Respecta-te

Respectă-te!

Câți dintre voi vă neglijați pentru alții? Câți acceptați atât de multe energii care vă încarcă? Există programe nevindecate, ele se regăsesc în vechea cartografiere a planului de manifestare în iluzii. Acest program rulează în subconștient! Accesând subconștientul, vei afla cauza și vei vindeca. Întreabă-te ce din tine trebuie vindecat. Aceasta este evoluția.

Învață să nu permiți oricărui fel de energie să te influențeze. Exprimă-ți semnătura energetică prin compasiune și iubire divină, dar nu numai. Învață să te respecți. Când te respecți, înțelegi că tu ești cel mai important în viața ta, și de aici totul se întâmplă pentru tine și pentru ceilalți. Învață să selectezi vibrația pe care să călătorești, ceea ce nu înseamnă să permiți să fii tratat cu dispreț, ci că ai început să te apreciezi cu adevărat și să te iubești cu adevărat. Învață să spui nu la momentul potrivit și să te analizezi.

Astfel, prin armonia ta deplină, vindecare și regăsire, te oferi universului, iar universul te îmbrățișează și toate curg către tine așa cum alegi să fii în prezent. Vindecarea ta vindecă în cuantic și luminează în subconștientul colectiv. Tot ce ai nevoie să faci este să fii tu însuți în adevărul tău.

Lasă un răspuns