Cauzele bolilor

Cauzele bolilor se regăsesc ca vibrație și informație, in profunzimea organismului și aici pot fi o mulțime de elemente care sa declanșeze o boala, cum este: un ph acid a sângelui, în mod constant, dezechilibru in microbiom flora bacteriană, toxicitate acumulata care conduc către încărcătură la nivel energetic in campurile energetice și în câmp mental așadar in minte dar și tipare mentale și alte traiectorii implementate în subconștient care nu sunt eliberate și activează în viața de zi cu zi, ființă umană ruland pe respectivele traiectorii și de multe ori nefiind conștientă de acestea.

De asemenea o minte care caută întotdeauna explicații abstracte și redă distorsionat informația, menține suferința umană care in definitiv este iluzie.

Cu alte cuvinte majoritatea celor ce cred că sunt agresați energetic din afara lor, de fapt în interiorul lor se întâmplă agresiunea, ei nefiind conștienți pe deplin de ceea ce sunt, lăsând în mod complet mintea să acționeze vor fi propulsați pe traiectorii de labirint mental pentru a căuta explicații. Complet fals!

Entitățile de care se tem ființele umane proiectandu-le in exteriorul lor, sunt in mare parte, ceea ce in interior exista. Creierul decodifica informația prin corp electric informațional și pentru că nu există conștientizarea, se caută în majoritatea cazurilor vinovatul în afară, ceea ce este o traiectorie gresita și fără rezolvare completă.

In interiorul organismului uman exista o fabrică complexa , suntem un univers de diferite “entități” care ne compun și de care habar nu avem că nu le vedem și încercăm să dăm vina pe oricine altcineva pe stările de rău, căutând în exterior cauzele principale care de fapt IN NOI SUNT.

Suntem că peștele în apă , el nu-i conștient de apa și că înoată în ea, până incepem sa ne conștientizăm mecanismul numit TRUP și să îl parcurgem cu adevărat.

Cu alte cuvinte dacă nu ești echilibrat in interior, cu multa toxicitate acumulata, aceasta se va observa prin:

depresie, anxietate, migrena, senzații de leșin, amețeli, gânduri negative, agresivitate, furie și alte manifestări de natura inferioara care în mod inevitabil, somatizează trupul fizic până ființă umană devine conștientă de acestea și le parcurge.

Pentru a observa ce a declanșat boala, este necesar să fie căutată în interior cauza. 👀

O boala este ultimul strigat a unui trup care suferă!

In interiorul nostru sunt toate.

Daca devii ponderat in toate și te întorci cu atenția în interiorul tău , vei constata că deții toate elementele prin care să te poți vindeca.

Lasă un răspuns