Elememt primordial esenta

Nu exista predestinare.

Se poate modifica orice traiectorie.

Daca menții acest element primordial in existenta proprie, exista posibilitatea pentru a realiza evoluție în afara tuturor traiectoriilor conștientizate pe parcurs , la un anumit moment, și aceasta evoluție sa fie cat pentru alte mii posibil existențe.

La nivelul celulelor tale ești vibrație. Aceasta vibrație te compune, structurează și initiaza o manifestare cuantică potrivit acestui acum, în esență ești pretutindeni și nelimitat de un trup.

In interior vibrația parcurge valul apei interioare, iar apa da naștere creației potrivit cu ceea ce alimentezi din sfera ta mentala că fiind gand-proiectie prin care vibrația devine manifestare în realitatea ta.

Emiterea pe unda vibrationala a gândului, manifestă apa și în câmpul piezoelectric manifestă existența, cu alte cuvinte devii ceea ce in câmpul mental deții.

In câmpul mental este imprimat informația manifestării viitoare(plus ce aduni din exterior) că fiind trasat din creație conștientă/inconștientă(subconștient) și elementele deținute în interiorul trupului la nivel de nucleu celula, iar aici avem apa pura/impură după ansamblul de elemente create(hrana) cu care alimentezi existența(trup) și manifești creația in sine(viața), astfel devii ceea ce ești prin propria ta acțiune în interconexiune completa de sine/minte/trup care participă în proiecția(univers existent proiectat prin intermediul spate/retina și manifestat), aceasta trasând in totalitate creația.

Fie că ești/nu ești conștient de toate conexiunile interioare/exterioare, ele devin traiectorie pe care te îndeplinești.

Traiectoria prezenta manifestă viitorul în conștiința care alege sa imprime date esențiale pentru a le reutiliza/accesa/evalua într-o altă posibilă existența sau a le aprofunda/parcurge/dizolva într-o singură existența sau in ultima.

La nivel supraconstient înregistrezi acțiunea manifestată și creația in sine pe care o realizezi. Aceasta trasează posibile traiectorii cuantice, dacă ești conștient de acestea le poți vizualiza/destructura/parcurge/analiza/ recrea sau / in lipsa acțiunii conștiente, ele devin unda vibrationala in manifestarea următoare(reîncarnările) până ce sunt elevate prin eliberare completa atât negativ cât și pozitiv din conceptele existente în creația mentala ce a manifestat existența în momentul încarnării in trup.

Eliberarea dacă o faci conștient pentru a te desprinde in totalitate de pe roata întrupărilor, este o alegere proprie.

Inițiază procesul de manifestare din esența eliberând perspectiva mentala, și prin flux universal, cumulul energiilor manifestare în camp cuantic devin unda de frecventa nemanifest/se parcurg in implozie până în inexistenta.

Aceasta fiind ELIBERAREA încarnărilor.

A înțelege cu exactitate ce se întâmplă cu tine dincolo de liniarul minții tale semnifica a fi în mod exclusiv eliberat de acțiune și manifestare în proiecția acum.

Voi participati in existență exclusiv din mental de aceea suma tuturor undelor manifestare cuantic devin sursa posibilelor creații următoare în care va reîntoarceti în manifestare (am fost acolo)

Parcurgerea in inefabil presupune parcurgerea proiecției eliberat în totalitate de toate aspectele trasării limitării minții , in care ființele umane sau “trezit” după vârsta de 3 ani. Până atunci divinul este in totalitate cel care manifesta.

In momentul in care ai trăit o viață în acțiune mentala …este greu sa te scoți din acțiunea minții dar nu este imposibil

Mintea este ceea ce reîntoarce esența în manifestare

Vibrația minții devine inexistenta cu cât aspectul mental/mintea este reabsorbita in totalitate în fluxul universal

A fi eliberat de mintea creatoare/iluzii, presupune a manifestă fara a manifesta.

Se îndeplinește sinele prin tine.

Este important să cunoști toată acțiunea în sine prin conștiința de sine manifestată în acum.

Aceasta acțiune conștientă este ceea ce îți traseaza parcurgerea in propria evoluție în existență.

Conștiența de sine este realizată pe toate nivelurile de manifestare, atât interior/acțiune manifestată și exterior/participarea activă în proiecție.

In momentul in care conștienta de sine relevă manifestul/sinele se îndeplinește în creație/proiecția pentru a realiza/trasa traiectoria până la eliberare.

Eliberarea completa devine elementul prin care universul se exprimă. Aceasta se manifestă complet după ce etapa minții a fost transcendata complet.

Energia inimii pleacă din centru, străbate întregul univers si renaște pe fiecare vârf de viață vie, sacră deoarece între lumea vizibilă si invizibilă, există o conexiune descărcată din inima universului, sunt neutrinii soarelui. Această poveste tradusă din afara minții privește prin însăși iubirea inimii deoarece inima este și în acele momente inima sacră și viața vie se Unesc în Sursa manifestată și dansează vibrații de dincolo de incomensurabil.

Când spun va iubesc, o spune spiritul esenta divina, nu mintea.

Cand spun IUBESC din inima si din sacru, vibreaza intregul.

Este o diferență.

Se întâmplă, in acele momente o chimie interioara.

Iubirea aceasta vine din nucleu, aceasta iubire nu este pentru o ființă anume, este iubirea divină, necondiționată, vibrația sacră.

Aceasta iubire realizează alchimia interioara, vindeca.

Arde iluzia ❤️

Transpunere

Divinitate, iubire neconditionata, nucleu, sursa si puterea vietii, Iarta-ma!

Iarta-ma pentru toata viata in care am trait un intuneric al mintii!

Sursa divinitate ma abandonez tie, cu toata forta si cu toata mintea, iubire pura care emana prin porii Fericirii insasi blandetea si compasiunea.

Divinitate, blandete si sacralitate, inocenta si puritatea puterii, echilibru si toate intr -un cuvant: esența.

Sacralitate curg prin tine, prin tine cu adevarat Sunt.

Unește vizibil cu invizibil.

Sentimentul care nu poate fi descris și numai perceput…

…din vibrația inimii…

Unește manifestarea cu nemanifestarea.

Pe culmi fara de culmi, și vârfuri care curg la infinit , picături de strălucire luminoasă , fotoni de lumina purtători de nemanifestarea ce aleg să coboare în manifestare , coboară prin prag de lumină unind material cu imaterial , este impropriu să denumesc aceasta între lumi, dar este o energie și vibrație ce nu am reușit să o decodific cu mintea…

Text ❤️ încărcat vibrational ❤️

Lasă un răspuns