Divinitatea in manifestare

Prin excelență venim pe pământ ca divinități perfecte fara nicio legătură abstractă a ceea ce mintea umanității tinde să creadă prelucrand și îmbrăcând esență după propria lor voie din egocentrismul exagerat bine voalat sub masca smereniilor acelora. Aceasta acceptare definitiva a excelenței prin care esența coboară este necesar sa fie integrata in totalitate și expusa umanității așa cum ea in adevăr este, fara a permite profanilor sa acapareze prin iluzie vanitatii lor strălucirea acesteia avand in vedere suma tuturor adevarurilor care sunt in faza incipienta in atomul divin locul creatiilor in manifestare prin excelanta stralucirii infinitului.
Esența in manifestare denumeste cumulul purității depline a divinului, acest amestec al perfecțiunii atât cât mintea umanității poate să ii înțeleagă conceptele, determinarea unui pur nealterat, neatins și neprelucrat.
Divinitatea pusă în manifestare nu are nevoie de acceptarea minților pentru a îndeplini telul și scopul său. Ea este suma tuturor posibilităților prin care transced toate celelalte care sunt regăsire în dimensiunile in care esența accepta coborârea și evoluția sa.
Transcederea presupune acceptarea prin intervenția divinității in mințile celor pe care însăși divinitatea alege sa manifeste pentru a pregăti cu adevărat terenul schimbărilor în sensul in care in acele momente divinitatea alege sa se experimenteze pe sine însăși astfel încât în diversele perioade de timp divinitatea se experimentează pe sine potrivit cu nivelurile create dinainte de a fi experimentate iar acesta nu are nicio legătură cu inteligenta minții având strânsă legătură cu supraconstientul prin care esența se manifesta.
Oricât și oricum se dorește amânarea sau poate întârzierea experimentării divinul pe sine de labirinturile mintilor acest fant se întâmplă după aleregrea divinului independent de ego.

Continuitate semnifica acceptarea in definiție a faptului că dincolo de simplul trup in care am ales sa coboram se regăsește întreaga structură energetica in cele mai subtile straturi ale sale toate alcătuind esența din care suntem dintotdeauna în divinitatea absoluta iar aceasta presupune acceptarea divinității din nou și permisiunea divinității sa se îndeplinească pentru scopul său. Evoluția realizează fara excepție integritatea și acceptarea definitiva a divinității așa cum este ea prezentată în fiecare ființă umană.
Călătoria evoluției nu are nici început și nici sfârșit, ea se îndeplinește pe sine dincolo de înțelegerile minții, devenind fara a deveni in totalitate deoarece toate timpurile, spatiile și dimensiunile o transced în călătoria sa până la acceptarea totala a integrării sale în materie și până la excelarea sa în exteriorul materiei.
Realitatea din toate posibilitățile fara de realitate presupune acceptarea acestora împreună cu vindecarea dualității pentru reîntregirea dualității dincolo de aceasta în gândirea infinită prin care totul se realizează.
Atât timp cât acceptarea este realizată, vindecarea se întâmplă iar procesul evoluției care a intermediat regăsirea dinainte sa se întâmple, se întâmplă deja.

Multitudinea posibilităților se regăsesc chiar în fața ta, e ca și cum ai in fata ta o întreaga structură interconectata de posibilități prin care poți epata însă nu aceasta este ideea decisivă.
Inacțiunea și extragerea din aceste multitudini expuse că posibili potențiali prin parcurgerea activa către interiorizare și permitere de aducere către exterior a potențialului interior conectat în potențialul infinit în afara celor precizate către campul infinit informațional prin intermediul conectării la structura creierului infinit ceea ce suntem în realitate și pe care îl regăsim după reconectarea activa excluzând suma de potențial limitat expus in iluzie, este modalitatea activa conștientă prin care incepem să aducem că informatie activa pe teu punere în realitate împreună cu manifestarea acestora până la realizare.

Menținerea constantă în afara liniilor temporale este in pas activ. Suma tuturor potențialelor și cele care produc cu adevărat schimbarea se regăsesc în redobândirea conectării active in potențialul infinit.
Parcurgerea evoluției și regăsirii se întâmplă în interior activând din potențial nemanifeatat vid către potențial infinit conectand subconștientul la supraconstiinta infinita prin care permitem aducere de informații pentru realizare activa.

Începi procesul de șlefuire în momentul în care ai înțeles cu adevarat că tu ești cel mai important din viața ta. Armonia incepe sa existe conștientizată în întreg, ea era dintotdeauna în ființa umană, odată conștientizată armonia se desfășoară.
Prin înțelegerea și trăirea acestui unic sens toate incep sa se întâmple în întregul tau. Când rotitele sunt deja în mișcare procesul vindecării tale se întâmplă.
Acceptarea faptului că ești perfect așa cum ești, te conduce către regăsire și vindecare.
Fiinta se vindeca când a înțeles că totul face parte din sine iar prin aceasta acceptare, șlefuirea diamantului se desfășoară pas cu pas, până la ultima sa fațetă, cea în care strălucirea aduce desăvârșire in fapt.

Evita permisiunea impunerii exteriorului deoarece în ființa ta se regăsește tot ceea ce este necesar pentru a te îndeplini în adevărul propriu.
Nimeni și nimic din exterior nu poate să-ti arate ție ceea ce Esența ta este. Descopera-ti adevărul interior cu propriile tale mijloace. Aceasta este calea desăvârșirii tale.

Pătrunde în subconștient pentru a incepe sa eliberezi iluziile care de-a lungul vremurilor s-au adăpostit în substraturile cele mai profunde ale ființei și care uneori ies la suprafață oferindu-ti circumstanțele prin care îți este adusa la manifestare în conformitate cu ceea ce stă în profunzime experimentând situațiile până la rezolvarea lor.
Este simplu: acționând prin EU SUNT conduc întreaga mea creație devenind cu adevărat propriul meu stăpân acționez in conformitate cu rezonanța universala pătrunzând în toate substraturile profunzimii mele și acționând în consecință pentru a realiza vindecarea și evoluția.
Fiinta umană parcurge pasul creației sale după gândurile și acțiunea sa în conformitate cu ceea ce ființa creează astfel către ființa umană vine energia pe care aceasta alege sa o experimenteze.
Acțiunea de a permite prin selecția energiei și de a lucra cu aceasta în modul în care se dorește, realizează evoluția iar aceasta este ceea ce depinde de fiecare ființă divină întrupată în acum.

Învăța să cauți îngerul în interior, ești tu acela!
Învața să cauți puterea în interior, ești tu aceea!
Învața să cauți divinul in interior, ești tu acela!
Învața să îți acorzi toată încrederea, iubirea, puterea, compasiunea pe care le ai dintotdeauna în ființa ta. Ele așteaptă să strălucească!
Tu ești soarele tau! Trăiește pe înălțimile Divinului din tine!

Învăța să te descoperi cu adevărat. Ce ești tu dedesubtul prafului care s-a depus pe atât de minunatul vas? Șterge praful care s-a depus pe vasul tău și privește din ceea ce ești tu vasul cu adevărat. Apoi după ce ai reușit să străbați pas cu pas, cu răbdare înapoi, începu să prinzi curaj, și începi să strălucești…mai mult…și mai mult…și mai mult…iar mai apoi începi să te vindeci… să simți… să devii tu stăpânul tău…și îți vei lua vasul la plimbare și vei rade plin de iubire peste mări și peste întreg iar toate în calea ta se vor netezi…universul se va așterne în fața vârfurilor de la picioarele tale și tu vei străluci pentru că tu ești un minunat vas divin, din divin, divinul însăși iar el se va manifesta prin toată ființa ta cum dintotdeauna a fost aceasta.

Te cobori in profunzimea ta, după ce ai îndepărtat iluzia. Efectul profunzimii se resimte in exterior în tot ceea ce faci, ce spui, ce ești. În acele momente orice uragan vine către tine tu vei rămâne întotdeauna deasupra deoarece cunoști calea prin care: extragi tot ce îți este benefic și continui călătoria numita: evoluție.
Restul vine de la sine.. și curg …în particule care conțin perfecțiunea vieții, se întâlnesc în esență și creează infinitul.
Energia interioara îmbrățișează energia universala, ești infinitul! UNUL și același in fara timp și spațiu, forma sau culori predefinite.
Singurul extaz cu adevărat nemuritor este extazul glandei tale pineale.

Ce înseamnă să fii cu adevărat tu? În momentul regăsirii totul este un întreg! În acele momente privești totul că fiind o îndeplinire atât de profundă încât totul este perfect așa cum este!

Suma tuturor posibilităților de acțiune sunt create activ de fiecare ființă în parte în momentul conștientizărilor și acțiunilor în prezent dependent de modalitatea principală de acțiune pe care ființa o pune în manifestare în clipa prezentă.
În conformitate cu acțiunea prezenta se declanșează extensia manifestării în realitatea imediată următoare iar aici de foarte multe ori exista posibilitatea sa fie interpusă o acțiune cu efect imediat care este manifestata din subconștient și care poate aduce o serie de acțiuni prin care ființa se poate regăsi in imposibilitatea de a realiza activ și conștient ceea ce se întâmplă și de ce exista aceasta acțiune în fața sa.
Prin vindecările active in subconștient posibilitățile ca una din manifestările viitoare cu efect negativ sa fie excluse in totalitate deoarece vindecarea activa destructurează pas cu pas aceste capacități inactive aflate în stare latenta in acesta.
Pentru a evita suprasolicitarea și suprapunerea acțiunilor cu substrat subconștient se realizează acțiune deplină în armonie cu legile universale și anume: ori de câte ori dorim sa interprindem activ o manifestare pentru realizate în acum este de preferat sa realizam respirația conștientă activă profundă pentru eliberare emoții, stres și alte bagaje afective și mai apoi să parcurgem pas cu pas acțiune.

Gândurile?

Ele nu vin fara că eu sa fiu conștientă de acestea!
Gândurile sunt energia care vine și pleacă luând energia ta in momentul in care nu esti conștient de acestea și ești sclavul acestora.
Emotia conduce la indeplinirea gandurilor tale fara selectie in prealabil.
Nu gândurile îți aduc îndeplinirea și acțiunea în clipa acum.
Realizează totul din perspectiva sunt conștient pe deplin de ceea ce sunt. Sunt conștient pe deplin de toată acțiunea mea. Sunt conștient pe deplin de toata manifestarea.
Im momentul în care ești conștient pe deplin de toata acțiunea ta nu mai prezinți interes pentru judecată exterioara, deoarece aceasta numai exista pentru tine ea indepartandu-se împreuna cu iluziile.
Ești pe deplin stăpân de tine! Astfel încât prin tine curge și emana în exterior și unul și acțiunea divinului prin toate celulele tale. Pășești pe iarbă și iarba sărută tălpile tale. Ești una cu totul! Binecuvântezi astfel ființa și toată suflarea deoarece ești divinul iar ego este absorbit in totalitate in acesta. Conștientizează acum-infinit!
Fiți binecuvântați!

Lasă un răspuns