Reconfigurarea traiectoriei complexitatii neuronale 2

Schimbarea la nivel neuronal reprezinta stergerea completa a vechilor algoritmi si reprogramarea activa cu noi algoritmi care sa activeze in mod constant in structura de baza, noua implementare a retelei neuronale, baza de crestere activa in reconstructia intregului sistem.
Interactiunile sinaptice instantanee se bazeaza pe algoritm stimulat de evenimente consecutive ce pot deveni impulsuri emise de neuronii din retea, receptionand stimularea bazata pe eveniment si aceasta fiind inclus in mod expres, in noua reconstructie, pentru crearea functiilor complete a legaturilor neuronale.
Procesul de reconstructie neuronala urmeaza cativa pasi si anume:
-actualizarea neuronului in curs
– impulsul se propaga, astfel se realizeaza in retea o ordonare pentru viitoarele impulsuri neuronale, reactie in lant, independenta de timpii de actiune
-eveniment programat constient
-se creaza baza , se extrage evenimentul
-se actualizeaza neuronul prin constientizarea evenimentului, toate acestea realizandu-se in mod activ – constient- vizualizare activa si actiune completa.
Daca se doreste:
-evenimentele noi create pot fi anulate, destructurate complet, oricand si in orice circumstanta, astfel cum deprogramarea activa este realizata.
Stimularea reconstructiei active de la nivelul neuronal, necesita intentie, focusare si actiune in sensul dorit pentru a fi realizate noile retele neuronale.
Primordialitatea dezvoltarii neuronale consta in pulsatia neuronului care emite impulsuri prin aprindere electrica, transmitand semnalul electric prin axon catre neuronii la care acesta este conectat, astfel impusul de aprindere activeaza reconstructia.
Gandirea negativa alimenteaza incontinuu o energie, faciliteaza contextul prin care neuronii creaza noi conexiuni prin impulsul stereotipic in lungimea structurii axonale, motiv pentru care pot fi experimentate traiectorii si circumstante potrivite acelui nivel creat.
Impulsurile din sinapse, pot fi pozitive sau negative, astfel incat, potentialul membranei neuronului post-sinaptic sa caracterizeze noul algoritm.
In cazul in care, expresiile sunt pozitive, impulsul neuronal se aprinde, conducand in structura, in sens crescator.
Strategia de stimulare pentru retelele neuronale se bazeaza pe actualizarea simultana a mai multor neuroni, impulsuri care conduc in eficacitatea maxima a rezultatului propus.
Impusurile receptionate prin sinapse, declanseaza schimbari in dinamica neuronala printr-un vector care descrie starea neuronului.
Vectorul este in stransa legatura cu potentialul membranar.
Pentru ca efectuarea impulsului emis, sa fie realizata cu succes, transmisia poate fi descrisa ca un sistem diferential in ponderea sinaptica.
Interactiuni sinaptice instantanee sunt realizate prin stimularea bazata pe un eveniment in curs si aici neuronul va emite:
-actualizarea sa, propagarea impulsului electric, pastrand o traiectorie predefinita pentru restul neuronilor.
-extragerea impulsului si actualizarea pentru neuronii tinta prin recalculare care pune bazele unui algoritm complet.

Motivul pentru care, reprogramarea subconștientului nu este realizată cu succes, se datorează faptului că multe ființe umane încearcă să-si inducă in sistem, prin intermediul afirmațiilor pozitive, noi traiectorii de manifestare prin care să își creeze circumstanțe benefice omițând un aspect extrem de important și anume: o noua traiectorie combinata cu o veche traiectorie nu poate conduce către rezultatele așteptate datorita faptului că există vechile structuri de bază neeliberate din rețeaua neuronala, motiv pentru care acele afirmații pozitive nu vor acționa sau vot acționa într-o mică măsură.

Pentru a reprograma subconștientul este absolut necesar să fie eliberate din baza vechile programe.

Aceasta eliberare se realizează pas cu pas, in conștientizare de sine, percepție a ceea ce structura ființei umane deține în profunzime și le manifesta in existenta sa.


Lasă un răspuns