Adevarul adevarat se alfă în Sinele Divin

Totul vine din tine. Primeste și dăruiește.


Eu sunt lacrima Ta!
Sunt ceea ce te vindeca in profunzimile existenței tale!
Lasă-Mă să pătrund în adâncurile ființei tale și să Te cuprind cu iubirea Mea necondiționată .
Vezi-Mi puritatea și blândețea. Nu răstălmăci și privește partea care te alină atunci când ai nevoie de aceasta.
Preveste-Ma dincolo de tine, de simțuri și de minte.
Revin-o la uniunea cu Mine.
Mergând pe un fir care te va conduce la împlinire devii cel mai important, deoarece ești creat sa fii Divin.
În trupul în care Eu mă odihnesc și el este conștient pe deplin de aceasta nu mai există nimic negativ.
Deoarece trupul este Divin și a fost dinainte de a se naște astfel.
Acum ai renăscut și ești completa în existența.
Acum și aici ai devenit Univers și incomensurabil deoarece Sunt Prezența.
Mergi in alte locuri înalte cu trupul tău unde experimentezi împlinirea și simți pe deplin realizarea ta. Ceea ce SUNT curge peste tine. Primește.
Te-ai eliberat redevenind ce ești. Esență Adevăr Evoluție!
Fii Esență Adevăr Evoluție!

Sinele meu dezgolit de iluzia minții este acoperit de Divinitate. Mă surprinde in inima și îmi îmbrățișează simțurile dincolo de simțuri.
După universuri te afli tu și după universuri m-am reîntâlnit cu tine.
Împreună cu tine sunt cele mai pure energii, înălțătoarele simțiri venite în trup dincolo de minte și forma.
Te îmbrățișez cu drag și îți mulțumesc pentru tot ceea ce sunt.
Eu sunt prezența.
Toate învelișurile iluzorice au cazut rand pe rand și am rămas SUNT Esenta Divină, Suverana,Avatar și Dumnezeul meu.
Dumnezeu se manifesta prin ceea ce eu sunt ființa Divina. Învelește cu iubirea sa întreaga existență și reface celula cu celula din trupul meu fizic. Trupul meu fizic este altarul Sinelui Divin și mă manifest exclusiv în Sine.
Sunt inseparabilă de acesta și ego-ul meu nu mai exista. El este învins și din călău a devenit umil. El nu se poate manifesta independent.
SUNT stăpâna simțurilor mele și SUNT la conducerea existenței mele.
Mă iubesc și mă respect și sunt perfecta așa cum sunt.
Unul este în tine, mergi in UNU și lasă esența ta Divină sa se manifeste.
In divinitate nu există decât iubire infinită și lumina atotcuprinzătoare.

Ego este mintea care te tine in închisoarea numită trup (trupul este vehiculul sinelui divin și trebuie să fie altarul lui…dacă rămâi în minte el devine o închisoare) și te conduce sa visezi mult și bine in eter…fără a evolua…din ego vine de paști sacrificarea animalelor …A mieilor mici de san care sunt sacrificați an de an și din ego le vine ideile multora că da domle așa este normal…că așa au învățat ei…că așa e bine…că așa e normal…Din spirit in inima este cu adevărat evoluția care se numește cu adevărat evoluție.
Ce te retine in mediul fals în care ai fost crescut?
Ce te retine in ego?
Eliberează-te. Ieși din minte și mergi in Sine. Mergi in Atomul Divin din inima ta.
Țelul tau este conștientizarea și devenirea una cu Dumnezeul din tine , Dumnezeul Sursa și nicidecum călătoriile în astral in mintea ta care nu face altceva decât să te distragă de la scopul principal și anume sa devii ceea ce ești în adevărata ta esență!
Aduna-ti toate extensiile din toate timpurile, universurile și dimensiunile la tine înapoi astfel devii imortal, eliberat și evoluezi cu adevărat.
Pierderea de timp în minte te va conduce în nesatisfacția simțurilor, trezindu-te la un moment dat că nu ai reușit să ajungi acolo unde inițial ți-ai propus.
A fi spiritual înseamnă sa devii conștient de ceea ce ești și de a învinge bariera care îți este peste inima, impiedicandu-te sa ajungi in inima ta în Atomul tau Divin. De aici pornesc adevăratele stări de evoluție, împlinire și expansiune și nu din mintea care aleargă nestingherită prin Univers. Când vei fi in inima ta vei fi pur și simplu prezent, conștient și spectator la miracolul numit adevărul tau, adevărul Sinelui tau Divin.
Din păcate am întâlnit foarte multi spirituali care rătăcesc in univers și nu pot ajunge in inima lor nefiind în totalitate vindecați. Vindecare înseamnă deplină stăpânire asupra ego-ului care te ține în minte și care te împiedică sa-ti primești realizarea, conducandu-te in lumi iluzorice in care tu pari sa fii stăpânul și dumnezeul lor. Tu trebuie sa înveți să fii stăpânul și dumnezeul tau care tu ești cu adevărat. Nerealizand aceasta, nu ai cum sa fii altceva. După ce ai învățat toți acești pași totul va veni de la sine și vei observa că tot ce făceai era doar o ratacire a minții.
Ego nu înseamnă să îl accepți in manifestarea sa deoarece el este al tău și el este întunericul din tine. Nimic mai fals. Din ego vei porni să faci toate acțiunile false. In ego trebuie sa aduci lumina Sinelui tau Divin. In ego trebuie să descarci iubirea necondiționată.
Controleaza-ti gândirea, fii stăpân pe mintea ta! Nu arunca cu cuvinte joase în alții. Eu am abilitatea sa anulez și să întorc înapoi tot ceea ce ai creat!
Dar cei care inca nu cunosc aceasta, vor suferi din cauza otrăvirilor tale.
Nu ești suficient de evoluat să înțelegi și nici nu dorești să primești ajutor.
Probabil cândva vei ști ce am vrut sa descriu in simple cuvinte… Acum sau in alta viață…
In punctul Zero ajungi atunci cand NU MAI FUGI DE TINE!
In Atomul Divin din inima ta ajungi atunci cand ai resusit sa te dezbraci in totalitate de povara trecutului, traumelor, fricilor..atunci cand DORESTI cu adevarat sa devii un om nou!
Sa devii ceea ce esti in esenta ta exact cum ai fost creat!
Copilul interior asteapta sa il iei in brate si sa il vindeci. Trecutul asteapta sa fie vindecat! FII TU!
Fuga de tine, de inima, de iubire, de situatii, nu face decat sa te afunde mai mult si mai mult in inchisoarea gandurilor venite din mintea mult prea activa si ocupata si care te tine captiv. IESI DIN MINTE!
MERGI IN SINE!
Mediteaza constient, eliberat de ganduri, folosind respiratia constienta pentru a relaxa mintea.
PERSEVERENTA aduce reusita telului propus!

Subconștientul tău este devotat ție și te servește până în cel mai mic detaliu. El îți asigură eficiența și menținerea în echilibru a corpului fizic și cu acesta trebuie să lucrezi zilnic.
Fii stăpân pe tine și plantează in subconștientul tău ceea ce dorești să fii!
Nimeni și nimic nu stăpânește mintea ta ci numai tu însuți ești Stăpânul minții tale. Atunci când rolurile se inversează se instalează haosul și nefericirea in jurul tău și în tine!
O minte bine stăpânită și un subconștient bine antrenat nu pot sa îți aducă decât fericirea visurilor pe care le vezi implinindu-se așa cum ți-ai dorit dintotdeauna!

Odată ce te-ai trezit spiritual ai o mare responsabilitate deoarece tu acum vezi toate ușile pe care le vei deschide pentru a-i ajuta pe cei din jur să se trezească și ei!

 

Mesaj energetic Dragonii:
Pregatiti-va sa simțiți energiile foarte intense.
Acestea sunt următoarele energii care coboară pe pământ în perioada următoare și nu se pot ameliora nu se pot opri și redirecționa deoarece ele trebuie sa vina astfel cum sunt create pentru evoluția voastră și a întregului pământ. Primele simptome care se vor face simțite vor fi sunetele ascuțite uneori însoțite de cuvinte care par sa vina de nicăieri. Migrenele vor fi și ele prezente. Toți cei care mai au temeri și frici nevindecate, ele vor veni sub forma de vise bizare atunci când dormiți. Vibrațiile energetice se vor simți la nivel fizic și o stare de beatitudine va va cuprinde întreaga ființa, beatitudinea se va simți la nivelul trupului sub forma de plăcere orgasmica prelungita. Acestea sunt energiile înalte iar ele trebuiesc sa fie primite și fructificte in mod creativ fiind canalizate peste întreaga existență. Iar cei care le percep sa devină conștienți de faptul că ei sunt un important releu. Continuați lucrul asupra întregii voastre ființe in prezent pentru evoluție. Începeți și aduceți la lumina toate traumele și tot ce trebuie sa fie vindecat deoarece după aceste energii vor veni alte energii mult mai intense și care care nu vin din Universul vostru, ele fiind create și direcționate asupra pământului din incomensurabil. Noi suntem dragonii din Atomul Divin Dumnezeu și ne bucuram sa fim alaturi de voi ca și până acum.

 

3 răspunsuri la „Adevarul adevarat se alfă în Sinele Divin”

Lasă un răspuns