Meditație: integrarea și vindecarea părților tale întunecate

 

Cu toții avem partea de întuneric în noi și aceasta trebuie întotdeauna să fie vindecată pentru a evolua cât mai eficient și plăcut.

Îți voi prezenta aici o simplă meditație prin care tu să realizezi integrarea părților tale întunecate aducându-le astfel în lumină.

Caută să te așezi undeva unde nu vei fi deranjat, și unde vei reuși să meditezi pentru a deveni cât mai relaxat. Respiră adânc de câteva ori pentru a te simți cât mai relaxat și închide ochii.

Vizualizează cum îți vei integra toate părțile tale intunecate , aducând în acest întuneric razele luminoase din inima ta și soarele.
Vizualizează că te afli pe o câmpie verde. Pășește puțin în stânga și în dreapta și observă animalele, copacii, iarba și florile. Soarele strălucește pe cerul de un albastru azur.
Din inima ta iese o rază de lumină galbenă strălucitoare care se duce în departare. Urmarește această rază de lumină. După ce ai mers puțin vei observa un zid, un zid pe care nu îl poți escalada însă în acest zid vei observa o ușă. În acest zid se află ferestre iar lumina din inima ta deja pătrunde dincolo de zid prin aceste ferestre. Vei deschide acum această ușă din zid deoarece ea se deschide ușor și vei observa că dincolo de această ușă nu este nimic decât întuneric și doar lumina din inima ta este cea care răspândește raze de lumină în acest intuneric.
Scopul tău este să vizualizezi cum integrezi în lumină tot ceea ce este în întuneric în jurul tău dincolo de acest zid.
Continuă să lași lumina din inima ta să lumineze mai tare și mai tare până ce simți că ai integrat tot și ai adus lumina în tot acest întuneric, iar toate din întuneric încep acum să prindă contur și să se vadă clar.
Visualizează cum această energie din inima ta cum devine din ce în ce mai intensă și simte că această este o energie purificatoare. Roagă-ți Sinele Divin să accepte și să integreze tot acest întuneric al tău transformându-l în lumină, iubire și energie.
Vei observa conturul clar al tuturor lucrurilor  ce erau după acest zid, vei oserva cum soarele este pe cer și luminează acum dincolo de acest zid așa cum lumina înainte să pășești pe ușă, câmpul pe care te aflai. Totul este în lumină acum și este perfect conturat și format cu minunatele forme pe care tu le creezi și le simți în mod intuitiv.
Acum mergi înapoi pe ușă pe care ai intrat și inchide în urma ta această ușă.
Ești din nou pe câmpul verde, în razele de soare savurând minunatul peisaj în care te afli și bucurandu-te de florile plăcut mirositoare, te simți acum împlinit și vindecat.
Ai acum un sentiment de împlinire și de libertate deplină.
Acum te vei intoarce încet, încet în realitate respirând de cateva ori adânc deschizi ochii.

Nu uita: cu aplicația telefonului de înregistrare vocală poți oricând să îți înregistrezi vocea cu meditațiile dorite pentru a le utiliza atunci când tu dorești.

 

4 răspunsuri la „Meditație: integrarea și vindecarea părților tale întunecate”

  1. Am vizualizat, am intrat dincolo de gard,am gasit intuneric ,un intuneric bland prietenos. Am emis lumina din inima, au inceput sa apara imagini, erau si oameni, oameni dragi.La inceput totul era in lumina mai slaba, apoi au aparut culori , nu era o lumina clara peste tot, erau zone foarte stralucitoare si altele mai estompate.
    M-am bucurat atat de mult de imagini, am vrut sa rog Sinele meu Divin, sa accepte si sa integreze tot….,dar nu am apucat , toata imaginea cu tot cu oameni, a intra in inima mea si am revenit brusc la realitate. Apoi o lumina calda si mangaietoare mi-a umplut toata fiinta, restul nu se poate descrie. Multumesc!

Lasă un răspuns