Centrarea

Nimic din afara ta nu te poate afecta dacă tu vei fi centrat în starea ta interioară. Armonia și echilibrul se regăsesc în interiorul tău, accesarea acestora venind odată cu ascensiunea ta.

Mintea ta este creatoarea existenței tale, menținând labirintul mental în care rătăcești până în momentul în care începi să parcurgi eliberarea din captivitatea ta mentală prin urcarea nivelurilor de conștiință și conștientizare pas cu pas. Pentru a stăpâni mintea este necesar să îți evaluezi cu fermitate toată acțiunea mentală în care te regăsești, rulând la infinit pe vechi tipare impuse într-un anumit moment, fie că au fost preluate conștient sau inconștient, fie că au fost implementate în subconștient la un anumit moment din existența ta. Eliberarea din captivitatea mentală îți oferă liniștea, echilibrul, energia și pacea pe care o cauți cu fervoare. Ele se regăsesc în tine, dar nu pot fi accesate atâta vreme cât mintea ta este la conducere și rulează independent de tine. Ești propriul sclav în propria existență până înțelegi profund elementul mental.
Mintea îți alimentează toate credințele, îți consuma toată energia și depinde exclusiv de tine când înțelegi profund toată traiectoria in care te regăsești.

Lasă un răspuns