Lumina este viață

Omul este o ființă de lumină

Lumina este viață

Omul este o ființă de lumină!
Suntem sanatosi la minte si acceptam ca lumina este viata deoarece aceasta asa si este!
Ființa umană este o ființă de lumină – atât din punct de vedere spiritual, cât și fizic și de sănătate. Despre importanța centrală a luminii pentru oameni.

În limbajul familiar înțelegem lumina ca fiind radiația de la o sursă de lumină, cum ar fi soarele sau o lampă. Știm că lumina este necesară pentru a vedea, că ne poate face fericiți și mai stim ca minunata căldura a soarelui este bună pentru trup și suflet.

Această lumină există, de asemenea, într-o formă subtilă (aparent) invizibilă, curge și insufleteste tot ceea ce există în univers, fiind cunoscută în primul rând de mistici încă din cele mai vechi timpuri. Între timp, aceste cunoștințe au devenit și ele parte a cercetării științifice și cel puțin se răspândesc în „cultura” spirituală. Una dintre constatările centrale este: „Ceea ce știm ca materie este lumina condensată sau energia condensată”. Aceste cunoștințe își găsesc expresia în multe lucruri și aplicații practice.

Absorbția energiei luminii este mult mai importantă și esențială pentru corpul uman decât hrana fizică. Lumina este stocată în corp sub forma de biofotoni și este utilizată pentru comunicarea între celule iar aceasta face ca termenul: ființe luminoase să fie înțeles din punct de vedere fizic.

“Se pare că ceea ce recunoaște știința in toate cercetarile realizate este exact ceea ce misticii au recunoscut inca de la începuturi. Acesta este modul în care același adevăr se dezvăluie oamenilor din nou și din nou.”

De aici, lumina este necesară ca sursă de energie, ca emițător de mesaje și ca generator de impulsuri pentru metabolism. În acest scop, corpul transformă lumina, care este absorbită de glanda pineală, de piele si de ochi, în energie utilizabilă sau biofotoni. Biofotonii apar în organism ca radiații celulare ultra-slabe, dar extrem de ordonate (coerente), care controlează probabil toate procesele metabolice și de altă natură – comparabile cu un laser.

Una dintre funcțiile centrale ale soarelui și a luminii de zi este controlul ciclului de zi și de noapte al corpului. Odată cu apariția amurgului, organismul produce din ce în ce mai mult hormonul melatonină. Această substanță calmează și asigură un somn armonios și profund pe timp de noapte. Odată cu apariția zorilor, această producție este mult redusă sub influența soarelui, astfel încât corpul să poată redeveni complet activ. În același timp, se produce mai multă serotonină așa-numitul hormon al fericirii. Iarna, când de multe ori este innorat sau când petreci mult timp în camere iluminate artificial, corpul adesea nu înregistrează că este zi. Acesta continuă să producă melatonină și astfel menține corpul într-o stare de crepuscul asemănătoare somnului. Deoarece nu există o activitate pronunțată, de asemenea, numai exista biologică de somn profund și odihnitor. Corpul este, ca să spunem așa, prea obosit pentru a fi treaz și prea treaz pentru a dormi. În același timp, producția de serotonină este restricționată, iar depresia apare mai ușor: așa-numita „depresie de iarnă”. Cel mai bun mod de a întrerupe acest ciclu este de a intra în lumină conștient pentru o perioadă mai lungă de timp în timpul zilei.

Lumina esteo condiție prealabilă pentru sănătate și bunăstare.

Lumina sau energia vieții prezente în corp pot fi înțelese ca o baterie care consumă constant energie și, prin urmare, trebuie încărcată în mod regulat. Deci, noi – conștient sau inconștient – absorbim constant energia vieții, de exemplu prin respirație.

Glanda pineală sau cel de-alal treilea ochi este o glandă hormonală care a servit inițial pentru a absorbi și distribui energia luminii. În mod caracteristic, are forma unui ochi îndreptat în sus inclusiv lentilă!. În cursul evoluției, această abilitate s-a diminuat. Această funcție poate fi reactivată. Prin producerea melatoninei pentru ciclul de zi și de noapte, aceasta îndeplinește în continuare cel puțin o parte din funcția sa originală.

Energia luminii armonizează și întărește câmpul energetic și, astfel, întregul corp, printre altele prin funcția sa de reglare. Gradul de ordine a luminii este transmis direct prin soare sau indirect prin mâncare oamenilor. Lumina soarelui este mult mai ordonată mai coerentă decât, de exemplu, lumina extrem de împrăștiată de la un bec. Cu cât este mai mare gradul de ordine, cu atât este mai mare calitatea energetică pentru organism.

Lipsa luminii nu poate fi compensată pe termen lung. In aceste contexterganismul produce simptome care sunt menite să indice această administrare defectuoasă.

Persoane care locuiesc în cele mai bune condiții, dar în camere fără lumină naturală, suferă adesea simptome de deficiență într-un timp foarte scurt, cum ar fi un sistem imunitar slăbit, pierderea dinților din cauza utilizării insuficiente a mineralelor, depresie si alte boli.

Terapia cu lumina

Deoarece lumina sau bio-fotonii joacă un rol central în complexitatea corpului nostru și în metabolismul său inerent, domeniile de aplicare și posibilitățile de succes în terapia cu lumină sunt aproape nelimitate.

Pe cât de diferite sunt prezentate lumina fizică și energetică, la fel sunt și posibilitățile de a folosi funcția lor în terapie și în viața de zi cu zi.

Cu toate acestea, petrecerea cat mai mult în natură poate obține adesea același succes de vindecare ca terapia cu lumină cu spectru complet. Consumul de alimente sau suplimente alimentare cu o proporție mare de energie luminoasă poate avea, de asemenea, un efect de susținere.

Endorfinele sunt produse în corp, ceea ce luminează starea de spirit.
Lumina intensifică purificarea și detoxifierea de multe ori iar sistemul imunitar este întărit si depresia este influențată favorabil.
Corpul stochează mai mult oxigen, crește rezistența fizică și forța musculară.
Sistemul respirator este întărit prin absorbția crescută a oxigenului și prin ionizarea negativă a aerului prin raze UV.
Simptomele legate de metabolism: de exemplu la nivelul pielii, digestie, hormoni sunt armonizate și sănătatea stabilizată.
Stresul este tratat mai ușor.
Tensiunea și durerile de cap sunt reduse.
Fluctuațiile hormonale și reclamațiile menopauzei sunt armonizate.
Erorile de refracție și oboseala rapidă a ochilor sunt echilibrate. Ochii sunt cruțați și se pot regenera, vederea este întărită.
Tensiunea arterială ridicată se normalizează, iar inima devine mai eficientă
Nivelul zahărului din sânge se reglează singur.
Eficiența și concentrarea sunt promovate.
Armonizarea la nivel genetic se realizeaza prin radiații UV.

Elixirele vieții
O alternativă la fructele și legumele proaspete sunt microalgele precum Spirulina. Au o distribuție optimă a nutrienților și o proporție foarte mare de lumină sau energie solară. Acest lucru se datorează, printre altele, conținutului lor ridicat de enzime, care, la fel ca alte macromolecule vii (de exemplu, ADN), pot absorbi, stoca și transporta energia luminii într-o mare măsură.

Băuturile ne pot oferi si ele o energie luminoasă. Sucurile proaspăt stoarse din fructe de înaltă calitate, de exemplu, au o proporție foarte mare. Cu toate acestea, ar trebui să fie beți cu înghițituri și salivă pentru a îmbunătăți digestia. Un elixir foarte puternic al vieții poate fi presat și din iarba de grâu și orz.

Unele dintre cele mai simple metode de activare a luminii interioare sunt respirația conștientă, meditația sau aplicarea energiei vieții prin punerea mâinilor deoarece este promovată activarea propriului canal energetic, ceea ce crește absorbția energiei vieții. Acest lucru se întâmplă probabil prin activarea glandei pineale descrisă deja. Acest lucru te face, de asemenea, mai independent de alte surse de energie, cum ar fi hrana fizică. Pe calea conștientă sau inconștientă, mulți oameni simt deja că au nevoie de mai puțină mâncare și se simt bine hrăniți.

Mi-a ajuns la urechi săptămâna trecută cineva care vorbea despre lumină încercând să explice ce înseamnă lumina …tot încercând să spună că de fapt lumina nu este chiar lumina și este altceva…
Pentru toți cei care nu au înțeles ce înseamnă lumina au nevoie să rămână închiși timp de un an în beznă totala fără a absorbi organismul lor lumina soarelui iar mai apoi după un an să iasă în față și să spună cum este sau cum a fost…fara lumină.
Consider că cei care încearcă să ducă în eroare lumea cu tot felul de informații pline de ambiguitate …. mai au de lucrat cu ei insisi .
Pentru că:
-daca ai ales sa vii aici în această matrice aceasta înseamnă să te împaci cu tot și toate ce ai găsit aici pentru a realiza evoluția ta, nu lupta contra lumină sau întuneric și nici excluderea acestora din context nu te va face nici mai deștept, nici mai frumos și nici mai impunător. Căuta esența in interior…ești încă pe drum.
-daca ai acceptat cand te-ai incarnat, matricea așa cum este ea, ai un scop iar scopul nu este sa spui că lumină sau întunericul nu sunt ceea ce este trebuie sa fie sau nu trebuie sa fie …iar daca o spui și vii cu argumente cand o spui dar vii și cu soluții!

  • corpul tău are nevoie de lumina soarelui astfel nu vei funcționa în această viață și pe acest pământ!
    În momentul în care începi să spui că lumina nu e lumina deja ai o problema…trebuie să cauți problema și să o vindeci…ce din tine uraste atât de mult lumina? Ești setat contra ta? Vindeca toate aspectele.
    Fie că e lumina fie că e întuneric ele aparțin de dual,dualul aparține de iluzie , tu ești în iluzie pentru că…ce sa vezi… AI ALES ACEASTA!
    Ce ai de făcut?
    -sa te împaci cu tot și toate, sa te împaci cu tine, sa transcezi cu adevărat din detașare completa iar aceasta detașare te conduce în iluminare.

“Toți oamenii de știință, misticii, ezoterienii, filozofii care au atins limitele facultăților lor cognitive sunt de acord că cea mai bună urmă de viață care poate fi găsită în spatele întregii creații, în spatele tuturor fenomenelor, este lumina, mișcarea, vibrația.”

Lasă un răspuns