DUALITATEA IMAGINARA SI PUNCTUL ZERO – CONCEPTE ALE ASCENSIUNII

DUALITATEA IMAGINARA SI PUNCTUL ZERO – CONCEPTE ALE ASCENSIUNII
Evită a da curs detaliilor duale din minte , cu privire la orice aspect in general. EonaNivid.
În mod normal plusul și minusul sunt în echilibru, nu este necesar să se lupte nimeni cu nimeni.
De la bun început vreau să aduc aici în evidență faptul că totuși, uneori, reușim să ne rătăcim deoarece mintea umană aleargă neobosită încoace și încolo și atunci subconștientul, această masă mare programată latent in noi, ne va crea tot felul de circumstanțe doar ca să intrăm într-un labirint în care vom avea de ocupație în acest mod pierzând din vedere scopul inițial.
Scopul tău esențial evolutiv, nealterat de astfel de preiorative, te va conduce pe mai departe către țelul impus, atunci când înlăturând în mod constant și activ aceste obstacole intervenite în mod indubitabil, vei accede cu exactitate ceea ce ți-ai propus inițial.
Întotdeauna va fi mai mare tentația să duci lupte interne decât să vezi cu adevărat ce le produce și de ce toate acestea, decât să te orientezi pe drumul inițial anterior tentației în sine, implicit parcurgând pașii propuși astfel lăsând deoparte tentațiile unei minți iluzorii, astfel respirând adânc de câteva ori, te vei reîntoarce la scopul tău inițial. Aceasta fiind mai greu de relizat însă nu și imposibil deoarece dualitatea în sinea ei este și trebuie în mod cert să fie neutră, deoarece fără dualitate nu există universul.
Dualitatatea rămâne și este ideal să rămână în punctul inițial incipient și anume punctul zero, orice deviere din acest punct creează în întregul context dizarmonii implicit un labirint în care vei rătăci uneori poate și o viață întreagă.
Prin urmare este important analiza constantă și în mod indubitabil stabilă si perfect echilibrată a primului impuls ce poate interveni în orice moment în mintea ta.
Adu la suprafață sentimente totalitare productive care vor da întotdeuna roade pozitive existenței lor, însă neacționând înainte de a analiza constant și de mai multe ori acolo unde se cere aceasta.
Orice abatere de la regula inițială și anume punctul zero, va semnifica dizarmonie conducându-te implicit la un amalgam de sentimente contradictorii din care vei ieși cu dificultate daca intervenția prompta pentru a elibera din primă fază (din fașă așa zis) va fi amânată. Toate aceste contradictii îți vor crea imposibilitatea evoluției pozitive a ceea ce este cu adevărat prioritar și esențial în tot acest parcurs evolutiv pe care îl străbați cu foarte multă emoție entuziastă pentru scopul tău final și anume transformarea spirituală și totodată dezvoltarea sinelui divin.

Un răspuns la „DUALITATEA IMAGINARA SI PUNCTUL ZERO – CONCEPTE ALE ASCENSIUNII”

Lasă un răspuns