Importanța glandei pineale sau cel de-al treilea ochi

Cât de importantă este glanda pineală pentru spiritualitatea noastră?


Unul dintre cele mai importante organe ale corpului uman este glanda pineală. Această glandă este responsabilă pentru capabilitățile celei de-a 4-a dimensiuni și include telepatie, clarviziune, vindecare. Problema pe care o avem în prezent este că majoritatea oamenilor nu au această glandă pineală activă, deoarece este calcificată sau blocată. Blocarea are loc în primul rând prin blocarea chakrelor, prin stres, prin nutriție necorespunzătoare, prin manipularea implanturilor energetice.

Glanda pineală este o glandă hormonală endocrină din creier care își secretă substanțele direct în fluxul sanguin. Este o glandă foarte mică, extrem de bine furnizată, care are doar aproximativ 5-8 mm lungime și câțiva milimetri lățime. Este localizat în mijlocul craniului în creierul mijlociu, în apropierea tulpinii creierului. Glanda pineală se mai numește epifiză, corpus pineale sau glanda pineală în jargonul medical. Numele său provine din faptul că forma sa seamănă cu un con de pin de piatră. Conurile de pin au fost întotdeauna asociate cu glanda pineală, al treilea ochi și conștiința superioară a oamenilor.

Glanda pineală, glanda pineală sau epifiza este strâns legată de sistemul energetic al chakrei frunții sau al treilea ochi. Al treilea ochi se află în mijlocul capului la nivelul sprâncenelor. Este considerat ochiul sufletului nostru, ochiul vederii interioare, intuiție și înțelepciune. Activarea glandei pineale este întotdeauna asociată cu deschiderea celui de-al treilea ochi în tradițiile vechi de milenii. Imaginea conului de pin este folosită în aceste tradiții străvechi ca echivalent simbolic pentru forma glandei pineale. Conul simbolizează creativitatea și nemurirea, extinderea conștiinței noastre și conexiunea cu originea noastră divină. Datorită circulației sanguine puternice, glanda pineală stochează multă energie. Prin fluxul de energii, acesta rezonează și cu chakra coroanei și deci cu conștiința superioară.

Dacă chakrele noastre sunt blocate aceasta poate fi un motiv pentru care glanda noastră pineală nu se activează corect și, prin urmare, nu poate fi folosită în mod corespunzător.

Deoarece glanda pineală este un organ mic în creierul nostru, care este de dimensiunea unei mazăre. Această glandă pineală este responsabilă de abilități precum telepatie și clarviziune.

De ce este blocată și calcificată glanda pineală?

Principala problemă pe care o avem este că prin dieta noastră, prin societatea noastră, prin programele pe care le avem în sistemul nostru, această glandă pineală nu funcționează corect și este blocată la majoritatea oamenilor.

În primul rând, nutriția și medicația sunt responsabile pentru ca glanda pineală nu este activată corect. Chiar și în copilărie, primim diverse vaccinări care conțin toxine care afectează direct glanda pineală. Cele mai periculoase substanțe sunt cele care conțin mercur, deoarece majoritatea vaccinurilor au mercur, iar acest mercur este otrăvitor pentru glanda noastră pineală. Aceasta înseamnă că copiii care se nasc primesc tot mai multe vaccinări. Astăzi micuții primesc zeci de vaccinări diferite în primii ani. Copiii mici au cel puțin 8 vaccinări diferite pe carnetul de sănătate.

Acest lucru este foarte periculos, deoarece sistemul imunitar al copiilor încă nu a început să funcționeze corect, încă nu s-a dezvoltat corect și îl bombardăm cu un cocktail cu otravă care conține mercur. Acesta este un blocaj imens pentru dezvoltarea copilului și, așadar, pentru dezvoltarea glandei pineale, motiv pentru care această glandă pineală nu se poate activa corect, deoarece dacă adaug mercur, cum să funcționeze?

Mercurul este un metal foarte toxic, unul dintre cele mai grele și mai toxice metale înainte de metalele radioactive. Și acesta este și principalul motiv pentru care glanda pineală, care este responsabilă pentru cel de-al treilea ochi și telepatie, este blocată la majoritatea oamenilor.

Dar asta nu este totul deoarece și alimentația noastră conține o mulțime de toxine. Nu vorbesc despre toți conservanții aici, vorbesc despre pesticidele cu care sunt tratate alimentele noastre. Lista de otrăvuri care se adaugă oficial alimentelor noastre este foarte lungă, chiar dacă este doar o cantitate mică: suntem dependenți de alimente în fiecare zi și dacă absorbim aceste toxine în noi înșine ani de zile, atunci la un moment dat organismul nostru nu mai poate filtra aceste toxine ele fiind absorbite în corpul nostru și astfel calcifiind și blochand glanda pineală.

O altă toxină foarte periculoasă care ne afectează glanda pineală este fluorul. Îl avem în pastă de dinți, îl avem în produse de igienă orală și îl avem în apă potabilă. Se adaugă fluor la un număr mare de sticle cu apă minerală. Deși sunt cantități mici, fluorizarea apei este foarte responsabilă de faptul că glanda pineală este calcificată și nu se poate dezvolta corect. Fluorul formează mici cristale în glanda pineală, determinând calcifierea glandei pineale și nu se mai poate dezvolta.

Prin urmare, rămâne blocată, astfel încât capacitățile celei de-a 4-a dimensiuni, cum ar fi telepatia, nu se pot activa la om. Fluorizarea este unul dintre motivele principale pentru că am fost tratați cu pastă de dinți și alte produse de igienă orală în copilărie. Obișnuia să aibă mult mai mult fluor, deoarece ni s-a spus că este bine pentru igiena orală, ceea ce este într-adevăr un prost. Oricine cercetează acolo va afla rapid că fluorura este patentată ca o otravă de șobolan. Se pune întrebarea: de ce se adaugă otravă de șobolan agenților de care avem nevoie pentru îngrijirea noastră?
Cei care ingerează fluor sunt restricționați automat în propria conștiință de blocarea glandei pineale. Acest lucru face ca această persoană să fie mai conformă. Atunci este mai ușor să fie manipulată și controlată această persoană, deoarece fluorul asigură că glanda pineală este calcificată și că conexiunea cu Sinele Superior nu are loc, iar dacă persoana nu are legătură cu Sinele Superior, atunci este doar jumătate de persoană, deoarece atunci îi lipsește conducerea superioară. Atunci este mai ușor pentru alții să-l controleze pentru că nu mai are el însuși acest control.

Și acesta este unul dintre motivele principale pentru care, dacă dorești să-ți activezi glanda pineală, ar trebui să îndepartezi aceste fonduri din planul tău de îngrijire și nutriție pentru totdeauna. În primul rând, ar trebui să te asiguri că ai o pastă de dinți care nu conține fluor, deoarece așa cum s-a menționat deja, fluorul este otravă de șobolan. Aproape în orice apa de gura și alte produse de igiena orala poti gasi fluor. Ar trebui să acorzi o atenție foarte mare faptului că fluorul este pe undeva: cel mai bine este să-ți ții degetele la distanță, pentru că este otravă de șobolan!

În al doilea rând, fără vaccinări, fără vaccinu împotriva gripei, deoarece fiecare vaccinare conține mercur. Mercurul este cel mai periculos metal și, prin urmare, cel mai toxic metal înainte de metalele radioactive. Tocmai de aceea mercurul este periculos pentru glanda pineală, deoarece o poate distruge și bloca permanent. Acestea sunt metale grele și toxine care nu pot fi excretate cu ușurință de organism. Odată ce aceste otrăvuri sunt în interiorul corpului tău, ele rămân o perioada lungă de timp înăuntrul tău. Corpul uman nu poate să se scape de aceste otrăvuri de unul singur.

Un alt punct este că ar trebui să te asiguri că-ți schimbi dieta, dacă nu ai făcut-o deja. Ar trebui să te asiguri că mânânci o dietă sănătoasă și este necesar să eviți toate mesele gata și tot ceea ce este conservat artificial. Deoarece conține glutamați și glutamate nu sunt altceva decât extasii, pentru că fac exact același lucru ca un medicament extasios: dau creierului ceva ce nu există cu adevărat. Ei spun creierului că are un gust bun, deși în realitate nu are gust. Este de fapt un medicament industrial care manipulează creierul. Supradozele de glutamat pot deteriora creierul și pot distruge celulele creierului, motiv pentru care cred că glutamatul are același efect ca un medicament de extaz. Spune ceva creierului sau pretinde creierului ceva ce nu există cu adevărat.

Acest lucru îți oferă acest gust și de obicei dorești să mânci mai mult; nici macar nu stii de ce, ai pofte. Glutamatii sunt de ex. foarte adăugați la sosurile din toate lanțurile de burgeri. Aceasta este o mâncare inferioară. Dacă mâncarea este inferioară, sentimentul nostru ne spune automat, nu, nu ne place, nu vrem să o mâncăm. Dar dacă adăugați suficiente glutamate la acest aliment de calitate scăzută, le mâncăm pentru că nu mai observăm că glutamatul este rău. Acesta este un truc al industriei. Industria încearcă pur și simplu să ne păcălească aici pentru a putea vinde produse alimentare de calitate scăzută la un preț ridicat. Toate lanțurile de burger sunt numărul unu aici, deoarece ambalează mult glutamat în sosurile lor.

În limbaj simplu, aceasta înseamnă: asigură-te întotdeauna că nu este adăugat glutamat la dieta ta. În principal, îl vei putea găsi în mese gata, sau doar tot ceea ce se păstrează are glutamate în majoritatea cazurilor și acestea sunt foarte dăunătoare pentru creierul nostru. Ele blochează și influențează creierul nostru, motiv pentru care nu putem deschide cel de-al treilea ochi.

Așadar, al treilea punct ar fi nutriția: asigură-te întotdeauna că îți hrănești organismul cu alimente naturale și sănătoase, alimente organice și asigură-te cu adevărat că eviți orice rău care nu este natural.

Dacă urmezi aceste trei puncte – adică fără vaccinări, fără fluor și fără alimente inferioare – ai obținut deja o mare cantitate, deoarece nu mai adăugați toxine și poluanți în corpul tău cu care organismul trebuie să lupte.

Decalcifiază glanda pineală – activează glanda pineală – cum funcționează?
Apoi, după ce ai făcut asta, poți începe să descalcifiezii glanda pineală, dar care este cea mai bună modalitate de a face asta?

Există așa-numita spirulina sau clorella. Acestea sunt algele care sunt capabile să decalcifice glanda pineală foarte rapid. Cu siguranță, ar trebui să te asiguri că iei spirulina naturală și cele din sectorul organic. Această spirulină poate fi apoi luată în mai multe cursuri de detoxifiere pe o perioadă mai lungă de timp. Dar toată lumea trebuie să afle de la sine instictiv, perioada de timp în care seinclude spirulina. Totuși nu trebuie să exagerezi și să nu o iei mai mult de 3-4 săptămâni. Atunci ar trebui să faci o pauză și apoi poți începe din nou o cură de spirulină.

Când adăugăm spirulină sau clorella în organismul nostru, corpul uman absoarbe toate substanțele valoroase importante. Acest lucru curăță, de asemenea, întregul organism, ușurând eliminarea tuturor toxinelor și a metalelor grele. Desigur, organismul trebuie să scape de aceste toxine și metale grele cumva. Dacă o faci corect, toată această otravă iese și mai ales iese prin piele. Acest lucru se poate întâmpla cu buzele. Acestea încep să crape sau pe piele se formează o pată roșie mare care arată ca eczema, dar în realitate toată otrava iese din organism. Nu trebuie să fie neapărat faptul că spirulina face acest lucru deoarece și un post negru doar cu apă, întins pe câteva zile poate face aceasta. Spirulina are un efect foarte puternic direct asupra glandei pineale.

Dacă dorești să-ți detoxifiezi corpul corect, îți pot recomanda metilsulfonilmetanul și acid ascorbic.

MSM – metilsulfonilmetanul – este un preparat organic cu sulf și în combinație cu vitamina C – acid ascorbic pur – formează un ser excelent prin care propriul corp se poate detoxifica mai repede și formarea celulară se accelerează. Celulele sunt reconstruite mai repede; este un fel de sistem de curățare turbo. Eu însumi îl folosesc de ani buni și cu siguranță ajută la curățarea glandei pineale, precum și a întregului corp de toxine. Poți să o iei zilnic pentru o perioadă mai lungă de timp, dar ar trebui să te asiguri, de asemenea, că o efectuezi în faze, astfel încât să ții o cură de detoxifiere timp de 1-2 luni și apoi o lună liberă. Apoi poți începe cura din nou.

Pentru a decalcifia cât mai repede glanda pineală, folosesc Bio Spirulina sau algele de chlorella sunt chiar mai bune pentru detoxifierea organismului de metale grele.

Poți ține, de asemenea, un cură cu (vitamina C) Acerolla Vitamina C și metilsulfonilmetan – sulf organic, metilsulfonilmetan.
Începe cu 3 grame de vitamina C și 3 grame de metilsulfonilmetan.

Personal iau cel mai bine după prânz. Mai întâi diluez 3 grame de vitamina C cu apă și o beau. Apoi diluez 3 grame de metilsulfonilmetan cu foarte puțină apă și beau, deoarece gustul metilsulfonilmetan este pur și simplu oribil. Așa că o iau cu puțină apă, ca să o pot înghiți repede. Cresc la 5 grame vitamina C și 5 grame pulbere metilsulfonilmetan zilnic într-o lună.

Dacă sunt bolnavă sau mă lupt cu o boală acută, cresc doza la 10 grame pe zi, răspândită peste zi. Nu trebuie să iei totul dintr-o dată. Cert este că vei observa rapid o diferență în corpul tău dacă ții această cură pentru o perioadă mai lungă.

Este important să nu iei vitamina C și metilsulfonilmetan pe stomacul gol, deoarece puteți obține rapid diaree.

Te rog să reții că vorbesc despre mine și nu recomand nimănui să ia nimic. Dacă cineva vrea să încerce, este pe riscul său.

Când iau MSM sulf și vitamina C, sulful pentru vitamina C are un fel de efect catalitic, în care funcția vitaminei C este accelerată. Știm că vitamina C este foarte importantă pentru organismul nostru, deoarece ne curăță în primul rând toate vasele, toate fibrele noastre sunt decalcifiate și, de asemenea, vasele creierului. Și sulful asigură că acest proces are loc mult mai rapid și că formarea celulelor este accelerată. Aceasta înseamnă că celulele se regenerează mult mai repede, iar toxinele pot fi eliminate mai repede din propriul organism. Dacă ții o cură cu sulf și vitamina C pe o perioadă mai lungă de timp, atunci organismul este cu siguranță detoxifiat, iar otrava iese prin piele.
Acest lucru înseamnă că buzele se vor crăpa sau se poate forma o pată roșie mare undeva pe pielea de pe picior,zona stomacului sau pe braț, unde trebuie să iasă aceste toxine. Dacă se întâmplă acest lucru, nu te panica, deoarece este un proces natural de excreție din corp, care pur și simplu trebuie să aibă loc în acest fel, deoarece aceste toxine nu pot fi excretate din organism în alt mod de către rinichi. Acest lucru nu poate trece prin tractul digestiv, motiv pentru care trebuie să iasă prin piele. Această eczemă poate dura câteva săptămâni, atâta timp cât organismul se detoxifică. Asta înseamnă că trebuie să ai grijă și de acest lucru, dar nu ar trebui să te panichezi și să alergi la medic sau să îți ungi zona afectată cu unguent cu antibiotice. Pentru că așa cum am menționat deja: Această eczemă înseamnă că organismul meu se detoxifică. Dacă acesta este cazul, este bine să scoți toxice și metale grele din corpul tău în acest fel.

Așadar, acestea ar fi cele două lucruri – o cură cu Chlorella sau cu MSM și vitamina C – pe care le-aș recomanda să grăbești curățarea propriului organism și să-ți detoxifiezi corect corpul. Poți lua și alte preparate, deoarece există atât de multe opțiuni diferite.

Ceea ce este bun este și apa… apa pură. Cel mai bine este să ai apă care este încă filtrată, dacă este posibil. De asemenea, trebuie să te asiguri că beți suficientă apă zilnic – cel puțin 2 litri pe zi – și asigură-te că ai apă pură și nu aceste chestii care conțin fluor.

Cât durează decalcifierea glandei pineale?
A face aceste lucruri nu înseamnă că glanda pineală se va activa imediat. Trebuie să fie clar că va dura o perioadă pentru ca organismul să se regenereze din nou mai ales dacă adaug din nou toxine, cum ar fi fluorul și alte lucruri. De regulă,decalcifierea se întâmplă foarte repede, deoarece, odată ce corpul meu este eliberat de otravă, acesta revine repede în echilibru. Dar poate dura ceva până când am activat glanda pineală într-o asemenea măsură încât să am și abilități telepatice.

Energiile pe care le avem în prezent active pe Pământ, energiile celei de-a cincea dimensiuni, accelerează întregul proces. Organimele se modifică și ele; corpul uman este o mașinărie naturală și această mașinărie are propriul ciclu și nu putem influența asta, putem doar să o susținem. Nu putem manipula acest ciclu natural. Asta nu înseamnă că îmi voi dobândi abilitățile telepatice peste jumătate de an dacă îmi fac cura cu Spirulina și MSM, precum și cu Vitamina C. Acest lucru poate dura un an sau doi până când propriul corp s-a reglat corect și atunci glanda pineală se poate activa cu adevărat.

Cum pot susține funcția glandei pineale?
Desigur, trebuie să te asiguri că ai un stil de viață sănătos și că îți urmezi calea spirituală. Pentru a nu avea stres nesănătos în viața ta, poate trebuie să schimbi multe lucruri în viața ta. Dacă ai un loc de muncă prea stresant și observi deja că suferi de acesta, atunci trebuie să te orientezi și să-ți schimbi locul de muncă. Când sunt stresată, pur și simplu nu pot folosi telepatia sau al treilea ochi, deoarece este mult mai dificil. Toți acești factori afectează oamenii.

De aceea, ar trebui să-ți ocupi timpul. Desigur, este posibil să faci aceste cure dese: 1 lună de tratament, apoi două luni de pauză, apoi o altă cură. Ar trebui să-ți asculți întotdeauna corpul și ceea ce spune el, ar trebui să încerci să le implementezi. Un stil de viață sănătos și o dietă sănătoasă joacă un rol foarte importanta în viața ta.

Meditația poate ajuta la antrenarea glandei pineale, deoarece ne antrenează activ imaginația. Imaginația stimulează puternic partea creatoare a conștiinței noastre, ceea ce face ca acesta sa fie cel mai bun antrenament pentru glanda noastră pineală.

Și dacă ai făcut acest lucru, în timp vei observa că și tu te simți mai bine și că propriul organism reacționează la acesta. Nu te mai obosești. Dacă de ex. te trezești dimineața, îți dai seama că ai mai multă forță.

Îți dai seama că ai o legătură mai bună cu Sinele Divin, îți dai seama că ești condus de acesta. Multe lucruri sunt mai ușoare și ceea ce este foarte important și, după părerea mea, cel mai important: iei decizii mult mai puține în viață. Dacă iei mai multe decizii greșite în viață, devii nemulțumit, atunci îți conduci automat viața într-o direcție greșită. Deoarece corpul uman este blocat, nu înțelegi de ce și cum, dar acestea sunt principalele motive: Deoarece glanda pineală este cel mai important organ al unui corp uman. Pentru că avem o legătură cu Sinele nostru Divin prin glanda pineală și avem nevoie de așa ceva încât să fim o persoană complet funcțională și să funcționăm corect și să luăm deciziile corecte în viață. Cu toate acestea, dacă nu suntem conectați la Sinele nostru Divin, atunci nu putem lua deciziile corecte, atunci facem automat mai multe greșeli și avem mai multe probleme în viața noastră. Toate acestea sunt foarte strâns legate și glanda pineală, adică cel de-al treilea ochi – denumit și epifiza – este unul dintre cele mai importante organe de care avem nevoie.

Chiar și egiptenii știau despre asta. Cel de-al treilea ochi este denumit și suptul, deoarece arată ca ochiul Horus atunci când este tăiată partea creierului prin glanda pineală. Acest lucru nu este întâmplător, ci pentru că a fost creat conform geometriei sacre la fel ca întregul corp uman. Ochiul lui Horus în sine este geometria sacră, iar această geometrie are ceva de-a face cu abilitățile pe care glanda pineală le aduce cu ea, adică abilitățile celei de-a 4-a dimensiuni, cum ar fi telepatia, clarviziunea, vindecarea. Toate acestea nu sunt întâmplătoare, ci au o semnificație mai mare determinată de Creatorul nostru.

 

2 răspunsuri la „Importanța glandei pineale sau cel de-al treilea ochi”

Lasă un răspuns