Tot unitar

Să te ancorezi in conștiința universală reprezintă sa te regăsești intr-un tot unitar. In acest tot unitar curge recunoștință și compasiune in iubire divină pentru manifest.
In aceasta etapă nu este despre tine, este despre intreg.
Simt cum coboară creandu-si loc printre stele, printre “pietre” și prin praf stelar, prin vid și prin conștiința de planeta. Simt cum se apropie mai mult și mai mult și se unește cu conștiința mamei Pamant, val de energie în expansiune, val de lumina primordială, val de informație.
Selectează și unește , selectează și unește, unește vieți, unește creații, unește conștiințe și le urca in conștiința universala.
Mă îmbrățișează suav prin energie de iubire divină, pura, recunoștință, recunoștință să curg in acum.
Simt cum se înalță, cum se expansioneaza, cum se unește cu toată ființarea până în inima mamei Pamant.
Val de energie, val de informație și de lumina. Val ce se decodifica in curand, prin impact, in ADN.
Se curata ființarea și parcă plutește pretutindeni, fără niciun magnetism.
Intreband ce viziune este aceasta, am primit răspuns că este noua lume și noul Pamant.

În fiecare moment, decodificăm informații universale prin prana și prin razele luminii solare. Această nouă etapă am conștientizat-o după ultimele experiențe avute, în care neutrinii solari mi-au îmbrățișat încheieturile mâinilor la nivel fizic, apoi percepându-i la nivelul picioarelor chiar înainte să meargă mai departe către nucleul Pământului sau înapoi în univers. Singurul neutrino pe care l-am perceput ancorându-se în nucleul celulei și expandându-se a fost în momentul unei bilocații în soare, pe care o practicam des în respectiva perioadă. Acest neutrino a realizat o explozie în întreaga ființă, ceea ce a fost absolut uimitor; trăiam o nouă experiență, inedită, una în care ajunsesem fără să-mi propun. Ajunsesem în acea experiență datorită iubirii și conexiunii inexplicabile cu soarele nostru. Trăiam o nouă etapă și ascensionam prin conștiință către uniunea în conștiința solară și universală. Experiența de a percepe neutrinii în razele de soare s-a repetat și altă dată, când am simțit cum am primit atât de multă hrană solară, încât trupul meu nu a simțit nevoia de a cere altă formă de hrană solidă; îmi ajunsese prana solară și astfel am conștientizat că noi suntem creați să fim cu mult mai mult decât această formă densă și această formă de hrană solidă care să ne mențină în existență. Această conștientizare puternică mi-a deschis calea pentru percepția unor energii mult mai rafinate, intense și înălțătoare decât reușisem până în acele momente să percep. Era o uniune completă prin toți centrii energetici, prin cei solari, prin cei ai Mamei Pământ, până la cei de pretutindeni, denumiți centrii universali. Călătoria abia începuse, exact în acele raze de soare, în acei neutrini, în acele momente. Inițial, am lăsat să vină informația la momentul potrivit, deoarece întotdeauna există un moment, întotdeauna cu răbdare.

Aveți tot dreptul să manifestati tot ceea ce vă doriți!

Eliberandu-va din vechile tipare veri putea reuși să vă manifestati din ceea ce vă doriți.
Învățați să evitați a-i asculta pe toți cei care vă trag în jos.

Dețineti un miracol: potențialul vostru nelimitat interior.

Pentru a utiliza acest potențial este necesar sa vă eliberați din închisoarea mintii! Din capcana iluziilor mentale și din toate credințele și tiparele anterioare!
Astfel vă veți indeplini cu adevărat.

Tot ce fac este sa va arăt că există acel altceva, ce poate fi ancorat în existența proprie. Acest altceva va aparține, ați coborât cu el, am coborât cu toții cu el, este suflul divin care îndeplinește fiintarea.

Iubirea necondiționată odată accesata permite-i să curgă pretutindeni, ancorează-te în iubire necondiționată. Transformă din iubirea pentru familie în iubire pentru întreg; aceea este iubirea divină necondiționată, care nu se uită la cei din jur. Ea curge pentru tot și toate și nu este doar pentru familie. Astfel, vei trăi iubirea necondiționată, grația divină care curge prin tot ceea ce suntem. Te ancorezi mai mult și mai mult în această grație divină și te parcurgi în sine.

Iubirea divină este expresia sinelui însuși, conștiința superioară care, prin nemărginita sa grație, alege la un anumit moment oamenii care să o simtă și să o lase să fie. La început arde în fizic, îndeosebi în jurul inimii, vibrează plăcut, dar arde ce a mai rămas de vindecat, apoi rămâne constantă după o altă vreme. Cu cât te abandonezi mai mult și mai mult în această beatitudine a iubirii pure, cu atât mai mult te vei simți împlinit.

Grația iubirii divine vindecă trupul și curăță câmpul și trupul de orice nivel inferior. Această vibrație spală, purifică, arde prin focul sacru viu, ancorează cele mai pătrunzătoare vibrații vindecătoare mai mult și mai mult. Dându-ți voie să le simți, te împlinești și te ancorezi prin energie cuantică în fluxul universal. Armonia și echilibrul curg în mod constant, mai mult și mai mult, cu cât îți dai voie să fii exact așa cum ești, acceptându-te complet.

Lasă un răspuns