Reconfigurarea traiectoriei complexitatii neuronale 1

Reconfigurarea prin retele de functii non-liniare.
Neuronii biologici codifica informatia in serii de impulsuri electrice. Impulsul potential, este transmis prin intermediul soma in reteaua electrica fapt ce coduce in schimbarea la nivel de cortex cerebral a informatiilor preexistente, realizandu-se receptionarea prin piezoelctricitate a noilor activari pe durata de aproximativ 0,5-1 milisecunde, in care informatia se propaga pe lungimea axonului.
Potentialul de activare are ca afect eliberarea in interspatiu in pre-sinapsa, a substantei post-sinapsa ce deschide canal de comunicare informationala in nucleul celulei, prin migrare de ioni aflati in intracelular, ioni care se transforma ulterior in semnal electric.
Potentialul din membrana, din complexul neuronal activ, conduce catre activarea informatiilor intracelulare, parcurgandu-se prin aceasta modalitate, reconfigurarea completa.
Mai multe impulsuri electrice unite, impulsuri de intrare, traverseaza prin efect de hiperactivare, sistemul, astfel experimentandu-se intre 30 -60 impulsuri pre-sinaptice intr-un interval extrem de scurt.
Dinamica reconfigurarii este total independenta de actiuni cu posibil declansator de parcurgere informationala in nucleu si complet dependenta de multitudinea starii inalte de vibratie si frecventa superioara, conexiune completa in traiectoria reconfigurarii neuronale precum si activarea impusa prin anumite tehnici de startare a potentialului; asadar vom avea controlul direct si indirect in reconfigurarea complexului neuronal.
Controlul indirect are stransa legatura cu modificarea naturala la nivel de ARN, ceea ce conduce la detructurarea in totalitate a vechii retele neuronale.
Implementarea la nivel neuronal prin schema neliniara, elaboreaza intreaga retea neuronala fara a fi necesar efectuarea unor etape premergatoare restructurarii; in acest mod reteaua neuronala este antrenata prin sistem invers, sa obtina traiectoriile reconfigurarii active, ceea ce presupune ca structura nu poate fi implacabila si vechile stimulari in bucla, fiind destructurate complet. Stadiile redarii precum si ancorarea, sunt realizate in cateva etape premergatoare care initiaza parcurgerea reconfigurarii active prin capacitatea de receptie- incorporare- receptor- soma- nucleu- piezoelectricitate- conductor prin care se traseaza noua structura informationala, impulsurile modelatoare in ARN coducand in comportament atemporal intrinsec, astfel decodificarea noilor informatii sa fie realizata cu succes., aceasta presupune o diferentiere completa si extrem de vizibila pentru noua traiectorie, diferentiere care este ancorata in potential, in nucleu, prin intermediul acest pasi anterior amintiti.
In noua structura neuronala avem eficacitatea marita a conexiunii intre doi neuroni, ceea ce contribuie la un stadiu superior, complex si avansat, prin care posibilitatile si traiectoriile sunt privite din nondualitate ceea ce determina fiinta umana sa isi schimbe perspectiva completa in existenta in sine, aceasta fiind experienta in care propulsarea activa intr-o existenta manifestata si experimentata complet nou, in noua traiectorie sa se realizeze instant.
Frecventa superioara actioneaza indubitabil in pulsatia neuronala, in piezoelectricitate sistem ceea ce conduce in stimularea impulsurilor creatoare de noi baze de date, informatii in neocortex, impulsuri de frecventa modificata, prin stimulare la nivel cuantic a vibratiei ce este ancorata in acum si este complet definita ca fiind una cu fiinta umana manifestata in creatie, prin intermediul careia se realizeaza parcurgerea acestor noi frecvente.

Lasă un răspuns