Eliberarea captivitatii mentale

Eliberarea captivității mentale este un proces de durată. Ființa umană dorește să se întâmple de pe o secundă pe cealaltă, însă nu există așa ceva. Aceasta este o muncă. O muncă continuă pentru a dobândi claritatea interioară.

Eliberarea iluziilor permite ființei umane să observe ceea ce este dincolo de ego. Acesta este un proces de durată.

Pentru a elibera iluziile există detașarea, acceptarea și abandonul. Răbdarea și perseverența în acest proces sunt cărămizile de bază. Pas cu pas se construiește și aceasta pornește de la bază; dacă nu ai o bază solidă, se dărâmă construcția. De aceea, este necesară răbdarea și perseverența și să fii dispus să te întorci din nou și din nou în anumite situații și contexte până reușești să le percepi în profunzimea lor. Aceasta reprezintă ascensiunea. Ascensiunea reprezintă cât de dispuși ești să te vindeci, să te eliberezi, să te accepți și să te regăsești din ce în ce mai mult.

Iluminarea ființei umane nu este altceva decât conștientizarea sa profundă și parcurgerea căii sale interioare prin care este redată informația universală. Dar pentru a reda informația universală, vasul necesită să fie curat. Acest vas este trupul și mintea, pentru că ele aparțin de ființa umană și nu sunt separate una de cealaltă, precum și esența, nucleul central, este în acest trio desăvârșit.

Sita curățată reprezintă mintea care devine prin absorbție deplină, unealta divinului care manifestă existența. Aceasta este trezirea spirituală și starea de iluminare căutată de ființa umană.

Trezirea reprezintă conștientizarea profundă a tot ceea ce este.

Lasă un răspuns