Despre recunostinta

Recunoștința vine din inimă și este o rugăciune constantă, fără început sau sfârșit, în momentul în care există deschiderea inimii către vibrația iubirii divine, iubirea necondiționată. Prin această vibrație, practicăm recunoștința divină în calmul minții și echilibrul trupului, deoarece rugăciunea inimii există în compasiune și recunoștință. Astfel începe procesul de vindecare.

Sunt recunoscătoare din profunzimea inimii și văd Divinul în omul din fața mea; aceasta nu este expresia mentală, ci este o vibrație de recunoaștere ce pleacă din focul sacru viu al inimii.

Fiind recunoscătoare întregului, sursei și omului, această vibrație de recunoștință urcă în univers și coboară pretutindeni, călătorind înmiit, prin vibrația inimii, producând valul trezirii, vindecării, regăsirii, expansiunii și iubirii; și aceasta nu prin mine omul, ci prin mine divinul. Divinul Manifest conduce existența, practică și ancorează cele mai elevate elemente și energii, pentru ca ele să fie pentru întreg, într-o armonie și echilibru, într-o fuziune perfectă și deplină, o stare de a fi. Această bucurie să cunosc întregul, curge ca o bucurie a unui nou început. Simt ca și cum totul este nou, totul este cu adevărat viu, sacru și binecuvântat, deoarece în proiecție nu există elementele de umbră. Atunci când nu există elementele de umbră, se curăță de pe retină vechea structură informațională, se destructurează vechea construcție și totul devine clar, limpede, cristal de energie care curge și curge și curge. Atunci observi cu adevărat armonia și echilibrul. Nu mai există acele vechi manifestări, mai ales cele mentale, care umbreau, și astfel parcurgi prin tine cu adevărat, ancorat în starea de ființare a divinului manifest.

Iubirea necondiționată odată accesata curge pretutindeni. Ancorează-te în iubire necondiționată. Transformă din iubirea pentru familie în iubire pentru întreg; aceea este iubirea divină necondiționată, care nu se uită la cei din jur. Ea curge pentru tot și toate și nu este doar pentru familie. Astfel, vei trăi iubirea necondiționată, grația divină care curge prin tot ceea ce suntem. Te ancorezi mai mult și mai mult în această grație divină și te parcurgi în sine.

Iubirea divină este expresia sinelui însuși, conștiința superioară care, prin nemărginita sa grație, alege la un anumit moment oamenii care să o simtă și să o lase să fie. La început arde în fizic, îndeosebi în jurul inimii, vibrează plăcut, dar arde ce a mai rămas de vindecat, apoi rămâne constantă după o altă vreme. Cu cât te abandonezi mai mult și mai mult în această beatitudine a iubirii pure, cu atât mai mult te vei simți împlinit.

Grația iubirii divine vindecă trupul și curăță câmpul și trupul de orice nivel inferior. Această vibrație spală, purifică, arde prin focul sacru viu, ancorează cele mai pătrunzătoare vibrații vindecătoare mai mult și mai mult. Dându-ți voie să le simți, te împlinești și te ancorezi prin energie cuantică în fluxul universal. Armonia și echilibrul curg în mod constant, mai mult și mai mult, cu cât îți dai voie să fii exact așa cum ești, acceptându-te complet.

Recunoștința este o energie de nivel foarte înalt.
Energia aceasta este o energie vindecătoare.

Starea de bine, fericirea, regăsirea și împăcarea cu tine, se parcurge in momentul in care începi să practici ceva, orice, pentru a parcurge procesul.

Daca ai un nivel de conștiință ridicata, orice vine către tine poate fi gestionat mult mai ușor.
Intuiția este supraconstiinta.
Conștiință întregului reprezintă uniunea.
Pentru a ajunge la tine, este necesar sa urci dincolo de conștiința colectivă.

Lasă un răspuns