Meditatia Atom Divin Zero

Ieșirea din iluzie este momentul in care te menții în mijloc: Echilibru
Ieșirea din iluzie este momentul in care meditezi in zero atom divin: Infinit.
Meditația mea te scoate din timp: efect iluzie, moarte, separare, forma și te menține în echilibru, imortalitate, divin.
De doi ani am ieșit din timp și de atunci lucrez restructurarea mea pe toate planurile existențiale.
Nu am extensii, nu am suflet proiecție(l-am reintegrat in Spirit), trăiesc în acum.
Mă pregătesc de meditația in punctul zero. Noi creăm realitatea! Fiți binecuvântați! ❤️🙏🌈Meditatia in punctul zero așa cum o realizez: stau in poziție relaxata întinsă pe spate. Respir adânc de câteva ori pentru a mă relaxa iar apoi respir normal. Gândurile dacă vin, le închid în baloane de săpun pe care mai apoi le îndepărtez de la mine proiectandu-le în univers și aștept până observ că ele dispar in totalitate de pe ecranul mental.
Tai cu foarfeca de lumina toate stringurile energetice și proiecția trup o îndepărtez tot prin aceasta operațiune.
Mă expandez în univers, universuri până la Sursa iar mai apoi implodez in interior până la dimensiune atom iar mai apoi până dispar complet. In aceste momente intervine expansiunea Spiritului.
Simt cum mă șterg, trupul fizic este șters în fără formă în Spirit care se extinde de la nivelul picioarelor către cap. Când s-a extins în totalitate și totul este fara forma și fara trup se oprește inima fizica și respirația devine aproape imperceptibila. In aceste momente orice mișcare sau gând îmi scade aceasta conexiune și trebuie să revin înapoi în formă reluând procedeul de integrare in zero. Când inima este oprita simt activitatea electrica a câmpului și percep liniile de timp, forme, dimensiuni, interpatrunderi si toate programele matricei care trec pe langa mine neatingandu-ma. Tot ce este pozitiv, negativ, forma, timp,spatiu, și orice altceva, rămâne în exterior. În acele momente sunt in zero: fără formă , gând ,timp, spatiu,etc.
Aici sunt observator. Aici pot observa restructurarea.
Nu depășesc 15 minute in aceasta meditație pentru a nu suprasolicita și dezechilibra întregul. Aceasta meditație proprie cu care rezonez in totalitate și pe care o realizez de câteva ori pe săptămână. Informația este prioritară iar toată starea trebuie să înțeleagă că se poate să trăim Divin exprimând Divinitatea din noi. Aici am ajuns după ce am experimentat moarte clinica, tunel, afara din corp, bătăile de inima oprite,respirație oprita, care m-au condus în această realizare de meditație intuitivă din Spirit. Nu am avut niciodată frica. Totul este absolut perfect așa cum este!Divinitatea este in tine! Permite-i Divinității din tine sa Fie!

Lasă un răspuns