Coerenta de baza a creierului fizic si structurarea sa infinita in campul energetic

In vid se creaza campul de potentialitate deoarece in nimic nemanifestat totul este posibil.
Din vid creezi, restructurezi, vindeci fiind pe deplin in maxima evolutie prin accesarea campurilor informationale pe care vei avea posibilitatea sa realizezi deoarece reintors in zero esti Divinitatea.
Prin intermediul cuvintelor permiti informatiei constructive sa intre in structurile tale energetice pentru a incepe procesul de regasire, vindecare si evolutie.

Aceasta unicitatea a creierului recreata prin interconexiunea sa in afara fizicului, reconstructie realizata in vid pentru crearea legaturilor extrasenzoriale in campul energetic si in campul infinit pe toate structurile noi iti ofera posibilitatea de regasire a potentialului nemanifestat dar care se afla ca totalitate informationala energetic eteric in constiinta universala.
Acest pas conduce restructurarea in suma tuturor potentialelor infinite din baza exterioara de care am fost separati.
In momentul in care realizam conexiune si restructurare a retelei neuronale in acele momente gandul il vom transpune instant in structurare de materie iar in acest contex incepem sa fim creatorii deplini.
Constientizarea ofera debutul procesului de regasire, indeplinire si intregire prin care se incepe accesarea informatiei cuantice si pentru a ajunge in acest punct este necesar sa se elibereze tot bagajul activ care este mentinut in structuri iar aceasta se va realiza in momentul in care se va incepe procesul de eliberare, decshidere catre restructurarea energetica pentru a incepe captarea informatiei universale.
In noi exista un potential infinit astfel incat totul este infinit precum constiinta universala este.
Cand se realizeaza deschiderea se incepe absorbirea informatiei creierului infinit iar noile structuri vor pune baza solida a intregii restructurari neuronale, celulare, multidimensioonale a fiintei unice provenite din intreg, aici incepand procesul regasirii dupa destructurare si restructurare a ceea ce este omul cu adevarat.
Toata informatia prin revelarea reamintirii a ceea ce esti cu adevarat te conduc in manifestarea realitatii libere deoarece in acele momente esti deja eliberat permitand infinitului sa se manifeste in realitatea ta astfel realizandu-se trecerea de la nivel de materie la un nivel de realizare ca posibilitate de miscare libera in toate campurile energetice interconectate atat in fizic cat si in tot ceea ce este.

Cheia 2

Când începi să știi prin simpla conștientizare a momentului, că toate iluziile nu au fost decât iluzii, pentru tine, iluzii care te-au ținut captiv într-o lume ideală în idealul său iluzoriu, specifică, pentru a te educa într-un mediu și religii bine predefinite și care erau programate să nască adormirea sufletulu, atunci deja incepi să părăsești ciclul tău de gheață, în care ai mers uneori mai multe vieți la rând, și devenind așa cum TU AI FOST CREAT dinainte să te naști, realizezi desăvârșirea ta pe drumul pe care spiritul tu cel care ești și-a propus să fie pentru buna sa creștere.
Când începi să te trezești este astfel încât să conștientizezi că dincolo de toate iluziile care ți-au fost servite pe tava se afla adevărul cel de neprețuit al tau tu spiritul. Ce poate fi mai frumos decât o împlinire în aici și acum in tine divinul?
Când începi să știi și să aplici ceea ce știi dinaintea ta, când începi să vii cu adevărat, în viața aceasta, poți să denumești împlinirea suprema și miracolul pe care tu l-ai așteptat dintotdeauna ca manifestare.

Mă invită dăruirea care de tot și toate dezbrăcată curge pana la ultima sa picătură in transformarea adevărului prin toti porii tai care mă absorb in totalitate , în cuprins, în infinit și dincolo de acestea. Mă readun din transformare în acest întreg prin care din nou incep să învăț să curg si curg si curg. Și-mi pare o veșnicie pana sa înțeleg că toate aveau sensul lor dintotdeauna fiind acolo unde erau de neatins pe un piedestal clădit din inimi care canta divin… am cuprins…am uitat…m-am întregit și mi-a fost atât de drag!
Cel din fata mea sunt chiar eu. Mă iubesc și îl iubesc pe cel din fata mea.
Mă abandonez in divin și curg.
Fac voia me divinul din mine.
Mă eliberez de luptele interioare, iluziile care vin le transform in iubire.
Permit energiei divine sa curgă incontinuu.
Îmbrățișez iubirea și permit energiei iubirii sa se manifeste.

Lasă un răspuns