Tehnica de eliberare emoțională pentru a parcurge procesul de autovindecare in trup fizic și energetic.

Tehnica de eliberare emoțională pentru a parcurge procesul de autovindecare in trup fizic și energetic

Aceasta tehnica presupune sa percepi emoția care simți tu că a intrat, la un anumit moment, în nerezonanta cu ființa ta , fiind o energie de vibrație inferioara și în momentul perceperii acesteia sa o resimți și să parcurgi procesul de eliberare.

Emoțiile negative odată eliberate îți permite să parcurgi mai departe procesul tau de vindecare.

Reprogramarea subconștientului te ajuta sa eliberezi profund din viața ta tot ceea ce rulează ca fiind programe vechi adunate de-a lungul vieții.

Aceasta reprogramare pas cu pas eliberează vechea rețea neuronala și permite noii rețele neuronale sa declanșeze startul noii vieți.

O simpla tehnica prin care se folosește respirația profunda, te conduce în relaxare totala și în posibilitatea de a lucra în subconștient.

Tot ce a fost traversat conștient că fiind trauma se poate readuce în câmpul vizual , se poate retrăi momentul și se poate elibera.

Sunt multe modalități prin care reușim să curățăm subconștientul, importanta nu este modalitatea ci perseverența in a realiza acest proces de eliberare a vechii structuri.

Respira conștient și relaxat de câteva ori. Percepe emoția care simți că necesită eliberare. Orice emoție negativă o percepi fie că este localizata într-un anumit loc în trupul fizic sau fie că o resimți la nivel mental, accepta emoția și parcurge eliberarea acesteia.

Iau această emoție pe care o resimt(vizualizează locul în fizic sau percepția din mental) care știu că este aici, o accept și o eliberez de la mine in aceste momente, in vid.
Fie că vizualizezi vidul sau nu vizualizezi este perfect așa, ai încredere în tot ceea ce realizezi și în procesul tau de vindecare și eliberare.
Eliberez acesta emoție (poți denumi ce simți) in totalitate acum și aici! Vizualizezi simți efectul de eliberare.
In locul acestei emoții permit prin voința universală și camp akashic, sa primesc noua mea rețea de manifestare pozitiva (aici imprimi ce îți dorești să experimentezi de exemplu: vitalitate). Vizualizezi efectul de pozitivitate a noii imprimări in funcție de ceea ce ai ales.
Așa să fie și așa și este!
Mulțumesc, multumesc, mulțumesc!

Cu fiecare emoție negativă experimentata și eliberata , cu fiecare imprimare noua in structurile tale, îți resetezi pas cu pas capacitatea de a parcurge cu exactitate noua ta rețea neuronala, implementând noile vibrații pe care mai apoi sa te îndeplinești in acum.

Lasă un răspuns