Declansarea Potentialului Nelimitat Interior

Corpul absoarbe prana luminoasă prin ochi și apoi prin ventriculi unde este produs lichidul cefalorahidian în creier. Acest lichid cefalorahidian, îmbogățit cu lumină, este apoi adus în fluxul sanguin unde fuzionează cu prana din plămâni și astfel hrănește celulele.

Practica tehnicilor combinate, facilitează circulația lichidului cefalorahidian de-a lungul coloanei vertebrale, producând astfel efectul denumit trezire spirituală, datorită activării glandei pineale (calcifiate) prin fisură.

Cu ajutorul acesteia meditații ghidate înveți pas cu pas cum sa activezi potențialul nelimitat interior care este sursa ta de baza in ascensiune, evoluție și în vindecarea trupului tau, toate fiind interconectate.
Curge o melodie din profunzimea inimii, se aseamănă cu toată existența și cu toată creația. Aceasta melodie nerostită, născută din valuri de iubire divină binecuvântează întregul și se înalță până la cer iar mai apoi este îmbrățișata in ființare. Se armonizează cu viața și se binecuvântează pe sine prin focul viu, esență care se manifestă pretutindeni. Din această puritate iau naștere rand pe rand, in armonie, creații dincolo de creații pentru a se regăsi mai apoi în existența manifestata. Se imprimă pe suflete și aduce puritatea divinului in privire, se așează pe umerii goi în raze de soare mângâind eterul și se naște fara de naștere, la infinit.

Iubirea necondiționată este pură și autentică, nu este influențată de interese personale sau de așteptări. Aceasta este iubirea divină Este un sentiment profund, care depășește limitele fizice și intelectuale, conectând întregul la nivel de divin într-un mod special, neînțeles de minte.

Iubirea divină este puntea, transcendența, reprezintă o formă profundă de iubire care depășește granițele fizice și emoționale ale relațiilor umane obișnuite.Aceasta vibrație este o iubire pură și sacră, conexiunea cu Divinul Sursa. Această formă de iubire transcende ego-ul și trăiește într-o sferă a înțelegerii și a compasiunii profunde pentru toate ființele și pentru întregul univers.

Lasă un răspuns