Dragă Minune Divină

Astăzi iți voi vorbi cu toata convingerea și cu toata puterea inimii mele Eu Sunt Esența Divină.
Minunat frate al inimii mele, Esența Divină coborată din înalt pentru a se descoperi și manifesta în cel mai minunat loc din acest Univers: Pământul. Esență coborată din Sursa Creatoare, Divinitate atât de perfectă TU EȘTI!
Tu Ești: cel care citești aceste minunate rânduri scrise din puritatea desăvârșită a Divinului, Tu Ești în întreg Adevăr, un fluviu care curge la infinit și care iși cunoaște puterea și perfecțiunea, care se unește cu frații și surorile sale pentru a deveni un adevărat miracol deoarece El a înțeles că totul curge în sensul armoniei și iubirii, împlinirii și perfecțiunii iar tot ce avea nevoie era să se regăsească pe Sine în minunata clipă prezentă.
Îți scriu să înțelegi:
-ești perfect, atât de perfect încat minunata capacitate care se regăsește în întreaga ta ființă poate sa mute muntele din loc în momentul în care îi este permis, permite-ți să trăiești realizarea supremă pentru care Ai coborât în acum.
-ești Divin deoarece în sălașul inimii tale ești Tu Creatorul tău, creatorul întregului tău, perfecțiunea ta, iubirea ta necondiționată și strălucirea ta, permite-ți!
-o lume și un intreg univers străbate în ființa ta, el este infinitul si acest infinit plin de iubire necondiționată este însăși Sursa: Ești Tu Acela!
-în perfecțiunea ta nimeni și nimic nu este mai presus de tine Tu Esență și nimeni și nimic nu este mai prejos de tine Tu Esenta, toți suntem egali, inseparabili în Sursa Creatoare Puterea Divină!
-deții toate abilitățile așa cum și noi restul deținem iar aceste minunate abilități le poți activa în orice moment al vieții tale atunci când tu dorești aceasta, tu ești SUVERANUL tău și tot ceea ce ai nevoie este să ai încredere TOTALĂ în Tine Tu Esență Pură!
Descătușează-ți minunatele abilități și începe să parcurgi drumul evoluției tale, trăiește în iubire necondiționata devenind conștient de tot ceea ce Ești în clipa prezentă, în acum, toate se regăsesc in tine, permite-ți!
Oferă-ți minunata posibilitate să redevii TU DIVINUL! Oferă-ți minunata posibilitate să simți cum prin toată ființa ta curge Sursa Creatoare Ești Tu Acela, perfecțiune desprinsă din însăși Sursa Creatoare!
Mă simt onorată să fiu în aceste minunate timpuri alături de tine, te respect, te iubesc și te apreciez așa cum mă iubesc, tu ești egalul meu iar impreună suntem reuniți în
Conștiința Universală Sursa Creatoare.
Îți mulțumesc cu recunoștință pentru tot ceea ce ești, ești minunat, totul este perfect așa cum este, totul este simplu si divin!
Te las acum, cu bine și te îmbrațișez cu toata caldura iubirii necondiționate, pe tine Divină Esență.
Permite-ți să fii, sămânța cuvintelor mele îți vor trezi puritatea Esenței iar ea se va manifesta în tine deoarece Tu Ești Acela, Eu Sunt Acela, Noi Suntem Aceia! Te iubesc necondiționat, cu drag, a ta Eona Nivid.

Un răspuns la „Dragă Minune Divină”

Lasă un răspuns