Interventia in camp cuantic

Se poate interveni cuantic pe o linie temporală trecută, pentru a declanșa un proces de ameliorare a unor circumstanțe extreme, trăite de cineva anume, cum a fost cazurile in care am intervenit pentru aplanarea căzăturii copilașilor, pentru care am fost solicitată în ajutor.

Aceasta intervenție cuantică se realizează numai când există un caz extrem, se accesează respectiva linie temporală și se parcurge până la momentul declanșării impactului respectiv pentru a acționa în consecință.

M-am bucurat enorm că am reușit să realizez acest proces care inițial, in momentul ajutorului cerut, a venit instinctiv că acțiune.

Toate cazurile in care am intervenit, au parcurs procesul de vindecare, iar respectivii copilași pentru care am intervenit, sunt super ok, ceea ce mă bucură enorm de mult.
Recompensa pentru aceasta enorma energie pe care am consumat-o in acele momente, a venit din univers înapoi către mine, chiar foarte rapid, cadoul meu fiind întâlnirea cu marea într-un loc de vis, cu minunate răsărituri de soare și apusuri in care am fuzionat una cu sursa, cu voi, cu întregul, cu tot ceea ce este, ce să-mi doresc mai mult de atât!?

In momentul in care toate acțiunile sunt realizate din simțire interioară, nu dai gres niciodată, esențial este sa asculți vocea interioară. Pur și simplu acționezi in consecință de ceea ce simți.

Lasă un răspuns