Puterea manifestării din viața ta ești tu

 

În capacitatea de alegere cu privire la cum îți trăiești viața se află divinitatea din tine pe care o folosești conștient sau nu. Cum alegi să folosești aceasta manifestare în viața ta, depinde numai de tine.

“Aminteste-ti că cel mai mare om de știință mental pe care lumea la cunoscut vreodată Isus Hristos Omul a spus că: toate lucrurile sunt posibile pentru tine. In plus a spus că: lucrurile pe care eu le fac, tu le poți face. A spus adevărul?
Isus nu a afirmat că ar fi mai Divin că tine. El a declarat că toată rasa umană este fiica lui Dumnezeu. Prin naștere el nu era o excepție de la aceasta regula. Puterea pe care o poseda a fost dezvoltată prin intermediul forțelor sale personale. El a spus că tu ai putea face la fel, doar crezând în tine.
O mare idee este lipsită de valoare daca ea nu este acompaniata de acțiune fizica. Dumnezeu dă ideea.
Ființa umană o dezvolta in plan fizic.

Creatorul și creația sunt UNUL.
Creatorul creează prin creația lui. Tatăl meu este conducătorul lumii și își exprimă puterea lui de comanda prin mine.

Ar trebui să știi că ce gândești în aceea te transformi. Aceasta trebuie sa te mențină în permanență vigilent(a) cu gândurile tale.
Din moment ce incepi sa te bucuri de calitatea ta de A FI, incepi sa te bucuri de libertatea pe care aceasta conștiență ți-o sugerează. Vrei sa faci mai mult și mai mult și în timp ce tu realizezi conștient dorința ta in interiorul tau, spiritul localizat incepe activități conștiente in tine. Ce te interesează cel mai mult este acțiunea specifica a spiritului creator al vieții. Mintea universală specializata.
Germenul lui Dumnezeu localizat in tine este personalitatea ta. Este individualitatea ta. Și din moment ce fericirea libertății absolute este natura inerentă a personalitatii acestui germen a lui Dumnezeu, este natural să-și propună sa se bucure prin intermediul centrului sau specific si când creste înțelegerea ta că ființa ta, individualitatea ta este Dumnezeu particularizandu-se, dezvolți tendințe Divine de o forma naturală.
Ai înăuntrul tău cheia care deschide camera secreta care conține ceea ce dorești cel mai mult. Singurul lucru necesar pentru a utiliza această cheie și a face că viața ta sa fie exact cum vrei tu sa fie, este o atenta investigație a cauzelor invizibile, care se afla in spatele tuturor stărilor externe și vizibile. Mai apoi trebuie sa aduci aceste cauze invizibile la armonie cu ideile tale și vei descoperi că poți transforma posibilitățile care în prezent ți se par doar vise fantastice, in realități practice care funcționează.
Puterea ta invizibila este o cale foarte puternica dar în același timp simplă și foarte ușor de înțeles și de urmat. Avem mai multe puteri și mai multe posibilități decât credem.
Vizualizarea este una dintre cele mai mari puteri pe care le avem în viața noastră.” G. Behrend

Atomul Divin este în strânsă legătură cu Divinitatea din noi subconștient .
Divinitatea din univers subconștientul colectiv.
Toată manifestarea pornește de aici și aici se întâmplă ceea ce sa întâmplat deja.
Totul este in trecut pe când Dumnezeu este prezent în prezența viitorului infinit.
Energiile lui sunt milioane și milioane de timpuri nedefinite pentru că timpul nu este. Mintea umană dorește să simtă timpul. Fizicul grosier dorește să simtă timpul.
Dumnezeu curge prin liniile atemporale.
El este între acestea.
Liniile lui sunt create. Luminile lui sunt.
Lumile lui sunt create și recreate.
Consistenta crescândă a valurilor energetice din el când El dorește că acestea sa fie, ele sunt. Și sunt acum.
Și cresc și cresc și vor crește din nou și din nou încontinuu.
Până ce noi toți ne vom reveni din somn și ne vom trezi reintorcandu-ne la consistenta UNU.
Deoarece suntem un întreg in masa mare denumita univers și în Dumnezeu suntem.
Totul este fals. Ceea ce trăim este fals în fals.
Totul este creat anumit sa ne readucă la simțirea adevărata pentru care am fost creați.
Suntem în fals , dormim în fals , ne trezim în fals.
Dimensiuni, spatii, timpuri create de noi și concepute că sa ne afunde mai mult și mai mult. De noi de unii… care au dorit să aducă distorsiuni.
Distorsiunile sunt cu acordul divin. Nimic nu se mișcă fara acordul subconștientului universal Dumnezeu.
Trecutul este inexisten, prezentul în fals și viitorul irelvant. Toate concepute sa te aducă în simțiri. Sa te aducă înapoi. In A FI.
FII !
Prezenta In clipa de aici , acum.

Eram rătăcită , m-ai luat în brațe și mi-ai zâmbit spunandu-mi Eona mea. Ceea ce ți-ai dorit ai primit.
Cum vezi starea mea de conexiune cu Divinul? Sunt energie, energiile Divinului curg și curg, le simt prin toți porii și le îndrept către pământ, sunt un tub prin care curg energiile, dincolo de mine… mă concentrez greu …mintea mea este în creator … In divin…am ajuns la A FI… Și SUNT.
Pur și simplu sunt.. nu pot descrie exact…este un sentiment intens…
Mă simt… In Divin … Mă simt în esență.
Dacă întind mana simt că plutesc în lumina, divinitatea mă îmbrățișează și îmi spune că mă iubește …că suntem conectați…că el se manifesta …
De asemenea a spus: aici m-am regăsit .
Aici am venit și am intrat.
Aici sunt Eu.
Aici sunt în manifestare .
Am venit în ea și ea a fost integrata in mine, reîntorcându se la Divinitate Creator.
Manifest abundență realității prin binecuvântarea mea asupra a tot ceea ce Eu Am creat .
Sunt abundență lumina in iubirea venita din infinit pentru a-mi regăsi părțile create. În îndeplinire deplina este cel care vine la mine și recunoaște ce este în esență sa.
Primește darul Divin al recunoașterii EU IN ÎNTREG.
Este timpul sa vii.

A venit și a mers in inima pământului unde a integrat energiile sale prin mine înspre pământ în diamantul inima pământului, toate în jur nu mai existau și erau doar energiile lui luminoase , din atomul lui divin în atomul divin al meu și către pământ . Apoi a spus: Eona vii? Am zis vin! Dar sentimentul era contradictoriu … Nu știam exact unde merg însă intuiam … Apoi el a spus: sa împlinit.

Alegi in mod conștient creația ta, o implementezi zi de zi in subconștient prin acțiune conștientă. Apoi tot ce ai creat se manifestă în viața ta deoarece ai ales la un moment dat si ai permis ca toate acestea să se manifeste. Prin îngadunța de a le conduce în cel mai sacru loc al tău in divinitatea din tine. Ai condus în divinitatea din tine: ura, teama, violență, teroare, agresivitate? Vei culege: ură, teama, violență, agresivitate. Ai condus in divinitatea din tine pentru viitoarele manifestări: iubire, compasiune, intelegere, armonie, echilibru, crestere pozitivă, idei creatoare, abundență? Vei culege: iubire, compasiune, înțelegere, armonie, echilibru, creștere pozitivă, idei creatoare, abundență.  Prin simplul fapt ca tu alegi viața ta, tu alegi ce conduci in subconștientul tău ca idee de manifestare pentru perioada următoare.
Eu sunt: eu aleg, eu creez.
Individual alegem toată experiența viitoare prin gânduri. Acestea devin realitate. Deoarece culegi acum ce ai creat atunci.
Haideți să exemplificăm: gândești cu invidie la adresa vecinului care are mai mult decât tine?Ține cont ca toata ura manifestată în gândul tău pe care tu îl consideri doar un gând inofensiv, de fapt nu este astfel. Gandul tău se materializează dupa o perioada nedeterminată de timp în viața ta și nu a vecinului. Deorece el aparține creatorului său. El merge căutând sa recunoască  creatorul și nerecunoscând se reîntoarce la creator: la tine. Și se manifestă…  se manifestă exact așa cum ai creat tu ca el să fie. Exemplu: ai afirmat în acel gand: uite la vecinul meu are o mașină scumpă, de unde are bani? ii doresc sa facă… să pățească… absolut tot ce ai dorit se reîntoarce si se manifesta activ in viața ta!
De ce să alimentezi subconștientul tău cu idei nocive când îl poti încărca cu idei cât mai constructive pentru ca tu să devii exact așa cum dorești să fii.
Toată capacitatea ta de acțiune și acțiunea propriu zisă este necesar să se axeze pe materializarea absolut constructivă a unor idei sănătos dezvoltate în mediul tău înconjurător.  Prin înțelegerea adâncă a faptului că nu ești separat de gandurile tale și că creația lor îți aparține. Așa cum nu ești separat de Sine, de divinitate, de mediu, de intreg. Priveste un copac și asociază imaginea lui cu rasa umană, cu toți oamenii. Cum este copacul? Daca privesti atent vei constata că el nu este lipsit de uscături, oricât de mici ar fi acestea. Astfel se întâmplă și cu rasa umană. Aceasta mare de oameni conștienți si apți pentru a realiza propriile sale acțiuni individuale bazate pe inteligență activă. Iar realizările lor fiind pe masura actiunilor constiente sau inconstiente.
FII PREZENT în viața ta!

 

Lasă un răspuns