Reteaua neuronala biologica si redarile in conexiuni. NOUL OM

In momentul in care este traversată o trauma , prin impulsurile electrice in rețeaua neuronală , informatia respectiva este stocată in subconstient, programul ruleaza in subconstient si manifesta mai departe creând contexte prielnice pentru a dezvolta actiunea imprimată in subconstient.
A face subconștientul constient presupune a constientiza destructura in totalitate vechea rețea si a pune bazele noii rețele prin circuitul electric neuronal , pentru a direcționa in sensul constient intreaga capacitate de creatie neuronală.
Fiecare fiinta umana ruleaza in viata de zi cu zi o retea neuronala care defineste personalitatea si modul de actiune prin care aceasta se afirma in viata de zi cu zi.

Constructia neuronala este un cumul de programe atat pozitive cat si negative care sunt implementate in subconstient de-a lungul vietii si care se manifesta moment de moment fie ca suntem constienti de acestea sau suntem mai putin cosntienti, ele vor rula intotdeauna si vor crea circumstante si contexte prin care situatiile potrivite acestor programe sa fie aduse in experienta de zi cu zi.
Aceste constructii neuronale, reteaua prin care creierul actioneaza, prin impusul electric, este ceea ce defineste ca unitate in exprimare si comportament, fiinta umana.
In momentul in care se parcurge etapele eliberarii profunde din tiparele vechilor constructii prin destructurarea vechii retele neuronale, fiinta parcurge un nou traseu prin care se defineste mai departe si acest traseu se va indeplini in manifestare in viata de zi cu zi al celui in cauza.
In momentul in care vechea constructie neuronala nu este destructurata in totalitate si totusi, pe parcurs, ii sunt adaugate noi informatii, fiinta va experimenta un mix de informatii, acesta fiind unul dintre motivele pentru care, noile aspiratii nu pot fi indeplinite in totalitate, deoarece vechile retele informationale nefiind eliberate in totalitate vor rula impreuna cu cele noi; cu alte cuvinte, este necesar ca fie eliberata prin destructurare totala vechea retea neuronala pentru a se putea pune bazele noii retele neuronale prin care capacitatea si definitia in sine a noului om sa se manifeste complet.
Complexitatea unei structuri neuronale are nevoie de aprofundare oentru a se reusi parcurgerea deplina a unui nou traseu si toate acestea fiind dezvoltate din perspectiva analizei, intelegerii si aprofundarii subconstientului, terenul pe care toate retelele neuronale activeaza, pentru a parcurge constientizarea pe deplin a acestuia realizand constientizarea acestuia.
partea 1

Lasă un răspuns