Autogeneza dupa restructurare: Vindecare Genetica Eona Nivid

Privire in ansamblu.
Este momentul sa simtim creatia prin recreatie deoarece detinem controlul indeplinirii proprii, suprematie cu care am ales sa experimentam viata de pe pamantin speranta ca reusim sa coboram pentru a elimina matricea insa in momentul nasterii dobandim iluzia si amnezia din care unii reusins sa se trezeasca incep sa urce etapele evolutionale pentru a arata calea parcursa, celorlalti care sunt prinsi in lentoarea pe care au acceptat-o dinainte sa experimenteze aceasta.
Prin regasirea si redobandirea suprematiei, esenta incepe sa se manifeste in principiul creatiei, in campul de constiinta.
Acceptarea si indepartarea iluziilor existente impreuna cu refuzul total in a oferi prin cedare de energie si putere altor entitati din matrice, fiinte vii sau trecute in nefiinta si alte aspecte, ne conduce in redobandirea suveranitatii totale, de aici pornind catre manifestare capacitatea definitizarii complete a integrarii in esenta din noi care incepe sa isi afirme fara dubii, baza si fundamentul creativ.

Interconexiunea informationala stocata in baza fiecarei fiinte umane in celule dar si in campul energetic sunt principalele componente care resimt debutul restructurarii active dupa momentul declansarii reconstructiei prin restructurare deplina care se intampla in momentul regasirii in vidul esenta.

Neidentificarea cu iluzia pune bazele pana la recrearea completa a desolidificarii energiilor stagnante in camp acestea transformandu-se in elementele vitale mediului iar tot acest proces este realizat cu ajutorul celulei primitoare de informatie mergand pana in fotonii care realizeaza energia usoara transportand reabsortia dizarmoniilor stagnante, eliberand inapoi in conformitate cu nucleul electronii purtatori de neutralitate din care vor fi recreate prin simetrii si interconectari elementele de distributie la o oarecare distanta in plan, prin geometrii in armonie, baza catre noi puneri in liber fara suprapuneri, echilibrate, corespunzatoare vidului din care se efectueaza potentialul infinit.

Concordanta odata realizata determina eliberarea din unghiurile cuburilor matrice iar aici extrapolandu-se extinderile interconectate determina grabirea procesului de vindecare.

Deducem din cele expuse informatiile reprezentante curentei active bazata pe asimilare si exteriorizare care poarta toata informatia in campurile interconectate pentru a se incepe procesul de reconstructie si vindecare prin regasirea in vid.

Genul are acum calitatea parcurgerii prin nelimitare deplina, interconexiunile pentru descarcarea in debut a procesului de reconstructie fara a generaliza aspecte exterioare predand morfologia in afara regulilor si in afara liniarului in deplina rezonanta cu energiile existentiale.

Lasă un răspuns