Adevaratul Tu – Restructurarea Neuronala Cheia1

Informația se afla in profunzimea structurii tale. Accesează informația! Aceasta este informația creierului exterior cel care face conexiunea întregului cu tine. Acesta este infinit, poarta informația din ether și are conexiune cu plexul tau solar. Prin intermediul chakrelor superioare primesti informațiile însă că sa ajungi aici ai nevoie de o întreagă restructurare atât energetic cât și fizic, eliminarea barierelor, blocajelor, ieșirea din mental, comunicarea din inima și centrarea în plexul solar. Toate se realizează pas cu pas. Toate textele pe care le scriu și pe care nu le înțelegi sunt informațiile creierului infinit, ele te ajuta sa realizezi restructurarea. Acesta nu are etape și nici grade iar el este conexiunea cu conștiința universală! Nu cauta explicații pentru că le vei găsi la modul infinit. Permite-ti.

Coboară perfecțiune prin toate unghiurile in care am lăsat părți din inimă rotindu-se în căldură dintre palmele mele pe nivelurile diferite ale unuia și aceluiași întreg în care să fii și să devii așa cum dintotdeauna perfecțiune ai fost creat in Tine Culoare fără de culoare prin minunile din aceste unghiuri fără formă care niciodată nu au să adoarmă pentru că ele veșnic imortale sunt urmate de inimi de soare și lună cu viața și stele și de sângele cald ce curge prin răsuflarea întregului…coboară Acum și străbate cu fulgerele tale cerul pentru că atunci când ele se vor uni se vor naște din nou și atunci ele sunt una in Tine.

Uneori simt că este atât de frumoasă încât nici să respir n-aș îndrăzni în cele mai frumoase și tainice locuri ale Ei. Ea tot mă cheamă clipă de clipă…îmi întinde brațele-i suave înălțătoare pana la cer…iar eu o ascult savurandu-i seara de seara povestirile Ei despre verdele din care și eu m-am creat și m-am hrănit și mă hrănesc. Este laptele ei sacru verdele pe care din toată inima Ei îl oferă mie…copilul ei.
Atât de mult o simt încât cobor des până în inima Ei și mă pierd în părul pe care mândră îl poartă până dincolo de tălpile picioarelor.
Îmi arată întotdeauna și cu respect ii admir sângele care îi curge prin vene și din care știu că și eu sunt …într-o deplină armonie și conectare…eu…tu…noi…toți…împreună în El care coboară, o îmbrățișează seara de seara și râd divin iar eu copil plin de curiozitate incep să îi sărut pe mâini și să -i îmbrățișez …iar Ei mă sărută pe frunte și îmi activează puterea inimii mele și strălucesc…în toată splendoarea mea…eu…tu…noi…copiii Lor!

Lasă un răspuns