Conectarea cu Sinele Divin, Reconstrucția și Evoluția

Trebuie să învățăm pas cu pas această metamorfoză a noastră, acum, aici deoarece viitorul urmașilor noștri va arăta așa cum noi pregătim calea lor. EonaNivid.Acesta este un pas cât se poate de esențial, aplicabil în viața de zi cu zi, în mod constructiv pentru a trăi pozitiv , în iubire și evoluție.

Conectarea cu Sinele Divin, Reconstrucția și EvoluțiaMintea mea de până să ma trezesc s-a dovedit că a fost pe un drum fals deoarece mediul din care provenim cu toții , ne-a condus in acest eșec.
Trăiam iîntr-o societate oarba, condusă de instinctele dominante de robotizare , subjugare, exploatatoare a tot ceea ce există din dorința de a ține totul sub control.

Odată treziți spiritual reușim să spargem această gheață care ne inconjoară și care era devenită tot mai densă.
Odată treziți am iețit practic din schema celor încătușați, realizând ca de fapt noi putem sa fim liberi întru totul.
Odată liberi, începem să ne reconstruim pas cu pas tot sistemul nostru, ghidați în totalitate de Sinele Divin care ghidându-ne clipă de clipă până în cel mai mic detaliu cu exactitate, cum trebuie să se desfășoare în totalitate și în mod constructiv pozitiv, viața noastră.

Avem mult mai multă atenție catre interior, suntem mult mai sensibili la tot ceea ce ne înconjoară, devenim mult mai conștieți de mediul în care trăim , reconectându-ne la mama noastră pământ, esența noastră fizică.

Mergem pas cu pas in meditație și conectare cu Sinele nostru Divin.Primim de la Sine conțtientizarea a tot ceea ce este primordial, existențial, cu adevărat important și totodată redescoperind in noi capacitatea ce o avem încă de la naștere de a ne vindeca doar cu respirația noastră si cu energia de care dispunem , ce vine de la univers si ne este dintotdeuna alături însă de care nu eram conștienți înainte, după care începem să învățăm în meditații să ascultăm de Sinele nostru care dispune de anumite capacități și pe care le aduce rând pe rând la cunoștința noastră, pentru a înțelege că noi suntem unici și că dispunem de un set de abilități minunate care abia așteaptă să fie descoperite, acestea se pot afla evident și în accesarea Akasha , pe lânga alte multitudini de informații primordiale ție.

Trebuie doar să-ți dorești să fii ceea ce ești în esență, să fii tu, așa cum ești încă de la începuturile existenței tale.

Astfel devenim împăcați cu noi, parcurgând încet dar sigur , toate etapele vindecării, de care oricum dispuneam în interiorul nostru și de care nu eram până nu demult conștienți.

Apoi începem să lucrăm la noi, la reconstrucția noastră fizică, mentală, spirituală deoarece acum , odată treziți știm cum și ce anume trebuie să facem pentru evoluția pozitivă a noastră.

Devenim pozitivi, sensibili, intuitivi, primind meditație de meditație sfaturi exclusiv de la Sinele nostru Divin, neavând nevoie de alte surse principale care să ne aduca in esențial informația.

Informația se află în noi exclusiv, insă necesitând aducerea ei la suprafață deoarece ea se afla în stare latentă.

Este cât se poate de simplu și concis, de frumos, toată această experiență a trezirii spirituale, iar aceasta îți aduce numai și numai tot ce ține de pozitivitate, iubire, lumină, renașterea în mod constructiv a ceea ce ești tu in adevărul tău interior.

Evident , suntem unici, fiecare evoluând în ritmul propriu , însă în tot această evoluție avem ceva în comun și anume: capacitatea conectării cu Sinele Divin, pozitivitatea totalitară cât și iubirea pentru tot ceea ce ne înconjoară.

Nu este nimic fantastic aici, este experiența noastră de a ne întoarce la ceea ce suntem cu adevărat și la a trăi așa cum trebuie în mod normal să trăim , să existăm, să fim, acum, aici.

Este simplu: aceste vremuri aduc căderea tot mai des a tuturor barierelor construite minuțios de minți ale unor oameni din trecut, această cădere aducând la suprafață esența noastră, pe noi liberi, neânrobiți de concepte iluzorice transmise de o societate cu un mediu nociv.

Te descoperi, te iubești, te vindeci și dacă se poate faci totul cu răbdare și înțelegere pentru a-i ajuta și pe cei de lângă tine susținându-i în tot acest proces de trezire spirituală.

Astfel devii ceea ce ești în esența ta. Devii tu cu adevărat. Ce poate fi mai minunat decât a fi tu însuți fără absolut nici o barieră, impunere, construcție, din exterior.

Ești tu, acum, aici, dintotdeuna, așa cum trebuie să fii: pozitiv, iubitor, sensibil, intuitiv, luminat, expansiv, totalitar, unic, co-creator. Devenind ceea ce trebuia să fii dintotdeauna.

 

Lasă un răspuns