, eu minunea, divinul care a imblânzit ego-ul, care a vindecat ființa, care a adus lumină in minte, creând vidul, permițând nemanifestării divine sa fie cu adevarat.
In momentul in care permiți strălucirii Spiritului să reflecte în toată structura sa, în acele momente ești împăcat cu întregul.
Întregul începe să fie minunea fără nicio barieră, în echilibrul deplin, în acele momente începi să stăpânești armonia celor 5 elemente împreună cu armonia întregului univers astfel toate lucrează împreună cu tine și numai este nimic care să fie împotriva ta deoarece prin detașarea completa regăsești după ce toate iluziile au fost înlăturate și toata structura ta energetica și fizică, capacitatea de a rămâne centrat în interiorul tău pentru ca manifestarea deplină a divinului să înceapă exteriorizarea sa, din trup, pentru că tu deja ai învățat să aduci vidul nemanifestat în mintea în care restructurarea a permis tuturor posibilităților adevărului interior să curgă.
Armonia desăvârșirii incepe să își lase amprenta in ființa ta conlucrând pe toate nivelurile din exclusivitatea divinului interior împreună cu iubirea necondiționată și puritatea compasiunii inocente in care totalitatea sentimentelor benefice își realizează scopul prestabilit iar tu prin definiție și acceptare după eliberarea iluziei tot ce realizezi este sa-ti reamintești esența.
Pe calea regăsirii mele cu mine am avut un singur aliat: dorința de a fi cu adevărat cel ce sunt cu adevărat iar această dorință vie a dărâmat toate zidurile, a îndepărtat toate blocajele și a vindecat trupul, altarul meu, cel care sunt dintotdeauna, iar casa mea în drumul meu, altarul meu, camera inimii mele, necondiționarea care a permis ca toată vindecarea mea să se manifeste pe deplin.
Pe drumul meu cu o minte scufundata in inimă, vibrez pe toate culmile regăsirii și îmi permit să fiu adevarul.

Parcurgerea potențialului nelimitat interior se realizează în momentul în care este aprofundat miezul nucleului interior și aceasta presupune întoarcerea cu atenția în interiorul tău.
Deții controlul asupra trupului tău și asupra energiei tale in momentul in care, înțelegi mecanismul și traiectoria minții, parcurgând însăși mintea până la igienizarea acesteia în totalitate și mai apoi la integrarea ei în flux universal. Integrarea minții in flux universal de conștiință presupune că ai controlul complet, total, asupra aspectului de sine, ai eliberat complet iluziile și ai regăsi esența.
Se manifestă esența prin însăși unealta minte și aici vei avea o nouă perspectivă prin care vei obține claritatea existenței în sine, aceasta perspectivă ancorandu-te total în percepția dincolo de dualitate. Aceasta ancorare îți permite să manifești divinul din tine, ești tu, și în acele momente in care ai regăsit potențialul nelimitat, ești adevărul ce exprima esența. Universul vorbește prin tine.

Neființa și ființa se întrepătrund unul cu celălalt, ce este greu și ce este ușor se împlinesc unul pe celălalt, ce este sus și ce este jos se îndreaptă unul spre celălalt, sunetul și ecoul își răspund în armonie unul altuia, iar ce este înainte se însoțește cu ce urmează.

De aceea omul înțelept făptuiește fără să făptuiască și nu se slujește de cuvinte că să-și împărtășească învățătura.
face că cele zece mii de lucruri să prospere, dar nu vorbește despre asta, le naște dar nu le stăpânește, lucrează, dar nu se mândrește, își împlinește lucrarea, dar nu așteaptă răsplată. Și tocmai că pentru el nu așteaptă răsplată, implinirea-i rămâne.
Bunătatea desăvârșită se aseamănă apei: în bunătatea ei, apa este de folos celor zece mii de lucruri și nu caută să se întreacă între ele.
Ea se afla in locurile cele mai urâte de oameni și astfel este aproape de Dao.
Ca lăcaș, ii place pământul; in inima, îndrăgește tot ce-i profund și liniștit; in legăturile dintre oameni, îndrăgește omenia și sinceritatea…
Pentru că nu se ia la întrecere, nu greșește.
Dao

Trăim în marea conștiinței manifestate. Esența este sa regăsim nemanifestul și să îl ancoram in manifest fara perspectiva mentala, aceasta semnifica sa fim pe deplin în simțire interioara.
Esența este univers unificat.
Etapele pentru ancorarea in flux universal sunt nivelurile conștiinței manifestate.
Naturalețea prin care mă bucur de creație și existența , eliberata de minte, stăpânirea minții, traiectorii liniare care au creat tiparul vechi, fiind destructurat, devine energie integrata in universal, unificare completa.
În esență manifestarea tuturor elementelor primordiale nasc în nemanifestare și crează noua traiectorie fara a trasa mintea , aceasta fiind marea diferență în existență în sine, parcurgerea traiectoriilor din neutralitate către inefabil prin care toata creația se realizează. Renașterea în adevăr, renăscută din cenușă, arderea completa a vechiului eu, umbrele din ADN eliberate în totalitate, parcurgerea in stare initiala, inițiază fără posibilități ,deoarece fluxul universal, conștiință prin care aparțin întregului, resimțit la nivelul nucleului celulei, se îndeplinește incontinuu prin manifest și aceasta presupune aprofundarea transcenderii complete a tuturor proiecțiilor regăsite în marele univers interior și exterior, iar totul se îndeplinește din esența interioară.
Așadar când nu mai există actiunea mintii , sunt eliberate toate traiectoriile, dispare nevoia minții de a extrage energie vitala și a întreține ganduri, astfel apare manifestarea esenței, puritatea desăvârșită a sinelui care se regăsește în întreg.

Trăim în marea conștiinței manifestate. Esența este sa regăsim nemanifestul și să îl ancoram in manifest fara perspectiva mentala, aceasta semnifica sa fim pe deplin în simțire interioara.
Esența este univers unificat.
Etapele pentru ancorarea in flux universal sunt nivelurile conștiinței manifestate.

Eliberat de traiectoriile minții, gălăgia mentala și labirintul acesteia, rămâne iubirea divină din tine. Aceasta iubire divină vibrează in celulele tale, la frecventa superioara de manifestare.
Ancorat în iubirea divină parcurgi inefabil.
Iubirea divină este simțirea ta profundă prin care puritatea, beatitudinea și extazul mistic, îți hrănesc ființa, amrita nemuritoare.
Picătura cu picătură din nectarul divin, simțire fara de inceput și sfârșit, astfel înălțătoare stare dincolo de incomensurabil, ancorează in tine, prin regăsire și parcurgere, întregul.
Perceptia din spatele retinei este ceea ce traversezi pas cu pas.
Aceasta perceptie poate fi una a iluziei, incarcatura mentala, sau poate fi exclusiv din adevarul tău interior.Proiecția este ceea ce manifești în acum, potrivit alegerii de a coborâ în existență.
Existența în sine declanșează eliberarea de iluzie, dezbracă până la miez de nucleu, orice traiectorie, și astfel rămâne nemanifest.
Informația nemuririi se descarcă de pe structuri de nivel informațional, in profunzimea nucleu celula adn, prin intermediul neutrinului captat din bilocatiile in soare, care conduce întreaga manifestare a traiectoriei fara trasare mentala, a noului om, altar trup care manifestă existență și prin care iubirea divină , se îndeplinește pe sine.
Devoțiunea este proiectata din conștiința de sine. Aceasta eliberează zidurile iluziilor și creațiilor minții, aceasta îmbrățișează manifest în esență și recreația în acord cu universul însăși. Ființa umană , renăscută în eter, primordialitate prin iubirea divină și acestea erau toate in interior așteptând declanșarea parcurgerii de sine.
Minții tale nu-i place vulnerabilitatea
Acceptă-ti vulnerabilitatea, in nucleul vulnerabilitatii exista incomensurabila forță a îndeplinirii.
Puterea ta este iubirea pura a divinului manifestat în nucleu.
Eliberat de traiectoriile minții, gălăgia mentala și labirintul acesteia, rămâne iubirea divină din tine. Aceasta iubire divină vibrează in celulele tale, la frecventa superioara de manifestare.
Ancorat în iubirea divină parcurgi inefabil.
Iubirea divină este simțirea ta profundă prin care puritatea, beatitudinea și extazul mistic, îți hrănesc ființa, amrita nemuritoare.
Picătura cu picătură din nectarul divin, simțire fara de inceput și sfârșit, astfel înălțătoare stare dincolo de incomensurabil, ancorează in tine, prin regăsire și parcurgere, întregul.
Perceptia din spatele retinei este ceea ce traversezi pas cu pas.
Aceasta perceptie poate fi una a iluziei, incarcatura mentala, sau poate fi exclusiv din adevarul tău interior.
Proiecția este ceea ce manifești în acum, potrivit alegerii de a coborâ în existență.
Existența în sine declanșează eliberarea de iluzie, dezbracă până la miez de nucleu, orice traiectorie, și astfel rămâne nemanifest

Cea mai mare capcana a ființelor trezite spiritual este EGO – iluzia

Aceasta se întreține cu adorația
Asadar nu sunt nici mintea si nici trupul

Sunt ESENTA divina manifestata prin INIMA
Concentrându-ma in mod constant pe respiratia inimii

Se manifesta inima ❤️🙏🌞

Iubire🌟

Prin menținerea constantă a respirației și atenției in vibrația inimii se manifestă DIVINUL.

A fost necesar să traversez 360 de răsărituri de soare în care am lucrat coborârea minții in inima pentru a permite divinului sa se exprime cu adevărat.

Este un proces de durată și munca prin conștiența de sine.

Totul se realizează prin intermediul iubirii.
Pentru a pătrunde iubirea se dizolva aspectul, aspectul dual , fizic, tot ceea ce știi că ești.
Abandonul acesta în inima permite esenței să curgă.
Esența modelează trupul.

Voi cautati totul in afara voastra.
Cine si de ce? Mintea

Cine si de ce exact in noi se afla !

Cand situam Credinta in afara noastra ne cedam toata puterea si energia
Devenim slugile matricei

Noi suntem interconectati si in esenta unul suntem.
Ne manifestam pe pamant deoarece am ALES aceasta.
Ne situăm pe niveluri diferite de conștiință și manifestare a expunerii acestei minunate conștientizări, a întrupării alese pentru a ne reîntoarce în perfecționarea de sine, sinele se parcurge pe sine, iar în momentul în care sinele a preluat controlul asupra trupului, altarul prin care a ales să se manifeste, parcurgandu-si cu adevărat din existență propria-i minte, prin vibrația inimii, se realizează procesul evoluției, inscriptionandu-se in informația akashica, traseul și parcurgerea traseului. In aceasta regăsire totala, curgerea devine armonia și informația nemuririi prinde un alt contur din adevărul întregului prin acceptarea universală a sinelui.
Naturalețea, trăirea pur și simplu, claritatea minții și desăvârșirea conștiinței, evoluția, armonia și echilibrul, conștientizarea clipei acum, vibrația și imprimarea cuantic- bioenergetica, selectarea rezonantei după capacitatea și alegerea expansiunii, puntea către supraconstiinta.
Toată traiectoria se întâmplă în creația și creator.

Mi-am urmat inima si continui sa o fac. Mi-am urmat cantecul din strafundurile creatiei si mi-am oglindit esenta in intreg. Prin mine m-am recunoscut si din mine m-am indeplinit, cand inima a spus si mintea a facut liniste stotcuprinzatoare.


Acasă
Acasă este existența
Divinitatea …aceasta iubire profundă în care m-am abandonat, m-am abandonat și am curs în cele mai profunde sentimente ale inimii divine.
Am căutat cu ardoare sa te regăsesc și te-am regăsit , m-am regăsit și una devenit în regăsirea profundă a marginilor fara margini, a oceanelor îmbrățișate in dans cosmic urcând în univers și dincolo de acesta către acasă și acasă…toate s-au oprit în stare inconfundabila de perfecțiune absolută.
Acesta stare inconfundabila in perfecțiune absolută, in iubire divină, puritatea flăcării sacre, foc viu care se manifestă creând calea, calea inimii pe care mai apoi am mers.
Pe calea inimii m-am îndeplinit în soare și soarele s-a îndeplinit în mine, ne-am desăvârșit prin contemplare totala intr-un singur punct al creației, într-un echilibru desăvârșit unde pretutindeni…au curs cristalele nașterii noastre înapoi în ființa desăvârșită de pe pământ.
Apoi, binecuvântând și mulțumind cu recunoștința profundă din inima, s-au născut adevărurile, cele pe care le-am ales dintotdeauna sa le îndeplinim.
Calea aceasta a inimii, vindecătoarea cale pe care ființa merge înțelegând că totul este un tot, până înapoi în manifestarea divinității de pe pământ și mai apoi în esență necreata, în esență fara de inceput și fara de sfârșit, sacralitate in templul curat cu porțile larg deschise in raze de soare, sacralitate fara început și fără sfârșit, te-am văzut întâia oară așteptând să revii absorbind sfințenia divinității, picurând nectarul nemuririi in altarul vieții…fericire fara început și fără sfârșit, adusa într-un plan viu, prin care noul însăși se întâmplă pe sine.
Prin contemplarea sa, divinitatea se regăsește pe sine printr-un joc creat de sine.
Singurul aspect în toată ecuația regasirii îl manifestă o viață conștientă petrecută într-o dimensiune, pe o planetă cu un spațiu și un timp limitat, iar farmecul jocului divin este să scoată plasa îndepărtărilor de sine și să o arunce în marea transformare către drumul său și astfel înțelepciunea se bucura încă odată împreună cu întregul, de existență în manifestare.
Revelația este acțiunea directă a divinității asupra fiintei umane.
În revelație ființă umană comunica divinul prin conexiune, revelația este posibilă prin abandonare in capacitatea interioară de manifestare, dătătoare de existența vie.
Pentru a obține redarea nuanței parcurgi revelația care oferă completitidinea, aceasta măreție prin care ființa manifestă esență.
Înțelegerea profundă prin revelație, ridică ființa, atrage creația și recrează ființarea in transcendenta.
Simplitatea, naivitate pură inclusa in iubirea vibrației inimii.

Firescul nedeterminat, prin firesc neființat de principii ce înregistrează compatibilitatea și înrădăcinarea în asistenta divină, sens al existenței universale, eliberat în eliberare.

Existența forței existenței, covor moale diafan născut în credință interioara, prin bunătate și simplitate și într-o iubire deplină. Aceste dulcețuri ale simplitatii, nectaruri pline de savoarea nemuririi, picurând viața vie, sacralitate și foc alb, binecuvantand.

În simplitatea pură, prin binecuvantare și măreția absolului, întors acasă, himerele se risipesc , iluzii se risipesc iar focul și sacrul împreună în iubire, tresaltă cântecul suav al existenței eliberate de însăși existența în sine.

Întrebând in simplitate , firescul pur se renaște pentru a se elibera de sine însăși.

Când mintea este liniștită și senină, binecuvântarea fericirii divine, curge din izvorul nesecat de iubire necondiționată.
Regasirea in vid este primul pas catre vindecarea dualitatii.
Vidul forma primordialului si prima etapa evolutiva extrem de importanta care aduce vindecarea liniilor temporale si extragerea fiintei din conceptele dualitatii intuneric-lumina prin reintregirea fiintei in vid.
Vom parcurge pas cu pas mai departe dupa vindecare si restructurare capacitatea de uniune a stralucirii constiintei primordiale si a vidului prin uniunea acestor elemente importante din care vom realiza constientizarea originara.
Natura neconditionata a mintii este experienta directa a reintregirii in sursa iar in momentul creatiei vidului mental lumina stralucitoare pura fara culoare, forma si aspect, se poate patrunde in unitatea primordiala.
Aici este util pentru a planta semintele existentiale pe care le vei ingriji pentru a primi beneficiile lor deoarece prin stralucirea constiintei primordiale si a vidului prin uniune vor fi create posibilitatile pe care mai apoi le vei detine si le vei utiliza dupa alegere.
Meditația semnifică să ma pierd, in incomensurabil.
Meditația semnifică să mă abandonez divinității și să curg.
Meditația semnifică non-acțiune, împăcare deplină și starea de ființare în prezența.
Meditația: iluziile sunt eliberate, participa trupul în divin.
În aceste momente meditația nu mai are nevoie de posturi, meditația devine un stil de existența în care mă aflu.

Evoluția?
Este atât cât îți permiți.

In momentul in care in mintea ta s-a instalat tacerea; pacea incomensurabila, fericirea, extazul , beatitudinea din interiorul tău, parcurg intregul și se manifestă.


TU ești sămânța și recolta.
Depășește limitele lumii, astfel lumea devine o lume mai buna.

Către întreg din interior pleacă sentimente pure ale unei vibrații de iubire divină în care mă bucur și mă regăsesc pas cu pas, eliberat de procesul labirinturilor mentale, regăsit în adevăr și creație divină, in informația celulara, plenitudine in manifestare când dorința nu mai este în manifestarea unui trup, minte și spirit și este în conștiința cuantica, manifestul se parcurge.
In armonie, exista starea de bine, inima pulseaza liniștit, se emite vibrația iubirii. Minunatul Om s-a trezit, a conștientizat și parcurge procesul de evoluție. Universul vibrează pe vibrația inimii, este un tot unitar.
Mintea devine armonie, exista coerenta minte – inima, se instalează relaxarea, informațiile curg.
Vasul este prelucrat, exista echilibru, conectarea, energia.
Perfecțiunea este înregistrata dinainte.
Ceea ce privești se crează in spatele retinei.
Eliberând ceea ce ai considerat că ești, parcurgi adevărul. Din detașarea totala este eliberata iluzia.
Elibereaza posibilitatea pentru a parcurge posibilitățile. Existenta unui traseu îți reduce suma tuturor posibilităților prin alegere.
In spatele retinei multiversurile conexiunile și sursa se manifesta.
Patrunde conexiunea.

Simple și pure vibrații pleacă din centru focului sacru al inimii conexiunea câmpurilor , fizicului și calea regăsirii in supraconștiință.
Extazul fericirii , beatitudinea și transformarea pleacă din inima reunit în vibrația pinealei și plexului in vortexul energiilor in care te regăsești dintotdeauna.
Conexiunea permanenta in INIMA celula vie conștientă

Vibrația energiei inimii inunda creierul și unește pineala cu conexiunea supraconștiinței prin armonie totala
Vibrația din pineala leagă inima de plex și astfel se crează vortexul conexiunii prin curgere deplină din baza centrul sacru viul foc.

Sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce este așa cum este, compasiune , iubire și echilibru se transmit prin profunzimea celulelor , vibrației inimii, divinul in manifestare , co-creator in marea conștientizare a realizării traseului parcurs, drumul spre acasă , sursa.
Atunci când este un întreg în universul interior, ființă umană este cu adevarat eliberată.

Desprinderea de iluzie înseamnă desprinderea de tot ce crezi că ești pentru destructurarea și restructurarea totala.

Cu cât ții mai mult de iluzii cu atât întârzie procesul evoluției, ca sa ajungi in tine este necesar sa eliberezi tot. Detașarea de sistem, referințe, idei, ideologii, oameni, situații și absolut tot ce știai că există.
Detașare de nocivitate si de oameni nocivi, detașare și interiorizare.
Detașarea se mai întâmplă în momentul când ești atât de mult redus de un ego foarte mărit, prin diferitele situații de viață, până în momentul în care realizezi că ești pe drumul greșit.
Daca nu reușești să realizezi procesul detașării cu siguranță un ego mărit te va sili să o faci până vei ajunge înapoi în simplitate și în mărinimia din simplitate. Esență Divină.
Detașarea presupune: tot ce consideri că ești și știi că ești este o iluzie iar îndepărtarea iluziei te readuce înapoi în ceea ce ești cu adevărat.
Nu poți ajunge înapoi în esență plin de iluzie. Iluzia nu se potrivește cu esența și este o balta creata de mintea ta in care înoți…unii înoată în aceasta balta toată viața lor…alții reușesc să iasă după o vreme, alții se nasc la mal, unii intră, alții doar înmoaie vârful degetelor de la picioare.
Cu voința și perseverență îți schimbi traseul către adoptarea nivelului corespunzator pe care alegi sa mergi.

Daca astepti sa vina cineva din exterior să realizeze toate acestea pentru tine…vei aștepta la infinit.
Ești singurul responsabil din propria ta viață.
Mulți sunt singurii iresponsabili din propria lor viața, multi cedează puterea lor altor persoane în viață sau decedate, unor idei, idealuri, dogme, religii, sfinți, dumnezei, creații, astfel încât o întreaga putere este acordată altor terțe până la ultima picătură.

Regăsirea cu tine presupune întoarcerea în esență cu adevărat și a realiza totul din tine, tu, creatorul tau.
Recunoașterea interioara parcurge recunoașterea interioara, prin inteligenta celulara.
Parcurgi armonia, trezind la viață informația, în camp cuantic echilibrul se îndeplinește, recunosti universul interior, recunosti întregul. Acest tot parcurge tot.
Astfel cu cât eliberezi umbrele, aprofundezi informația, înțelegi traseul, îndeplinești adevărul prin care te îndeplinești. Acesta se unește în camp cuantic, vibrația se manifesta, echilibrul se întâmplă. Cauzele suferințelor sunt eliberate, te detasezi pentru a înțelege universul interior, trezind la viață informația deținuta in profunzime, prin intuiție realizezi traseul, prin vibrație realizezi armonia, iar toate acestea într-un tot unitar, în camp cuantic, manifesta echilibrul.
Celulele conștiente trezesc rand pe rand celelalte celule, pornește manifestarea in tot unitar.

ACTIVAREA INIMII SACRE

“Totul este viu în voi. Adevărul este viu în voi. Din toate adevărurile construiți calea către sursa conștiința universală care va îmbrățișează ființa și prin transcederea dualului, vă integrează înapoi în sursă. Voi sunteți adevărul și viața. Noi suntem adevărul și viața.

Oferă compasiune pentru toată existența și bucură-te de tot ceea ce este împreună cu întregul în acum. Permite iubirii necondiționate să te învăluie pentru a realiza treptat și cu perseverență vindecarea iluziilor, permite purității inimii sacre să fie. Aceasta ești !

Centrează-te în inima ta fizică, respiră, inspiră adânc și relaxat, menține respirația 4 secunde, expiră. Permite energiei inimii să realizeze conexiunea în câmpul energetic, activează inima sacră.

Afirmă:

Activez inima sacră, acum, prin abundență universală, iubire necondiționată și puritatea adevărului din mine ! Sunt UNUL cu tot și toate !
Rămâi în meditație și permite energiei să te învăluie, vibrațiile iubirii necondiționate îți străbat toată ființa, te simți fericit, te simți liber, te simți adevăr așa cum ești dintotdeauna.

Fiți binecuvântați !”


In momemtul in care m-am oprit pe loc si am constientizat ca varianta in care ma aflam, nu era varianta mea adevarata, a inceput intregul proces de evolutie si regasire a ceea ce sunt cu adevarat.

Permițând luminii interioare sa strălucească pretutindeni, ancorezi in existență, soarele interior. Acesta se manifestă în întreg.
Sursa divină în existența TA, ești TU cel care citești aceste rânduri.

Imprim in campul cuantic cunoștințele acumulate în acum prin iubire necondiționată, puritate desăvârșită și compasiune incomensurabila. Descarc în toată ființa mea capacitățile universale akashice care îmi sunt puse la dispoziție în acum din sursa divină pentru a le utiliza in ajutorul și beneficiul existenței cu tot ceea ce include în această evoluție de pe planeta Pamant.


Un răspuns la „Traseul evolutiei in constiinta”

Lasă un răspuns