Eliberarea traumei

Când vine întrebarea: bun, acum am o trauma conștientizată.
Ce fac cu ea?

Ce facem noi cu o trauma mai exact si cum ne eliberam in totalitate de acea trauma?

In momentul in care am depistat, conștientizat un program negativ care rulează în subconștient și care ne-a indus anumite tipare comportamentale și într-un final l-am depistat ce facem cu aceasta trauma?
Fie că o resimțim sau fie că ea revine in conștient, o trauma revine deoarece nu este eliberata și în momentul în care ea revine in conștient poate fi cu mare ușurință eliberata de la noi.
Eliberarea poate fi realizată prin destructurarea acestei traume cu vizualizare activa și prin tehnica iartă-mă, te iert, te iubesc, mulțumesc, mă eliberez, mă detașez, tehnica pe care am creat-o acum câțiva ani în urmă din ho oponopono existent, la care am adăugat mă eliberez, mă detașez, tocmai pentru că această tehnică ARDE DESTRUCTURAND in totalitate trauma.
Când un program negativ- trauma este destructurat in totalitate acea energie este ALCHIMIZATA complet și nu sigilata.

💥SIGILAREA unei traume este egal cu a baga sub preș!!! 💥

💥Rețineți un aspect extrem de important pentru a evita efectul de bumerang!!! 💥

Subconștientul colectiv, conștiința universală NU este locul în care tu sa duci trauma, sa sigilezi trauma si sa o lasi acolo …
Te-ai gândit vreodată în tot acest timp unde merge acea energie sigilata? Unde și ce se întâmplă cu acea energie eliberata fara a fi ALCHIMIZATA!?

Traumele nu se duc în conștiința universală și în subconștient colectiv deoarece se pot întoarce oricând , daca nu asupra voastră , asupra copiiilor voștri
Traumele conștientizate nu se lasă nevindecate , este o energie de nivel inferior care se perpetuează la infinit .
Traumele nu se duc în soare sau orice forma de lumina, aceasta nu ajuta in a elibera o trauma
Traumele se mai pot elibera prin iertare
Orice emoție negativă conștientizată se retrăiește pentru a putea fi eliberată, aceasta presupune a înțelege și a elibera.
In momentul eliberării unei traume ai restetat in construcții neuronal astfel ai un loc liber , in acest loc liber îți poți induce, implementa un program pozitiv , dacă îți dorești aceasta
Acest program pozitiv poate fi absolut orice în funcție de dorința ta.
De exemplu daca eliberezi o trauma de boala, inevitabil vei simți nevoia să te simți bucuros și sanatos, plin de vitalitate. Inducand în subconștient prin resimțire pe deplin a acestei bucurii și vitalități tu setezi in noua ta construcție neuronala următoarele etape pe care dorești să le experimentezi în viața ta.

Așadar atenție va rog, cum lucrați eliberarea traumelor pentru ca totul sa se manifeste în armonie și echilibru.
Daca utilizezi tehnici pe care nu le înțelegi pe deplin te vei confrunta cu iluzia, este foarte important de fiecare data să înțelegi pe deplin ceea ce realizezi in procesul tau de vindecare.

Lasă un răspuns