No Mind sau vid mental

In momentul in care realizam vidul mental, campul mental eliberează plasa de gânduri care interceptează blocând în proporții diferite după nivelul de încărcătură din camp energia pranică sa circule in modul optim, realizam ceva interesant și anume percepția asupra tuturor aspectelor înconjurătoare este modificata realizandu-se transcedere in energia în mișcare care suntem, iar în acele momente percepția este modificata,’ realitatea” este destructurată permitandu-se vibrației energiei în mișcare , extazul divin cum numesc tibetanii, sa devina una cu percepția a ceea ce ești din starea ta inițială astfel în structura ta energetica trup și tot ceea ce ești se descarcă starea de beatitudine
In acele momente poți sta in starea modificată sau poți parcurge alte etape de manifestare cum este bilocatie sau transmutarea conștiinței.

Aceasta stare extinsă de beatitudine se poate extinde pr o perioada nelimitata de timp , pot interveni și alte experiențe extrasenzoriale și poate deveni o sursa importanta de vindecare.
Acum întregi de ce călugării tibetani nu fac sex…energia aceasta de beatitudine care curge alimenteaza și hrănește sistemul nemaifiind necesar o intervenție fizica care sa aducă acea satisfacție, energia urca prin toate chakrele și se menține vitalitatea, aceasta era secretul lor , a celor inițiați.

Noi purtam vidul in noi, clar.
Exact așa.
Prin declanșare, noi parcurgem starea inițială, aceasta reprezintă sursa din noi.
Faptul că ne implicam in dual prin proiecție determina acțiunea și manifestul, acestea le-am selectat în momentul conotații la întrupare prin potențial. Uitarea este o încercare până se descarcă informatia și se parcurge, dar nu toate ființele umane parcurg informația în aceasta proiecție, este și acest aspect real.
Momentul despachetării informației reprezintă accesarea profundă la nivel de adn. Catenele eterice leagă manifestul de nemanifest prin alchimizare și astfel se poate reîntoarce în stare initiala. Pentru a accesa starea sau pentru a realiza emanația drumul este lung dar poate fi parcurs. Potențialul exista în interior precum și în exterior deoarece totul este conectat, nu exista bariere sau limite dar pentru ancorare necesita absorbția aspectului mental în flux de redare universal.

Iluzia că totul se îndepărtează de centru este o iluzie a aspectului mental, precum și iluzia că totul necesita parcurs prin identificare.
In centrul totul radiază din singularitate, neutru, legătură dintre minus și plus.
Neutralitatea este insesizabila, energia în vid. O stare fara manifest, dinainte de expansiune.
Principiul binelui și raului aparțin de manifest. Transcendenta acestor principii reprezintă starea inițială.
Corpurile nostre sunt orientate către centru dar iluzia că manifestam in exterior ne îndepărtează din stare inițială.
Radianta energetica creste in momentul in care ne reîntoarcem in centru, deoarece totul radiază din zero.
Vidul absoarbe și conduce în potențial, recentrarea în vid este redată în meditația în vid unde se parcurg pașii de reîntoarcere in centru.
Proiecția din spatele retinei.
Am vorbit despre ea.
In spatele retinei este proiecția, ceea ce se regăsește în interior, radiază in exterior. In stare inițială ea (vidul) nu contracta , este centrat in zero.
In centrare sunt eliberate proiecțiile, intervine echilibrul.
Este un alt nivel și nicidecum nu este o înțelegere de nivel mental.
Retragerea simțurilor către interior radiază emanația despre care am vorbit nu demult. Energia nemanifestat se regăsește în interior.

Există starea expansiunii mentale după realizarea vidului mental, deoarece informația și parcurgerea evoluției nu se opresc în parcurgerea no mind și atât.

În definitiv, este impropriu spus evoluție pentru expansiunea spirituală, deoarece, în momentul regăsirii noastre, nu facem altceva decât să parcurgem anumiți pași care readuc informațiile și le descarcă în contextul de redare pentru întreaga manifestare, respectivele revelații.

Pentru a aprofunda pe deplin expansiunea după reabsorbție deplină, avem nevoie de a parcurge calea de mijloc. Aceasta reprezintă neimplicarea în proiecții deși suntem acolo; ele devin neutrale, astfel încât să se poată evidenția redarea inițială a fluxului.

Curgerea în flux se poate realiza în conexiune cu expansiunea elementului mental în conștiința universală. Aceasta reprezintă că informația va fi accesată în forma sa inițială și va fi descărcată pe structuri pentru a fi parcursă.

Așadar, crearea vidului mental este un proces de ancorare mai departe în următoarele elemente primordiale de redare a stării primordiale în proiecția existenței temporare pe care am ales să o manifestăm acum.

De fapt, noi nu evoluăm; în această existență, nu facem altceva decât să ne parcurgem pe sine din sine, iar în momentul trezirii, revelația se naște de la sine.

În no mind nu există nimic din vechile trasee, proiecții, creații sau evenimente. Aici, starea inițială este parcursă și ancorată în prezent pentru a fi redată ca informație în manifest. Această etapă reprezintă eliberarea tuturor aspectelor egotice sau a acțiunii mentale independente de sinele interior, ca în trecut. Implicarea reprezintă consum de energie în proiecțiile manifestate. Neimplicarea conduce ființa umană prin ancorarea în vid, în starea inițială. Starea inițială reprezintă un element primordial, în afara proiecțiilor.

Lasă un răspuns