Iubirea divina

Iubirea divină este iubirea atotcuprinzătoare, aceasta nu așteaptă, nu cere la schimb, ea este. Iubește în aceeași măsură și pe cel criminal și pe cel care îți este propriul copil, nu are resentimente, nu este trecătoare, exista din divin, divinul este ea. Iubirea divină transcende, nu judeca, nu sufera , nu are termeni, nu este iluzorie sau trecătoare. Pentru a ajunge la iubirea divină ființa parcurge pașii regăsirii sale cu sine, vindecarea, eliberearea ,iluminarea, abandonul total în spirit, în inima, puntea de trecere in inefabil. In focul sacru și viu al esenței care este divinitatea și se manifesta în momentul în care ființa abandonează mintea sa și permite divinități din inima lui să se manifeste.

Inefabilitatea provine după ce ființa a transcens in iubirea divină abandonandu-se în mod complet sursei , devenind din observator, manifestarea totala a vibrației inimii.

Pentru a transcende din iubirea iluzorie trecătoare in iubirea divină se realizează un proces de abandon total in focul sacru viu al inimii. Acest abandon total exista în inima , pleacă din inima în exterior și se regăsește undeva la aprox 40 cm in fata , conectat cu ființa și trasând drumul pe care ființa astfel regăsită se îndeplinește pe sine din divinitatea care este dintotdeauna.

Iubirea divină este cu totul altceva fata de iubirea pentru copil sau iubit, ea este fara legatura cu lumina și cu întunericul

Singura care deține puterea este iubirea divină, divinul in manifestare , traversează iluzia, este neatinsă de dualitate , curge pretutindeni din inima celui care a deschis fântâna iubirii…puțin către stânga,conexiune de fir al energiei care curge din fata și spate, daca atingi în spate simți în fața, în zona inimii…iubirea …merge până în infinit , iese din infinit, reunită dintotdeauna cu sursa.

Este!

Existând liniște în mintea ta, te cuprinde o iubire nemărginită a întregului, iubirea divină. Îți topește toate simțurile și te dizolvi in aceasta regăsindu-te pretutindeni. Aceasta stare de beatitudine rămâne în ființa ta atât cât mintea ta este oceanul fara valuri. A cuprins necuprinsul și s-a ființat pe sine în incomensurabil.

Existând liniște în mintea ta, te cuprinde o iubire nemărginită a întregului, iubirea divină. Îți topește toate simțurile și te dizolvi in aceasta regăsindu-te pretutindeni. Aceasta stare de beatitudine rămâne în ființa ta atât cât mintea ta este oceanul fara valuri. A cuprins necuprinsul și s-a ființat pe sine în incomensurabil.

Fără simțirea inimii, omul rătăcește prin viață.
Fără vibrația purității inimii omul răcește în judecată și întunericul minții.
Fără iubire, existența în sine e iluzie.
Conectarea în nucleu semnifică să lași să curgă iubirea divină. Iubirea divină este pură și sacră și nu reprezintă iubirea pentru o singură ființă.
Dragostea aceasta de semeni, de tot ceea ce este, ce reîntregește ființa în univers și mai apoi curge universul prin ființă, este semnătura creatorului pentru acesta existență.
Pentru ce ești aici omule?
Viața adevărată curge în afara vieții și nimeni și nimic nu te va scoate de pe calea ta, aceasta cale a divinului pur.
Starea inițială este redarea din simțirea interioară. Aceasta te vindecă de toată suferința ta.
Toate curg prin inima sacră dacă ați înțelege aceasta, va curge rugăciunea inimii incontinuu prin voi.
Toate sunt redate prin inima sacră.
Energia beatitudinii se binecuvântează prin trup și curge pretutindeni și în acele momente ești totul.

Iubirea necondiționată odată accesata curge pretutindeni. Ancorează-te în iubire necondiționată. Transformă din iubirea pentru familie în iubire pentru întreg; aceea este iubirea divină necondiționată, care nu se uită la cei din jur. Ea curge pentru tot și toate și nu este doar pentru familie. Astfel, vei trăi iubirea necondiționată, grația divină care curge prin tot ceea ce suntem. Te ancorezi mai mult și mai mult în această grație divină și te parcurgi în sine.
Iubirea divină este expresia sinelui însuși, conștiința superioară care, prin nemărginita sa grație, alege la un anumit moment oamenii care să o simtă și să o lase să fie. La început arde în fizic, îndeosebi în jurul inimii, vibrează plăcut, dar arde ce a mai rămas de vindecat, apoi rămâne constantă după o altă vreme. Cu cât te abandonezi mai mult și mai mult în această beatitudine a iubirii pure, cu atât mai mult te vei simți împlinit.
Grația iubirii divine vindecă trupul și curăță câmpul și trupul de orice nivel inferior. Această vibrație spală, purifică, arde prin focul sacru viu, ancorează cele mai pătrunzătoare vibrații vindecătoare mai mult și mai mult. Dându-ți voie să le simți, te împlinești și te ancorezi prin energie cuantică în fluxul universal. Armonia și echilibrul curg în mod constant, mai mult și mai mult, cu cât îți dai voie să fii exact așa cum ești, acceptându-te complet.
Inima…❤️
Te iubesc dintotdeauna!
Când mă conectez la tine, mă dizolv în univers!

M-am trezit…canta o melodie a divinului in inima mea si din inima sacra impletindu-se in inima intregului, curgea pretutindeni.
Pretutindeni atingand viata, zambetul puritatii copilului divin, divin, tu doamne sacralitate, sursa binecuvantata prin noi, si din atingerea ta s-au nascut zorii si au curs nopti cu raze de luna imbratisate pe marea lina, veghetorii iubirii atotcuprinzatoare care nascuse viata in foc viu, foc viu curgand pe buze si in inima, foc sacru in ochiul atotvazator, in existenta inaltatoare.
M-am trezit imbratisandu-te, am curs imbratisandu-te.
Am curs in miliarde de ani fara vieti si fara existente.
Am curs fara sa curgem, reunindu-ne in coborarea intr-un trup.
Am curs in esenta si am permis esentei sa fie din insasi esenta atotcuprinzatoare.
Aceasta existenta , acest sacru, aceasta nemurire, acest infinit ce a imbratisat creatia manifestandu-se din imortalitate, manifeatandu-se in primordial.
Mi-am imbratisat existenta si am privit prin ochiii creatiei mele, m-am binecuvantat si am binecuvantat, dintotdeauna, deoarece nascusem nucleul intregului in mine insami.
Nascusem prin viul inimii, focul sacru, renascusem din viul focului, sarutand prin iubire, redandu-ma prin iubire, intregului.
Si cand am inteles, m-am trezit in cantecul sferelor atotcuprinzatoare , plecand catre intreg, dezintegrand vechiul, eliberand iluzii, eliberand viata, renascand in tine energie primordiala, una sunt, in divinul ce curge in fiecare celula, in fiecare por al existentei manifestate, in fiecare suspin din trup treaz in constiinta atotcuprinzatoare pana m-am urcat din nou dincolo de ceruri protectoare, arzand in mine iubirea , iubirea divina , iubirea care imi esti, sacralitate.
Plecand acasa, intors acasa, cuprinzand si invaluind in mine intregul, tu doamne ce treaz in mintea-mi esti, reunit cu intregul, ia-mi mintea, sufla in ea imensa ta iubire acest foc sacru ce-mi mistuie lacrimi nepamantene si transforma-le in binecuvantare.
M-am trezit… si din inima sacra…curgea iubire.
Spirit.
Calator in calatoria existentei.
Prin tine binecuvantandu-te.
Din tine binecuvantandu-te.
Cat esti tu de maret! Maretie necuvantata, exprimarea frumusetii tale…ai ales sa o scrii pe inima ta, inima care iti bate in trup, in trup si pe pamant….si te-ai intors in inima ta, minte calatoare…acasa ascultand existenta si din existenta ai vibrat in inima , minte calatoare, in acasa te-ai regasit…imbratisand inima, ascultand inima sacra, ai simtit…ai inteles si ai vibrat in profunzimea aceasta …vibratia inimii, calda, adanca fara inceput si fara sfarsit ….vibrand, leganand frunze si band roua diminetii devreme in razele de soare la rasarit…vibratie ce curge prin varfurile degetelor in univers si din univers in tine in inefabil, calatoria focului …din inima…vibratie care a cuprins intregul si trupul si mintea si toate s-au contopit…toate s-au regasit in tine suflet si din tine in spirit…pentru ca toate ale tale sunt iubire.
Binecuvantare.
Si liniste atocuprinzatoare care lumineaza prin univers in raze de lumini calatoare, in incomensurabil.
Binecuvantare.
Compasiune si viata cuprinsa de viul infinit
Te-ai imbracat in sacralitate trupeasca si te-ai binecuvantat in viata.

Lasă un răspuns