Perceptia

Cine este greu de înțeles, se datorează faptului că respectiva ființă umană accesează alt nivel!

Fiecare ființă umană parcurge propriul său traseu și este firesc să fie asa.

Nu refulați, nu ascundeți sub preș, eliberati-le.
Parcurgerea regăsirii este simplă, cei care sunt deschiși o vor accesa.

Un proverb zen zice așa: Înainte de a atinge iluminarea, taie lemne şi cară apă. După ce atingi iluminarea, taie lemne şi cară apă.

Îmi pare absolut firesc tot ce spun deoarece este evoluția ce am /o realizez până acum, acum in afara spațiu și timp, dilatat dincolo de incomensurabil, prin primordial.

Normalul devine anormal și anormalul normal, dar pentru aceasta este necesar că tu însăți sa pășești pe acolo.

Prin gândire trivalentă ești deschis pentru percepția profundă a ceea ce există in exteriorul liniarului, liniar pe care ai fost învățat să îl utilizezi și să îl parcurgi prin mental proiectant care de foarte multe ori, macină in inconștiență de sine până în momentul constientizarii.

Prin vid ești dispus să primești informația din flux, să o descarci de la nivelul macro in nivelul micro, pentru că mai apoi sa o utilizezi. Aceasta reprezintă redarea întregului și transcendenta individuala.
Prin extragerea din proiecția tuturor posibilităților parcurgi esențial în inițială stare și aceasta reprezintă prin neutralitate, emanația potențialului.

Singurul impediment pe care ți-l poți crea, este limitarea autoimpusa mental.
Eliberarea autolimitarilor reprezintă accesarea unei stări interioare fara creație sau creator/i prin emanatie, aceasta nu coboară și nu urcă, este regăsită pretutindeni, fara de inceput și sfârșit , animată de flacăra sacră în care se regăsește.

Lasă un răspuns