Academia Vindecarii Informatii

Buna dimineața divinități!

Fotografia nu are filtre, aceasta sunt!

A inceput miracolul!

Am vindecat extrem de multe, atât în trupul fizic cât și emoțional, energetic…pe toate planurile…acționând pe toate planurile de manifestare pentru a mă constru și a parcurge exclusiv din potențial nelimitat interior cu care am coborât!

Sunt creatoarea unei tehnici de vindecare profundă, ce va este predată în cursul academia vindecarii, deschis special pentru voi, și prin care vă puteți descoperi potențialul nelimitat. Aceasta redare va aparține, deoarece universul lucrează prin noi. Cu ajutorul acestei tehnici, energia ta ramane la tine!

Va îmbrățișez cu inima, și va iubesc dintotdeauna, vibrația nucleului celulelor, vibrația regăsirii, vibrația iubirii, divinul manifestat!

Redarea informatiilor:

suntem energie și vibrație, existam într-un trup construit din energie și frecvența și acest cumul vibrational ne conduce și ne creaza existența. Prin conștientizarea profunda a nivelurilor de frecvență, acest cumul de programe și emoții stocate în subconștient, vom parcurge procesul de vindecare completa, de eliberare a frecvențelor nebenefice din propria existență. Prin eliberarea vechilor structuri a rețelei neuronale și parcurgerea reprogramării active in subconștient, ne vindecam, ne regăsim, ne manifestam potrivit vibrațiilor superioare, benefice noua, vibrații și frecvente a adn-ului primordial. Aceasta tehnica simpla, te conduce în regăsirea cu tine, in procesul de vindecare profundă, eliberând complet ceea ce nu mai rezonează cu tine. Tehnica de eliberare a traumelor, emoțiilor negative, bolilor, blocajelor pe orice nivel atât fizic cât și energetic, dizarmoniilor, etc, remodelează prin reprogramare proprie, in structura neuronala, noua manifestare potrivit cu ceea ce dorești să manifești.

Cu ajutorul acestei simple tehnici de vindecare, poti realiza propriile tale vindecari si eliberari la nivel profund, pe orice nivel, atat in trupul tau fizic cat si energetic, eliberari profunde care te ajuta sa iti redobandesti propria ta capacitate de manifestare din potentialul nelimitat interior si flux universal, abundenta universla.
Aceasta tehnica te ajuta sa iti declansezi la nivel energetic si fizic, potentialul, sa accesezi abundenta universala si sa o manifesti pe toate planurile existentiale, fie ca este vorba de sfera ta privata, fie ca este vorba de abundenta materiala, nivelul profesional , etc.
La nivel energetic, cu ajutorul acestei minunate tehnici, poti elibera de la tine toate frecventele de nivel inferior dar mai mult de atat, poti activa abilitatile tale, poti realiza curatarea chakrelor tale si poti activa potential nelimitat energetic, electric, kundalini.
In cursul Academia Vindecarii esti ghidat pas cu pas, prin cateva explicatii simple, cum sa participi activ in procesul tau de eliberare profunda.
Cursul Academia Vindecarii este creat pentru fiintele umane care doresc sa parcurga in existenta lor, prin declansarea potentialului nelimitat, schimbarea mult cautata.
Acest curs detaliat pas cu pas, te invata cum sa te vindeci si cum sa accesezi abundenta universala pe toate planurile existentiale.

Am aplicat aceasta tehnica de eliberare pe toate nivelurile existentiale inca de la inceputul constientizarii ca sunt cu mult mai mult decat ceea ce stiam ca sunt, motiv pentru care , am traversat un intreg proces de schimbare.

Sunt creatoarea unei tehnici simple, de vindecare completa, si pe care am parcurs-o, aplicand-o inca de la inceputurile trezirii spirituale, astfel avand minunata posibilitate de a lucra la nivel profund, in interiorul trupului meu fizic, pentru a realiza armonizarea, a campului meu energetic, realizand pas cu pas, eliberarea profunda si destructurarea completa a vechilor structuri, energii nebenefice care se regaseau ca fiind un cumul de energii si vibratii de nivel inferior stocate in profunzime.
Parcurgand restructurarea pas cu pas dupa destructurare completa, eliberand vechile retele neuronale si realizand noile conexiuni neuronale, am parcurs si parcurg maximul de potential , pe care am ales sa il experimentez.

Acest link te conduce catre descarcarea cursului Academia Vindecarii, curs care iti da start pentru o noua existenta , existenta pe care tu doresti, sa o traiesti pas cu pas:


Te voi ghida pas cu pas, prezentandu-ti in detaliu, tehnica cu ajutorul careia sa intri in procesul transformarii complete pentru a accesa sursa de potential infinit universal, in propria ta existenta.

Lasă un răspuns