Ascensiunea fizica către câmpurile de energie superioara

Evolutia in exteriorul iluziei

Un prim pas către ascensiunea fizica catre campurile de energie superioara are legătură cu sincronizarea ambelor jumătăți ale creierului si cu capacitatea accesarii creierului infinit dupa pasii parcursi pentru restructurare si vindecare genetica.
Prin antrenarea și extinderea conștiinței noastre experimentăm acest lucru in fizic și ne percepem din ce în ce mai mult in ceea ce suntem cu adevărat si anume ființe nelimitate care parcurg etapele premergatoare regasirii in reconstructia genului.
Transcederea semnifica transformarea treptata a corpului fizic in corp energetic in forma translucida pentru ascensionare in trup pe durata nelimitata potrivit evolutiei individuale iar activarea sa se produce conform puritatii in propria ascensiune.

Transcederea este ineficienta atat timp cat exista dilema noastră si anume sa nu credem în noi înșine și sa fim prea atașați de corpul nostru fizic prin urmare proiectia in vid cu ajutorul tehnicii predate pas cu pas prin intermediul meditatiei ghidate de vindecare a liniilor temporale creata de mine, vei realiza aceasta separare de iluzie.
Este necesar prin motivatie activa sa dorim si sa antrenam corpul catre corpul usor.
Corpul a fost creat pentru a-l transforma într-un vortex de energie proces pe care il vom efectua pas cu pas in evolutie.

Starea de vid este numai un pas insa acesta este un pas important pentru redescoperirea totala a suveranitatii dincolo de orice iluzie prezentata prin liniile temporale.

Agregatele corpurilor straturilor exterioare devin reintregite in vid astfel realizandu-se accesarea transformarii prin energia unitara.

Lasă un răspuns