Mesaj energetic anul 2023: primul pas catre marea eliberare

Buna divinități! ❤️🙏🌟😍

SOARELE din voi să strălucească pretutindeni! 😘

Daca vei înțelege clar că toate ființele umane dețin suflu divin și sunt situați pe aceeași frecvență cu tine, indiferent de circumstanțe, tu vei menține propria ta frecvență in care te situezi și mai ales, nu vei permite unui posibil ego sa se alimenteze cu energia ta.
Propria ta frecvență semnifica propriul tău nivel de conștiință în care te afli.

Energiile noului an in curs.
AUTENTICITATE, ELIBERARE, RENASTERE sunt energii care se vor ancora pe pamant , mai mult si mai mult in acesti ani.

Cu totii vom asista la schimbări în conștiința colectivă, tehnologie și structurile sociale.

Conștiința de nivel inferior deține negativitate(cearta, energii negative contradictorii in tine, mental și interior, mândrie, ură, bârfă, judecata, etichetarea altora, etc) și este firesc să te afli in acel nivel, daca te afli in acel nivel, cu toții trecem pe acolo însă unii muncim cu noi, atât de mult încât am ieșit de acolo. Depinde exclusiv de tine când percepția ta se modifică prin evoluție pentru a transcende această dualitate și mai ales pentru a elibera aspectele negative interioare deținute că fiind programe în subconștientul tău, și pe care tu rulezi, din nou și din nou. Este perfect exact așa, te vei elibera din gheara negativității in momentul in care vei fi dispus să o faci, in momentul in care vei munci cu propria ta minte în procesul de vindecare. In aceasta perioada traversam ELIBERAREA!!! Ființele umane au inceput procesul de conștientizare cu sine și parcurg eliberarea.

Acesta este noul val energetic , noile energii care s -au ancorat pe pământ și vor continua să conducă în procesul de schimbare inteaga umanitate până în anii 2044, perioada în care umanitatea se ELIBEREAZĂ pe toate planurile existențiale de TOT ceea ce este definit că fiind balast, nebenefic, agresiune exterioara de orice natura, acaparare, menținere in inconștientă sub orice metoda, eliberarea vechilor principii, eliberare sociala și multe alte eliberări pe toate planurile existențiale. Umanitatea parcurge procesul de ELIBERARE profundă. Se dezbracă complet haina vechiului. Fiinta umana renaste, renaste in propria sa existență și de această dată este un proces fantastic! Ființele umane se trezesc și nu vor accepta pe nimeni din afara lor sa ii subjuge. Pe niciun plan existențial! Aceasta este marea schimbare în conștiința universală!

Perioade de vindecare și regenerare sunt si ele prezente in acest an, energii benefice transformatoare, echilibrate, care conduc fiinta umana cu usurinta in intregul proces eliberator.
Traversam anii eliberatori si aceasta este un mare pas pe care umanitatea il realizeaza in aceasta existenta din acum.
Puterea eliberarii este resimtita pe toate planurile de manifestare, declansand potentialul uman, care devine din starea sa latenta, un creator desavarsit si prin care fiintele umane parcurg indeplinirea in propria lor existenta.
Anul 2023 declanseaza procesul eliberarilor si aceste eliberari ca vibratie si energie se extind pe urmatorii ani. Aceste eliberari sunt realizate la nivel planetar, umanitatea le manifesta prin constiinta universala. Aceasta schimbare radicala pe toate planurile existentiale, transformare profunda ce presupune eliberarea balastului, renasterea din propria cenusa, constientizarea profunda ca nimeni si nimic nu poate fi mai presus de sine, sunt resimtite incepand cu luna Aprilie.
Eliberarea, redobandirea propriei puteri, reimputernicirea, sunt energiile principale care sunt ancorate in constiinta universala manifestata.
In acest an vom experimenta , mai mult sau mai putin, dupa nivelul fiecarei fiinte umane existente urmatoarele :
-eliberarea pe toate planurile existentiale,
-eliberarea tiparelor,
-eliberarea tendintelor de a permite altor fiinte sa spuna ce sa faci,
-eliberarea prin transformare profunda la nivel interior,
– eliberarea prin schimbare completa in perspectiva, modului si unghiului de a privi, existenta in sine
-eliberare la nivel social, profesional, reorientare, remodelare, transformare,
-multe alte eliberari care se extind pe toate planurile si nivelurile manifestate in existenta acum.

Adevaratele prietenii sunt intarite in acest an, binele comun va fi in prim plan in atitudinea si manifestarea multor fiinte umane constiente de sine. Acest an este un an in care compasiunea fata de cei din jur , va fi amplificata, iubirea neconditionata va fi retraita , regasirea in esenta divina, manifestarea in constiinta , parcurgerea eliberatoare va fi atat de bine resimtita incat se va ancora pentru ani buni, in continuare, in existenta umanitatii, transformand profund manifestarea in sine, pe acest minunat pamant.


https://www.youtube.com/watch?v=aw1c2kMER5U&t=646s

Telegram Canal: Frecventa Superioara Noul Om Noul Pamant
https://t.me/mihaelaeonaseona

Facebook: https://www.facebook.com/soaredivinitatesuverannformator

Lasă un răspuns