Fantasticul imaginar iluzia

Tine cont un aspect extrem de important în evoluție: în momentul în care te identifici(indiferent de linia temporală) îți “scurtezi” din multitudinea posibilităților infinite!
Orice construcție din afara ta, fie ea amintită din vieti anterioare sau percepută un aceasta viață, necesită vindecare așa cum vindecare necesită toate poveștile pe care le regăsești în cronica Akasha a ta, in momentul in care accesezi aceasta cronică.
Divinul nu are nevoie de nicio poveste a temporalității, a iluziei sau a mintii pentru a fi, Divinul este pur și simplu asa cum se intelege. Restul sunt iluzii sau povesti fantastice care au existat la un moment dat: în trecut sau in viitor.
Tot ceea ce contează pentru tine este prezenta ta in acum!
Tot ceea ce descoperi la un moment dat în trecutul tau are capacitatea din suveranitatea care ești, sa se vindece, ele necesită vindecare deoarece manifestarea subconștientului are nevoie să perceapă frumusețea și puritatea adevărului acum-infinit din supraconștient. Este legătura perfecta dintre cele trei elemente pe care ființa umană le deține în această viață.
👉Frumusețea și puritatea adevărului acum -infinit nu are nevoie de nicio poveste pentru a fi, divinul nu are nevoie de nimic pentru a fi, el Este SURSA. El este esența păstrătoare de perfecțiune! 👈
👉În momentul în care te regăsești ca fiind acum și aici altceva decât ceea ce ești dincolo de tot ceea ce știi că ești, în acele momente devii acea poveste pe care o descarci, cu alte cuvinte realitatea ta devine ceea ce construiești în acum-infinit, fie că este o realitate trăită acum 30 de mii de ani un urma sau un miliard în viitor și în care exista posibilitatea sa se manifeste intr-o formă care sa se dovedeasca intr-un final ca nu te conduce acolo unde ești tu cu adevărat deoarece efectul iluzie îți este prezentat iar mintea preia controlul deplin interferata de alte linii temporale existente (împreună cu entitățile aferente de pe acele linii temporale ) care uneori pot deveni extrem de nebenefice pentru ființa din acum. 👈
👉Tot ceea ce ai nevoie tu ca ființa Suverană este sa te menții în starea de neutralitate din care toate se manifesta în acord cu tine și cu întregul în clipa Acum-infinit. 👈
Nepermițând iluziei (indiferent de temporalitatea în care este aceasta creata) sa se manifeste, ești cu adevărat tu divinul.
Permițând prin integrarea ta parțială sau in totalitate in alte linii temporale create, în alte timpuri și spații, vei fi condus într-un loc în care cu siguranță vei regăsi ceea ce intra în neconcordanta cu ființa din acum.
Conștientizeaza tot ceea ce ești în acum.
Restul este iluzie sau alte linii temporale care nu coincid cu acum.

Am realizat meditația prin care v-am oferit vindecarea tuturor liniilor temporale Vindecarea prin eliberarea tuturor liniilor temporale – metoda Eona Nivid pentru a ajuta ființa să redevină cu adevarat suveranitate în aici și acum infinit, iar aceasta presupune eliberarea și detașarea de tot ceea ce ai descoperit la un moment dat că ești (cu ajutor exterior sau fara) , astfel creandu-ti Suveranitatea in ACUM!

Lasă un răspuns