Manifestarea in iubire neconditionata

Ce ești tu ființa? Dincolo de toate straturile iluziei pe care le manifești până la momentul morții și renașterii tale? Neimportant devine ceea ce ai fost cândva…regăsirea ta îți oferă tot ceea ce ai dorit și ai ales să FII iar aceasta se întâmplă de la Sine.
A permite divinității sa fie înseamnă a rămâne coborât în inima ta.
A permite divinității sa fie înseamnă elibererea din tot programul pe care l-ai găsit aici…atunci când ai ales sa vii la această întrupare.
A permite divinității sa fie înseamnă vindecarea ta!
Te iubesc pentru că UNA suntem, te iubesc deoarece mă iubesc,te iubesc pentru că am ales, și eu și tu să coborâm aici. Sa FIM aici și acum și să ne îndeplinim in propria noastră regăsire și în propriul nostru adevăr, împreună SUNTEM.
Te iubesc deoarece ești ființa, sunt ființa, suntem iubire necondiționată, legătură invizibila care ne unește inimile iar acestea bat la unison in vibrația iubirii singura energie atotputernica, EA este Energia- Sursa, iubirea vindecătoare, iubirea extazică, iubirea pura, necondiționată, fara să aleagă anume și fără să aștepte răspuns. EA pura și simplă, curge și ne unește in conștiința universală, eterul infinit, suma posibilităților și calea către evoluție, SURSĂ. Acasă. Îndeplinirea. Împlinirea. Viața. Visul, viul și focul pătrunzător, nemuritor care se afla dintotdeauna în toate celulele noastre.
In celulele noastre unde avem tot universul iar primordialul ESTE.
Aceste informații sunt informațiile vii, informațiile noastre, informațiile sacre, vibrația vindecării.
Aceste informații sunt informațiile Sursei. Suntem oamenii care au fost întorși in manifestare pentru a indeplini esenta DIVINUL.
Te iubesc și te îmbrățișez cu inima! ❤️🤗
Am ales sa fiu, dintotdeauna, FERICIRE. Am ales sa fiu iubire. Am ales sa fiu. Sa Mă Îndeplinesc experimentand o viata in Acum.

Iubire,
-ramai astfel
-tot ce este întuneric îți aduce o lecție iar din moment ce această lecție este învățata, ieși învingător și ieși evoluat, mulțumește și mergi pe drumul tau, mai departe în evoluție
-nu te supăra pe cel de langa tine, el vine către tine cu un scop iar acel scop poate sa fie însăși vindecarea aceluia, cu alte cuvinte bucură-te și în momentele în care primești pozitivitate dar și în momentele in care ai primit negativitate din jur, considera că ai ajutat atât cât a fost necesar și gândește-te că ai fost parte activă în regăsirea cu divinul a unui alt minunat seamăn și frate
-nu judeca, accepta și călătorește mai departe pe propriul tău drum, drumul evoluției tale din toate și din tot înveți, înveți însăși viața, înveți existența și bucură-te minune, bucură-te pentru acum, bucură-te pentru că ești, bucură-te în simplitatea ta, simplitatea ta, inteligenta inimii tale, adevărul și puritate îți sunt coroana și lotus cu o mie de petale care strălucește intens, bucură-te DIVINUL ESTI
Iubire,
-esti perfect așa cum ești, accepta-te așa cum ești, din acceptarea aceasta curge mierea desfătării tale in extazul mistic, în extazul divin, este amrita binecuvântării tale
-bucura-te , ești fericire iar fericirea îți sărută fiecare celula a întregului tau, ești soarele tau
-permite-i întregului sa redevină una cu tine, nu ești separat și in UNU te afli, minunea se întâmplă aici și acum
Iubire,
-divinitatea din mine saluta divinitatea din tine!
Te iubesc! 🙏

Lasă un răspuns