Modalitatea prin care poti schimba liniile temporale

Linia timpului nostru este una dintr-o multitudine de posibilitati care se petrec simultan. Toti avem capacitatea de a schimba linia temporala in care ne aflam, pentru a cauta sa intram prin alegerea din aceste posibilitati de linii temporale, pe cea care ne indeplineste in totalitate, conducandu-ne in realizarea potentialului care se regaseste in noi.

Cronologia ta, viața pe care o trăiesti acum, este doar una dintre multele posibilități potențiale.

Intrand în fluxul de linii temporale corespunzătoare prin concentrare, intenție și devotament total, vom aduce in manifestare cu precizie si cu exactitate, liniile care ne ofera cu ceea ce cautam.

Daca iti mentii intreaga atentie pe evenimentele deja intamplat, nu vei reusi sa sari liniile temporale deoarece trecutul nu va fi fost eliberat, astfel incat toate resursele energetice vor pleca intr-acolo unde si tu, prin gandire, esti deja.
La fel, judecându-te pe tine sau pe oamenii cu care împărtășești experiențe dureroase sau neplăcute, te vor mentine pe loc.

Cum sar liniile temporale?
De foarte multe ori aud oamenii spunând: “Ce pot face? Nu știu!” Vă rog să fiți foarte atenți aici! Pentru că nu este adevărat.

Poate că nu ești conștient de asta, dar Spiritul tău o face. El cunoaște calea care te va aduce pe tine și potențialul dorit într-un flux comun. Poti fi absolut sigur că toate cunoștințele realizate in pasul următor vor intra în conștiința ta imediat ce vei fi pregatit sa accepti si sa integrezi toate acestea.

Prin disponibilitatea și intenția ta clară, iti vei seta sistemul de navigare interior, care te va conduce direct în noul flux de timp.
Prezența ta completă în prezent, iti garantează accesul la cronologia dorită.

Alege cronologia la care doresti să treci iar mai apoi iti vei adapta starea vibrațională la această cronologie.
Stabileste această stare vibrațională astfel încât să nu fie supusă fluctuațiilor.
Te comporti ca și cum ai trăi deja în această cronologie. Cu acțiunile tale vei da expresie noii tale realități.
Persista în noua ta concentrare prin actiune in acest sens.

Este foarte important să persisti în a te asigura că frecvența noii cronologii pe care ai ales-o este menținută. Chiar dacă totul pare diferit la exterior. Încălcarea modelelor credințelor și obiceiurilor anterioare, necesită intenția și concentrarea ta clară.

Aminteste-ti, iti creezi acum viața din interior spre exterior. Realitatea noii cronologii se ajustează dacă păstrezi vibrația constantă la frecvența noii cronologii.

Una dintre cele mai mari provocări înainte și în timpul saltului într-o nouă cronologie este depășirea fricii. Mutarea într-un teritoriu necunoscut îi sperie pe majoritatea oamenilor. Dacă iti este frică, frica va încerca să-ti controleze viața și nu vei mai putea sa te desfasori liber iar astfel busola ta interioară va eșua.

Stapanirea fiintei libere care esti este in totalitate la indemana ta si tu esti singurul in masura care poate sa-si decida existenta pas cu pas. Incearca sa nu opui rezistenta schimbarilor pe care in mod constient doresti sa le realizezi pentru beneficiul tau inalt deoarece orice rezistență creează valuri dizarmonice. Concentreaza-ti atenția asupra libertății tale interioare și asupra valorilor și calităților pe care acum doresti să le trăiesti cu adevarat.

Instrucțiuni pas cu pas pentru schimbarea liniilor temporale:
conștiința de masă a depasit un prag critic iar trezirea colectivă a umanității este de neoprit. Avem motive să sărbătorim! De acum ne putem alege propria realitate pe care dorim sa o aducem in manifestare. Avem voință liberă și deci alegere liberă. Acum putem percepe instrumentul nostru electric interior care ne ajuta să simțim realitatea liniei cronologice nou alese cu toată intensitatea.

Aminteste-ti de ce esti aici: timpul tau este Acum!
O intenție clară combinată cu o emoție crescută acționează ca un catalizator; vorbind la modul figurat, aceasta este ca o piatră de temelie într-o nouă realitate.

Pe măsură ce te așezi într-o nouă cronologie, vei oferi în mod conștient un sentiment de recunoștință, compasiune, grijă sau apreciere iar toate aceste sentimente vibrează la frecvențe înalte si te vor ajuta sa te mentii in noua linie temporala aleasa.Cu cât îți exprimi mai des și mai consecvent aceste sentimente pentru tine și pentru semenii tăi în viața de zi cu zi, cu atât crește mai repede frecvența vibrațiilor tale. Cu cât vibrezi mai sus, cu atât mai conștient îți poți exprima calitățile creative.

Cronologia Noului Pământ include cunoașterea conexiunii intregului. Își găsește expresia în unirea iubirii neconditionate, o abordare respectuoasă și conștientă a planetei noastre și a tuturor ființelor vii. Aceasta este o comunitate care servește pentru binele cel mai inalt al tuturor ființelor vii.

Un răspuns la „Modalitatea prin care poti schimba liniile temporale”

Lasă un răspuns